תעשי כיף!
ט טאשה יאר New member 28/3/04 #28 לטאשה יש קשיי פרידה...../images/Emo141.gif טוב, אבל עכשיו באמת הלכתי. מה אתם מסתכלים? אמרתי שהלכתי! זהו. אני לא פה! ביי! טוב, די, זה לא משעשע אפילו. ביי לכם, הלכתי. צ'או!
לטאשה יש קשיי פרידה...../images/Emo141.gif טוב, אבל עכשיו באמת הלכתי. מה אתם מסתכלים? אמרתי שהלכתי! זהו. אני לא פה! ביי! טוב, די, זה לא משעשע אפילו. ביי לכם, הלכתי. צ'או!
N n i v1 New member 28/3/04 #29 בשם כל הצוות: אמנם בשם כל הצוות וכולם כבר דיברו, אני מאחל לנילי טיול מהנה וכיפי חזרה בטוחה וגיוס נעים נעים נעים. אנחנו נהיה פה ונחכה לה אני נזכר בפרק הלפני אחרון של וויאג'ר אני נזכר בפרק האחרון של הדור הבא... אני נזכר... צ'או טאשה נתראה כשתחזרי
בשם כל הצוות: אמנם בשם כל הצוות וכולם כבר דיברו, אני מאחל לנילי טיול מהנה וכיפי חזרה בטוחה וגיוס נעים נעים נעים. אנחנו נהיה פה ונחכה לה אני נזכר בפרק הלפני אחרון של וויאג'ר אני נזכר בפרק האחרון של הדור הבא... אני נזכר... צ'או טאשה נתראה כשתחזרי
C CaptainOok New member 29/3/04 #42 נייייייייללללללללללליייייייייייי|!; סליחה, הייתי צריך להוציא קצת עצבים ו... געגועים... לא אטריד אתכם שוב.
נייייייייללללללללללליייייייייייי|!; סליחה, הייתי צריך להוציא קצת עצבים ו... געגועים... לא אטריד אתכם שוב.
I itstzar New member 29/3/04 #43 we love you CaptainOok `-) כמה כבר נשאר לך, 3 שבועות פחות יום או שבועיים ושישה ימים, (נשמע פחות לא? )
we love you CaptainOok `-) כמה כבר נשאר לך, 3 שבועות פחות יום או שבועיים ושישה ימים, (נשמע פחות לא? )