Pepole I need help.....

../images/Emo4.gif Pepole I need help.....

רציתי לספר לכם מה חולף לי עכשיו בחיי ולשמוע את דעתכם... בלי ביקורות חריפותת יותר מדיי חחח טוב מהתחלה.. יש לי חברה... היא לא יודעת. אין לי חבר.. כולם רוצים רק @#$@ החיים שלי השתנו לגמרי.. מבן אדם מאושר ושמח בחלקו הפכתי לבנאדם שמראה מבחוץ שהוא שמח אבל מבפנים אוכל את הלב ומת לצאת מהארון... ומחכה לנסיך על הסוס הלב שיגיע.. או משהו כזה :/ ידידה שלי נישקה אותי אתמול... ולפני כמה ימים "בגדתי" בחברה שלי עם אחד שמחפש אותי בנרות רק בשביל @#$@$ ואני אומר לו לא ועד שזה לא קורה הוא לא נרגע... (אין לי כוח רצון) היה לי ניסיון עם בנות ובנים אבל אני מפחד עכשיו שאם חברה שלי תרצה אני לא יתפקד ... אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. אני חיי בחיים צבועים שהם כלל לא שלי... רוצה לאהוב.. ללכת לאיזו מסיבה שארצה.. אבל לא יכול. היום הייתי בבנק כדי למשוך כסף וידידה שלי התקשרה אז אבא שלי אומר לפקידה ההיא "כל היום בנות, אין לו משהו בראש חוץ מהן" והיא אמרה לו נקווה שאלו רק הצרות שיש לו ושלפחות זאת בת.. (הוא אמר לה נכון) מבפנים אכלתי את הלבב... אני מת לצאת אבל כל רוב הסביבה שמסביבי שונאים את זה.. אני מחכה כבר לחיות בתל אביב בדירה.. אני חולה על המקום הזה... אם יש למישהו רעיון או משהו אני ישמח.. :)

livemylife

New member
עזרה קטנה ../images/Emo3.gif

אני ממש מבין אותך, גם אני חי בחברה ששונאת ולא מקבלת, חי במין שקר כזה ולא יכול לעשות מה שבאמת רוצה. אבל תשובה לצערי אין לי, אם היה לי הייתי משתמש בה בשבילי, מה שחשוב שלנסות שלא להיכנס מזה לדיכאון או משהו לנסות לחיות את החיים ולדעת שיום יבוא ולבנתיים לנסות למצוא את המקום שאתה מרגיש בו הכי טוב והכי נוח. לגבי החברה, לא הבנתי למה יש לך?, כדי שלא יחשדו או משהו?....בכל מקרה אם אתה צריך משהו אתה יכול לדבר איתי. תעשה לעצמך יום מצויין.

gooligay

New member
דעתי...

קודם כל, מן הראוי שאם אתה לא נמשך אל החברה שלך ולא רוצה בה שתפרד ממנה ותסיימו את הקשר ועדיף שזה יהיה בצורה נחמדה ולא כשאתה מספר לה "אני הומו". לגבי הנושא השני, אתה לא באמת יודע מה תהיה התגובה של כולם. לא רק שאני מאמין שרובם לא נתקלנו בזה בחייהם האישיים והקרובים אלא גם שמדובר ספציפית בך. לדעתי, כדאי לך לרמוז על הנושא הזה ולנסות להבין את הגישה שלהם לעניין ובכל מקרה, כשמדובר ספציפית בבן שלהם, בחבר, בידיד, בקרוב משפחה וכן הלאה זה הרבה יותר אישי ומקרב. זה כבר לא ההומו המגעיל ההוא שלובש ורוד ויש לו קרניים, כעת זה אדם שקרוב אלייך שאומר שהוא כזה והקבלה של הנושא הופכת ליותר קשה בהתחלה אך הרבה יותר תומכת בהמשך. בכל מצב, עדיף לעשות את הכל בהדרגה. להפרד מהחברה
לרמוז על הנושא ולנסות להבין את הגישה
לחשוב על היציאה מהארון ולתכנן אותה
ורק אחר כך לבצע אותה ולהמשיך לתמוך בהורים גם אם הם לא בדיוק מבינים או מגיבים בחיוב לעניין. כדאי תמיד לפני היציאה מהארון מול ההורים לצאת בפני ידיד או ידידה קרובים שאתה בוטח בהם ומאמין שיתמכו כדי שגם אם ההורים לא יגיבו בשמחה שיהיה לך מישהו לפנות אליו. בכל מקרה, אתה מוזצן להמשיך לשאול והתייעץ, כאן בשבילך

רעיון..

לעשות את מה שעושה לך טוב ואת מה שמרגיש לך נכון. לא לעשות את מה שעושה לך רע ומרגיש לך לא נכון. נראה לי שאתה כבר יודע מה נכון בשבילך לעשות בעניין הזה ומה אתה רוצה (אתה רוצה לצאת מהארון באיזשהו שלב, ואתה לא רוצה את החברה שלך לפי מה שאתה אומר)..ואתה שואל אם יש לנו רעיונות כדי לקבל חיזוקים לזה וכדי להיות יותר בטוח. למה בעצם אתה נשאר עם החברה? למי זה מועיל? בשבילה, כשחבר שלה חושב על אנשים אחרים? בשבילך כשהברירה שלך היא לבגוד או להיתקע בקשר עם מישהי שאתה לא אוהב וכשאתה משקר לעצמך ולכולם? (אני מנחשת שמתישהו יעייף אותך לזייף מערכת יחסים, או שהיא תביא שמשהו מזוייף) אם אתה נשאר "בשבילה" באמת עדיף כבר לחתוך את הקשר, הרי אתה לא מתכוון להישאר בארון ולהישאר איתה לנצח, נכון? אם זה בשביל שיחשבו שאתה סטרייט אז כבר השגת את מה שרצית, השגת חברה ו"הוכחת" שאתה אוהב בנות ועכשיו ואתה יכול להיפרד ממנה.

CuTiEwItHABoOtY

New member
מסכימה

גם לי היה משהו דומה.. כל עוד אתה לא נמשך פיזית לחברה אל תיהיה איתה.. אמא ואבא יודעים שהייתה לך חברה ושאתה "רגיל".. כשתיפרדו תרגיש הקלה.. תרגיש יותר חופשי.. כי זה אדם אחד (משמעותי) פחות שאתה צריך להעמיד פנים לידו (והרבה).. לגבי היציאה מהארון.. תברר מה הגישה של ההורים (תעלה את הנושא כבדרך אגב- אבל לא באותו יום שאתה נפרד מהחברה).. אם הם ממש קשים אז אפשר לחכות עם זה עד שתעזוב את הבית.. בינתיים אתה יכול לצאת למסיבות כאלה ולשקר להורים ... תגיד שאתה הולך לישון אצל חברה שלך.. אני יצאתי מלא פעמים ושיקרתי להורים.. זה עובד אל תדאג.. בזמן שאתה בארון זה בסדר. תצא בפנים החברים הקרובים בינתיים .. הם תמיד יקבלו אותך..

תודה לכם! באמת תודה !... ../images/Emo141.gif

עזרתם לי... מאוד אפילו אפשר להגיד... אמממ מותר להשאיר פה אייסי?

אחי.... קודם כל, קבל חיבוק ממני ../images/Emo24.gif

דבר שני כל מה שאני רוצה לומר כבר אמרו כאן לפניי... ואני רוצה במיוחד לחזק את דברי "גברת שוקו1 " שהדברים הללו נכונים כמו לא יודע מה.... ממש ככה !!! ושתבין שלפעמים כל מה שקשור ליציאה מהארון זה כמו לקפוץ למים עמוקים, לפעמים אין ברירה וצריך להתגבר על הפחד ויאללה לעשות את זה כבר ! פשוט לקחת את ההורים לספר להם הכל מהלב, תדבר אל ליבם, תשדר להם את המצוקה האמיתית שלך, ואני חייב לומר שלפעמים טוב לשחק אותה מסכן יותר ממה שאתה כשאתה מספר להם כי זה מפעיל אצלהם את הרחמנות ההורית כפליים. פשוט לקפוץ למים ולתת לזרם לסחוף אותך, אל תשבור תראש יותר מידיי מה יהיה ואיך יהיה, פשוט תעשה את זה. אני בא מבית כביכול דתי, והיציאה שלי מהארון הייתה הכי קלה שבעולם יותר ממה שחשבתי, אני כבר ניכנסתי לסרטים עד שקלטתי שאין מה לעשות, זה או שאני מספר או שאני מאבד תעצמי, כי לחיות בשקט אני כבר לא יכולתי. ו.. וואלה ההורים שלי הראו לי שהם אוהבים אותי כמו שאני כי אני מעל הכל, הבן שלהם ! למרות שאבא לי בקטע של... "עזוב אותך זה גיל ההתבגרות, זה עוד יעבור לך" ואני אומר לו "אבא, אני כבר בן 18 איזה התבגרות ואיזה נעליים אני כבר סגור על עצמי" והאבא בשלו.... נו... לך תבין אותו... אבל לפחות הוא לא עושה לי בעיות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור אחי, להיות פסימי זה לא טוב, אין כמו לקחת סיכונים ולנסות, סיכונים אולי זה מפחיד אבל זה מכשל ונותן לך אומץ לעמוד מול דברים גדולים בחיים, ואם לא מנסים לא יודעים, מה שלא הורג מכשל ! בכל אופן, בהצלחה רבה רבה אחי.

T o K i O

New member
:)

זה די מזכיר את אבא שלי, שבכל הזדמנות מביך אותי בשיחות הנועשות שלו לדבר איתי על הבנות... אני בארון גם, רק בת דודה אחת יודעת.. לדעתי זה מספיק בנתיים, כשיש לי מה לספר ואני רוצה לספר אני פשוט מדבר איתה, היא גם הפכה חוץ מבת דודה לידידה הכי טובה. תנסה לספר לאדם (עדיף ידידה טובה) שאתה סומך עליו, שאתה יודע את הגישה שלו לגבי הומואים (תשאל אותו למשל מה הוא חושב על מצעד הגאווה, אם הוא אומר לך אין לי בעיה איתם שיעשו מה שהם רוצים אבל לא בעיר הקודש אלא בבית, תירה בו!) כשתרגיש מוכן, ואפילו בתמיכה של החבר או הידידה, תצא מהארון בפני אוכלוסיות יותר גדולות חחח :). וזה לא עניין של "לאהוב את זה", אתה לא צריך לגרום לאנשים שיאוהבו את העובדה שאתה הומו, אלא לקבל אותך כאדם רגיל, לאהוב אותך ולא את ה"זה". "כולם רוצים רק @#$@", דווקא לא. הומאים נחלקים לשני סוגים הסוג ה@#$@ והסוג ה...אממ יותר נורמאלי =]. לא יודע אם להגיד לך ש @#$@ זה רע. אבל המקום הזה..מוצף =]. בהצלחההה בהמשך..

דבר ראשון, יש לך שם יפה!

דבר שני, איפה בדיוק את חי שאתה אוהב את תל אביב? אלה עיר אבל חסרונותיה עולות על יתרונותיה... דבר שלישי, לפי דעתי זה ממש יפה שאתה מתנזר ממין או יותר נכון מחכה לרגע הנכון, לא צריך לקפוץ למיטה והכי טוב לעשות את זה מאהבה עם מישהו שאוהבים, לא סתם זה נקרא "לעשות אהבה" (איזה צירוף מילים גרוע) דבר רביעי ואחרון, בקשר להודעה שלך, אתה אומר שאתה אוכל ת'לב, לא נראה לי שביטאת את עצמך מספיק טוב אבל תראה, אתה הומו או בי (לא מובן), אתה לא מרגיש טוב עם מה שהחברה חושבת עליך, במקום שאתה תאכל ת'לב, תן להורים ולחברים שלך לאכול קצת מי שאוכל לבד מת לבד, תשתף אותם, אתה לא צריך להרגיש רע עם עצמך, נולדת עם זה (כמו כולנו) ותאמין לי החיים שלך בהחלט יהיו נורמליים (כמובן תחכה לרגע המתאים, תספר בהדרה ועם תאקט - לא בבריתה של האחיינית שלך) קאפיש?

למעלה