שלום....

זאנדרה

New member
../images/Emo4.gif שלום.... ../images/Emo121.gif

טוב, זה ממש מגניב שיש פה פורום כזה.... כשהייתי קטנה, לפי מה שאני זוכרת הייתי מדיי פעם צופה בבייסבול ואני מה זה אוהבת את המשחק, ולצערי מסיבה לא ידועה הפסקתי לחשוב, להתעניין וכל דבר בסגנון בבייסבול ואני לגמרי לא זוכרת מזה כלום... והייתי שמחה לחזור לעניינים, בא לכם לעזור לי???
תודה מראש.....

SlamminDino

New member
היי בשביל זה אנחנו פה זאנדרה!!

חג שמח !! זהו הדבר הראשון אותו אומר. הדבר השני הוא שבוע טוב ואחריי הרשמיות שבדברים אלה ... יופי שהצטרפת!! זה המקום בו אנחנו בייסבול ונהנים מהחיים. יש לנו פה מאמרים, סקרים והודעות על מה שקורה בבייסבול ומסביר את המשחק. אשמח לשמוע הצעות ורעיונות חדשים תמיד מתקבלים פה בשמחה!! Always!! כמובן שחברים חדשים גם משמחים אותנו ומבחינתנו המסיבה תתחיל מכל סיבה. תבואי לכאן להתעדכן ולהשמיע את קולך!! אנחנו רוצים לשמוע... חג שמח וברוכה הבאה.
דינו וחבריי הפורום

זאנדרה

New member
../images/Emo13.gif תודה ../images/Emo121.gif

אני מקווה שאני אזכר לאט לאט....
יש לי שאלה, יש שידורים של משחקים בכבלים? ז"א, מת"ב? אם כן, באיזה ערוצים? (לא בדיגיטל....)

mont

New member
כרגע הליגה בפגרה

ליגת הבייסבול סיימה לא מזמן את העונה ותחל שוב ב31 למרץ אז תוכלי לראות משחקים בESPN בדה"כ אני מקווה שערוץ 5 יתן קצת משחקים גם

SlamminDino

New member
הליגה בפגרה אך הפורום קיים! ../images/Emo72.gif

טוב, הפורום הזה די צעיר עדיין והוא אפילו לא ידע עונה עדיין!! רק נספר בהזדמנות זאת מה יש לנו פה. עדכונים לגביי מה שקורה בליגה בינתיים, לא על המגרש אולי אבל מהלכים שישפיעו בשנה הקרובה. מה שקורה עכשיו מאחוריי הקלעים יכתיב כמה כללים לגביי העונה או עונות קרובות אפילו עקב חוזים ארוכיי טווח שעליהם כבר נדבר במקום אחר. בפורום תמצא\י הרבה הודעות יפות ומעניינות בצירופים של תמונות ותגובות. מאוד שווה לדפדף בפורום ולפתוח את החלונות, לקרוא להגיב ולהצטרף למסיבה!! גם בלי להגיב אפשר למצוא כאן המון דברים. התגובות לא חייבות להיות רק על בייסבול כמובן ואני אומר את זה למי שלא עיין בדפיי הפורום עדיין. כל דבר על בירה ומה שבא לראש מתקבל פה בשמחה!!
מלבד דפיי הפורום יש ארכיון מאמרים ששווה מאוד להכנס אליו. מאמרים יפים תמצאו על האנהיים איינג´לס אלופיי הוורלד סיריז האחרון ועל המשחק עצמו. כדאי לבדוק את המאמרים תחת כל קטגוריה. נציין גם וחשוב מאוד שתדעו-- מי שרוצה להעלות מאמרים, סקרים או תמונות לגלרייה יותר ממוזמן לעשות כך. מכיוון שיש מנהל אחראי ( היי, אני רק איש תחזוקה) צריך לשים את ההצעות לפורום והם כבר ייעלו לפינות המיועדות. רוצים לראות דברים מעוד אנשים ולשמוע את דעת הקהל!! זה מאוד חשוב בפורום הזה, ובכלל בתמצית רעיון מפגש קהילות ופורומים. מה שאתם יכולים לעשות בלי להודיע בפורום שייעלה הוא הוספת הודעה בלוחות ורשימת אירוע בלוח האירועים. רעיונות לקטגוריות חדשות בלוחות, מאמרים או מה שיהיה תביאו לפה!! אל תשאירו את הרעיונות בפנים. זה הפורום שלכם ואנחנו רוצים לדאוג שהוא יהיה מקום שממש כיף להיות בו. חג שמח כבר אמרתי?
( הגשם הגיע)

SlamminDino

New member
שלום ACE!! ../images/Emo104.gif ../images/Emo72.gif

היי, גם אני עם היאנקיז!! אתה יודע -- יש שאלה של איזו קבוצה אוהדים בסקרים! כדאי להצביע ולעזור ליאנקיז. איך הגעת לאהוד את היאנקיז? אתה מניו יורק במקור או שפשוט אוהב את הקבוצה. תמשיך לבוא לפה וליהנות עמנו--- אני מקווה שאתה שותה בירה כי זה מאוד פופולארי כאן.
המטבחון אגף ה Six Pack שמירה מאבטחת בע"מ

mont

New member
ברוך הבא ומומלץ לחדש

יש כאן הודעהה ממקודם אשר ממליצה לכל חבר חדש את המאמרים אם הוא מתחיל או מתקדם או על הבייסבול בישראל מידע וכו´ אבל ברוך הבא בכל מקרה

למעלה