שלום....

zz17

New member
היי GMORNING

אח אין כמו משב רוח מרענן ובירה צוננת ממקרר חצי הרוס כדי להתחיל איתם עוד יום של נסיונות פריצה למפעלי בירה נשר כדי להוציא מאיזה ארון טחוב(אם יש כזאת מילה) בקבוק מנופץ חלקית של בירה ולהתחלק בה עם עוד כמה מפגרים עד העונג הבא(גולדסטאר!!) דינו מה עם כינוי? הראש שלך לא מספיק יצירתי עקב שתייה מועטה מדי של רוטביר!!

BARBI777

New member
איפה אני יכולה...

איפה אני יכולה להשיג חומר על סנט לואיס? אמרו לנו לעשות עבודה באנגלית על מה שרוצים.. ולא עולה לי שום דבר לראש... חשבתי לעשות על ביסבול או כדורסל אבל זה יותר מידי... מישהו יכול לעזור לי ?

SlamminDino

New member
הוראות למצטרף החדש, מר פיק! ../images/Emo72.gif

לפניי הכל הרשה לי ולחבריי הפורום בכללותו לברך אותך בברכת הגעה נעימה. עכשיו שב על הכסא בעוד אנחנו נענג אותך בכוסות בירה קרה. או שאתה מעדיף חמה כמו באנגליה.
העיקר שזה יהיה ממשפחת השיכר. אני ימשיך שתגמור לשתות. סיימת? ( וכתבתי את זה 20 דקות אחריי, באמת!! הלכתי לשירותים) יופי, אני מקווה שכן ואם לא אז סליחה על ההפרעה. יש פה בפורום מספר דברים מעניינים. מלבד דף הפורום השולט שלנו ובדיחות הקרש של סלים על בירה. ( סלים, העם איתך-- ואם לא עם ישראל אז העם של פורום בייסבול, חשבתי שאנחנו מדינה כבר) הסוכן יוטה פה כבר יסביר לך כל מה שקשור לגביי בירה גרמנית שוקולד ומדעיי הענפיי ספורט השונים. יש לנו פה שחקנים מנבחרת הסופטבול של ישראל ששותים בירה בחצי מחיר בכפר הבפטיסטים!! אימון בייסבול אצלהם כולל שישייה. ואני לא מתכוון שהם יחלקו אותה. אוקיי, עכשיו נתחיל בכמה הוראות פשוטות ונחמדות-- מוכן? או שצריך עוד זמן לבירה? אתה תסתדר פה מצויין אם לוקח כל כך הרבה זמן לשתות. רוצה שאנ יייעשה עוד הפסקה? טוב, יאללה אני ממשיך. היי, אתה יכול לקרוא את זה מתי שאתה רוצה בכל מקרה. המממ... למה המשכתי עם כל זה, האם אני שיכור גם כן עכשיו, הייתכן שהבירה פה באוויר משפיעה עליי רק מלהריח And where the hell was i? ( האקדח מת מצחוק , הסרט הנוסטלגי) טוב, אז פה אפשר להוסיף פרצופים נחמדים בעזרת הסמיילים וסימנים לתוכן ההודעה. או עם אתה רוצה איזה סמיילי לנושא אתה פשוט הולך למה שמעל תוכן ההודעה. אפשר להוסיף כתובות אינטרנט נילוות בשניי סוגים. יש פה שלושה אפשרויות בשניי קטגוריות. אפשרות אחת היא שמחרוזת מתוכן ההודעה כשלוחצים עליה היא תביא אותנו ללינק שצירפת. השנייה היא שאחריי שאתה מסיים יהיו רשומים הלינקים בצורה אותה תיארת אותה. אני מדגים את זה בהודעה הזאת בהמשך. אפשרות נוספת היא הוספת תמונה או אפילו סרטון אם זה אפשרי.... יש הגבלה לגודל הקובץ. התמונה תופיע בתוכן ההודעה וכשלוחצים עליה תוכל לקבל אותה ביותר גדול עם הסבר לפי מה שרשמת בתיאור הקובץ. מובן ? ברור? שב נח ! כשאתה מוסיף קבצים תלחץ על השלח למטה. כשאתה רק כותב תלחץ על השלח למעלה על מנת להכניס את ההודעה לפורום. האמת, אני לא יודע אם זה בכלל משנה!! זה פשוט מה שאני עושה כי אם אני כבר שם ליד כל הקבצים יותר נח לי. אז כדוגמא עכשיו... האתר MLB של ליגת הבייסבול לשירותך כאן . מעתיקים לינקים כשלוחצים על הכפתורים Control+ c ואז כשרוצים להדביק פשוט עושים Control +v . ככה מעבירים כתובות !! עכשיו לעמוד הראשי של הפורום. תסתכל לצד ימין למעלה ותראה רשימה של דברים שונים שכתובים בלבן בתוך כחול. לאחר כניסה לפורום יש פינת מאמרים. לחץ עליה ותראה את מאמריי הפורום על הקטגוריות השונות. לגביי המאמרים ודברים אחרים דבר חשוב. רק המנהל יכול להכניס מאמרים או תמונות לגלרייה. לכן אבקש ממך אם אתה רוצה להוסיף משהו פשוט לכתוב את זה בפורום ולהגיד לי שאתה רוצה שהחומר יתווסף למאמרים או למה שיהיה. גם אם יש לך הצעה לסקרים חדשים, ניקח את זה!!! חברה, הותיקים שבינינו -- אם אתם קוראים את זה אז תתחילו הצעות לסקרים ולוחות חדשים. בגלריות תמצא כמה תמונות בקטגוריות שונות. לוח אירועים הוא מקום שאם אני לא טועה יש אפשרות גם למי שאינו מנהל להכנס ולהכניס הודעה. אני מקווה שכן, זה נותן יתרון כך. כנס ללוחות ותמצא כל מיניי קטגוריות. שלב הלוחות נמצא עכשיו בבנייה. אפשר לכתוב עד 300 תווים אז זה פשוט כמה מילים על עצמך או על מה שתרצה. צריך להוסיך קטגוריית סרטים וסדרות אהובים. כל אחד לחוד. הסרטים הנוסטלגיים של הערוץ..... כמו האקדח מת מצחוק שכבר הזכרתי למעלה. בסדרות יהיה את סיינפלד, סימפסונס וכל שאר מטעמים. אוכל מועדף גם כן. זה פשוט משרה אווירה חברתית גבוהה לא? כל אחד יכול להוסיף הודעה בלוח ההודעות!!! אם תלך לקישורים תראה את קישוריי הפורום. יש לנו בינתיים ארבעה אתרים בלבד. לכן שוב!!! למי שיש אתר מומלץ או איזה עמוד או לא יודע מה-- שיגיד בפורום ויכתוב שאני יוסיף את זה. כמו כן הצעות לסקרים חדשים ותשובות אפשריות. אני רוצה לשמוע ממכם!! אז מר פיק, לסיכום אנחנו שמחים מאוד שהצטרפת. אל תדאג, עוד תמצא לעצמך ניק. חוץ מזה שהוא ממש לא רע ככה. מסתורי ומעושן כזה הייתי אומר. האתרים שהבאתי הם סתם דוגמא! אפשר לקרוא בכל מקרה, מותר....

SlamminDino

New member
שמע, תמצא ניק התואם את רצונותיך

איך בן אדם יכול לקבוע למישהו אחר את השם משתמש שלו? אפשר, נכון!! אבל למה? אתה רוצה סתם שאני יביא לך שמות גסים כאלה למרות שהם מצחיקים חבל על הזמן... לא חובה שיהיה ניק פיצוצי במיוחד. תמצא לעצמך איזה משהו שאתה אוהב ומתקשר דרכו לתורה ולאהבת הבירה. ( סליחה, הבורא אבל גם הבירה) . יווו, מה אני רואה כאן? הלכת למפעל של נשר, כיף לך. עדיף לך לקחת את השחורה במקרה הזה. ואתה צודק במאה אחוז לגביי קביעתך שגולדסטאר הוא העונג הבא.
( הכוס מלאה בבירה פשוט לא היה אייקון זכוכית) כמו בפרסומת של מכבי חיפה בספורט +5 עם השיר הזה עד העונג הבא הא הא הא....
. בינתיים אתה יכול לעזור בהצעות לסקרים וכ´ו... נגיד אם אתה רוצה להעלות סקר תכתוב בהודעה , דינו הנה סקר בשבילך ואני כבר ייעלה אותו. רק צריך לכתוב שאלה ותשובות אפשריות. ויש מקום להאריך גם!! אפשר להאריך בשאלה ובתשובות שאתה נותן.

SlamminDino

New member
בארבי שלום!!

תרגישי חופשי להכנס לפורום ולבדוק מה קורה. הפורום הוא באמת מקום שכיף להיות בו וכל אחד שמצטרף מוסיף לחגיגה הגדולה! תוכלי פה לשאול שאלות, להשתתף בדיונים ולכתוב מה שעולה לך בראש. הבייסבול הוא סימן לחופש ושיתוף פעולה! לכן מותר לכתוב על מה שרוצים ואם זה יהיה מצחיק אז בטח שתקבלי שיתוף פעולה...
ברוכה הבאה!! רק תגידי לנו איזה בירה את שותה שנוכל לכבד אותך. אם לא בירה אז משקה אחר. כמובן שמומלץ בירה אבל גם דברים אחרים יתקבלו. תיהני חבריי מטבחון הפורום-- מחלקת בירה ושוקולד.

Homer Simpson

New member
בתור התחלה

אולי תיכנסי לאתר הרשמי שלהם. משם אפשר לעבור להיסטוריה, סטטיסטיקות, ועוד.

SlamminDino

New member
בארבי, יש על סיינט לואיס מאמר יפה..

חוץ מזה זאת באמת קבוצה עם המון הסטוריה שעברה שנה מיוחדת במינה. הם איבדו שתיים מחבריהם.. השדר ג´אק באק והפיצ´ר דאריל קייל. השנה הזאת היא המשך של השנתיים הקודמות מבחינת הבנייה שלהם לקבוצה שולטת בנאשיונל ליג. הם יהיו בפלייאוף בשנים הקרובות והקארדינלס מקווים לראות קבוצה מהאמריקן ליג לא רק במשחקיי אינטרליג השנה, אלא גם באוקטובר. בהסטורייה של הקארדינלס תמצאי אנשים כמו סטאן מיוסיאל ובוב גיבסון שהם שתיים מהשמות הגדולים בתולדות המשחק. סיינט לאיס מנסה לחזור לימיה הגדולים ולזכות בוורלד סיריז עשירי שיציב אותה שנייה במספר התארים מאחוריי ה 26 של הניו יורק יאנקיז. אם את רוצה את יכולה לעשות על הבייסבול בכלל. זה יכול לעזור לאנשים להבין את המשחק וכיף בשבילך... אם יש לך עוד שאלות, בארבי-- תפני אותם לפה וננסה לעזור!! בינתיים שיהיה חג שמח
!!

zz17

New member
היי בארבי

היי! גם אני חדש פה ואני מקבל יחס מדהים ושתיה ´און דה האוס´ ככה שאני בטוח שגם את תהני פה!

SlamminDino

New member
שלום אוהדיי טקסס!!

מה שלומכם בחג חנוכה זה? היי, בדרך כלל בבארים ומסבאות השתייה למיניהם יש את המושג לקחת את הריב החוצה. אבל פה בפורום בייסבול והשיכר הזה אנחנו רוצים לראות ויכוחים וריבים בפנים!! רציתי לקדם אתכם בברכה ולומר שאנחנו רוצים מאוד לראות אתכם שוב. כמו כן-- הייתם באמת במשחק של הריינג´רס ומאיפה ההערצה אליהם? מלבד שיש את פאדג´ רודריגז ואיי רוד כמובן היום.... האם שניכם מטקסס במקור? ספרו לנו על זה!! חוץ מזה-- Crazy Dreamer, אתה לא חושב שהשחקנים ייעלבו מזה ? תגיד על הפיצ´רים. ההתקפה הייתה דיי חזקה בשביל טקסס העונה. אלכס ופאלמיירו חבט מעל מאה הום ראנס ביחד. כמובן שזה לא עזר לנצח 500. אחוז מהמשחקים אז אני מניח שאתה צודק.
תבואו לפה ותרגישו חופשי!! אל תשכחו להצביע בסקרים הנחמדים שיש לנו פה. הצעות שונות מתקבלים פה בבירה נוספת!!
Do i make myself clear? Good!! אהה, ואהבתי את המשפט מהסרט אוסטין פאוורס. Fat Basterd הזה פשוט קורע.... Get in my Belly!! אהה ושימו לב לתמונה: זה בעד פאדג´ רודריגז כמובן!! מי עומד לידו? כנסו לתמונה.

zz17

New member
א

אני אולי אידיוט חלקית(תחת השפעה כבדה..) אבל לא כפי שאתה מתאר אותי! בכל מקרה פיק זה מטומטם מדי ולא שווה אז אני יהיה בהחלט פתוח להצעות חדשות בהמשך... ורק רציתי לדעת דבר 1:איך אני נרשם כחבר פורום? בשביל שיהיה לך משהו כמו 4.5 חברים בערך!! (אבל מה שחשוב זה כמה סוגי בירה לא?)

SlamminDino

New member
Ho Ho Ho

שמע , מר ZZ !! קודם כל-- מלבד הקיצור לשם זה גם דרך לתיאור מצב שינה!! ואנחנו יודעים כמה שזה כיף נכון? יש לי חדשות בשבילך!! אתה כבר רשום כחבר פורום. תסתכל למעלה ברשימת החברים ותראה את השם שלך. אני ראיתי אותך שם מקודם!! לא צריך להירשם, פשוט צריך לכתוב משהו בפורום ואת זה כאמור עשית. לגביי הסקר-- נכון רשמת Root Beer? תאמין לי-- המשקאות האמריקאיים שולטים.
תמשיך ליהנות ולבקר בזמנך החופשי הלא רב אני בטוח.

mont

New member
יש יותר חברים רק כרגע יש פגרה

בליגה אז הלחץ ירד אם תסתכל לאחור למשל תראה שהיה ואני הגעץי לא מזמן חוץ האם אתה אוהב בייסבול האם אתה מעוניין לשחק?

למעלה