!...dear friends

../images/Emo4.gif!...dear friends ../images/Emo24.gif

רציתי לומר שלום.
ביום ראשון הקרוב אני טסה
, ואחזור רק עוד שלושה שבועות... ו- וואלה!, תנחשו מה. (לא וואלה! תפוז! תפוז.
)תנחשו מה. חמישה ימים אחרי שאני חוזרת, אני הופכת לירוקה
, לרכוש צה"ל
, תקראו לזה איך שתרצו- מתגייסת, בקיצור.
אוף. חברים...
כשסיימתי ללמוד
והבנתי שיש לי תקופה של 10 חודשים בלי שום דבר לעשות בה, חוץ מקורס ברמנים
, הפורום הפך להיות האחריות היחידה שלי. הייתי קמה בבוקר ונכנסת לבדוק מה העניינים, ואח"כ עוד שלוש ארבע פעמים במשך היום.... ממש ככה, לקום
להדליק ת'מחשב
בזמן שwindows עולה ללכת לצחצח שיניים
לבדוק מה קורה בפורום, ואז
ארוחת בוקר!
ככה ש... בשבילי זה, ככה, קצת סוף של תקופה, אתם יודעים...
והיה... היה מעניין.
היה כיף.
היה זעתר.
אז זהו חבר'ה, חייכם נתונים בידי ניב עכשיו
, תתנהגו יפה
, תשמרו על עצמכם
, ואני עוד אבוא להציץ מחר בערב מה כתבתם לי...
מתה עליכם!
טאשה. נ.ב- כל מי שרוצה להשיג אותי, אם תרצו בכלל להשיג אותי... יכול לכתוב לי מייל ל [email protected], או לבקש מאלון להעביר הודעה
אבל יאלללללה! ילדים גדולים! תסדרו לבד!

itstzar

New member
לאאאא, אל תשאירי אותנו לבד איתו

סתאאאאאם תיהני בחו"ל, תעשי חיים, dont forget us, ואז גם בהצלחה בצבא, גם שם אני , מרשה לך להנות :p סתם, בטח תיהני, רק אל תשתמשי בזה לתירוץ למה את לא קופצת לבקר הבנת
אז יאללה 30 שניות עשית חיים, זוז
נתגעגע....

Bajoran Priest

New member
טאשה../images/Emo7.gif

אני מאחל לך שתטוסי בין הכוכבים ותגיעי למקומות שכף...רגלך לא הייתה בהם בעבר והרבה אושר והצלחה וכל מה שתרצי: ) ואני מניח שנשמור את שרשור ה"מתגייסת" לאחר שתחזרי מח"ול, לא?
בכל מקרה, בתור הסופר ג'ובניקית שתהיי(לעומת קצינת ביטחון מסויימת שאנחנו מכירים: ) אני סמוך ובטוח שהפורום ימשיך להנות מנוכחותך: )

CaptainOok

New member
אלון - תקשורות בע"מ, שלום ../images/Emo3.gif

אז מה? עכשיו אני שירות לניתוב שיחות? אולי אני פשוט אצבע את עצמי בשחור, אשים מדי TOS אדומים ואשב עם חילזון בתוך האוזן ליד איזה קונסול?!

ליזידי

New member
אולי מיקרו-מיני במקום מדים? דלישס!

ובכל מקרה, מה זה כבר שירות לניתוב שיחות בהשוואה ללהיות a soldier's wife (ליזי מזמזמת לעצמה את "Airborne"). טאאאאאאאשה! דונט גווווו! ווי ניייייייד יוווווו!
---- נצל"ש עצמי 1: הידעתם שאיטלקים שמנסים לדבר ארמית נשמעים ממש כמו קלינגונים? נצל"ש עצמי 2: האם קלינגון ממוצע היה מחשיב את ה-"Passion of the Christ" כסרט אקשן חביב, או כקומדיה רומנטית?
---- חזל"ש: טאאאאאאאשה! דונט גווווו! ווי ניייייייד יוווווו!

so you're saying...

שהקלינגונים הם בסה"כ איטלקים שמנסים לדבר ארמית...? מעניין, מעניין מאוד.... כשאני אחזור אני אוכל לספר לכם איך נשמעים צ'כים שמנסים לדבר אנגלית. אני די בטוחה שהתוצאות קלינגוניות למדי.
אל תבכי ליזי... אל תבכי... אני אחזור ואביא לך שוקולד, טוב?...

גוֹש

אני כזה גרוע בדברים האלה. אז.. אה.. טאשה סאן.. - סעי בשלום, תעשי אז מאץ' פאן אז יו קאן, שובי בשלום, ותדאגי להעביר דיווח מפורט על קורותיך בניכר. (מה שנקרא "קיפ אן אופן קומלינק"). Live Long and Prosper. (דאץ אן אורדר לונטננט
)

../images/Emo68.gifהמממ...../images/Emo8.gif

אני אעבוד על זה. ("שלום... אני רכוש צה"ל..." "היי...! איך קוראים לך..? אני רכוש צה"ל" לא הולך כל כך, מה?... אולי בעצם.
)

Bored Guardian

New member
טאשה!

אני מתגייס משהו כמו שבוע אחרייך (ובטח אשתחרר שנה אחרייך
). גם אני רציתי לטוס עם חבר בשבוע שבועיים הקרובים ולהדחיק את העובדה שאני מתגייס, אבל כנראה שזה לא ממש יצא לפועל, אז לפחות תהני את! אני רואה שאת לפחות ניצלת את הזמן שהיה לך למטרות שימושיות בתחום האלכוהול, אני מצד שני מפחד לחשוב על כמה כסף הוצאתי ב10 חודשים האחרונים על בירה
נו טוב, אסור לבכות על המון כסף ותאי מוח שנשפכו! תעשי חיים בחו"ל ותקני לכולם זעתר בדיוטי פרי!!

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

גם שתיית בירה היא מטרה נעלה בפני עצמה...! תודה, אני אשתדל... איזה זעתר אתה מעדיף,ראלף לורן...? דולצ'ה וגבנה?

Bored Guardian

New member
תפתיעי אותי

אני סומך על המומחיות שלך בתחום הזעתר הבינ"ל
וד"א טעות עלתה בידי, אני מתגייס כשבוע לפניך . ככה שיהיה לי פז"ם של שבוע יותר ממך מוהאהאהא!
הממ, עכשיו כשאני חושב על זה אולי אפילו נעשה טירונות באותו בסיס, נשווה כבר עוד חודש. מעניין איך הזעתר בשק"ם..

משעשע...

אולי נענוד את סמל הפורום על המדים ונוכל לזהות אחד ת'שני? נראה לך שזה תיקני?
אני בטח אהיה בניצנים. רוב הבנות מגיעות לשם לפי מה שראיתי עד עכשיו..

Bored Guardian

New member
אולי ככה נוכל להפגש

במעצר.. בעיקרון רוב הג'ובניקים שאני מכיר באמת עשו טירונות בניצנים (2 בנים ובת) אבל אני מכיר מישהי שעשתה בזיקים ומישהי שעשתה במחנה 80.. באמת לא יודע אם יש קשר בין בנות לניצנים.

למעלה