הוראות למצטרף החדש, מר פיק! ../images/Emo72.gif
לפניי הכל הרשה לי ולחבריי הפורום בכללותו לברך אותך בברכת הגעה נעימה. עכשיו שב על הכסא בעוד אנחנו נענג אותך בכוסות בירה קרה. או שאתה מעדיף חמה כמו באנגליה.
העיקר שזה יהיה ממשפחת השיכר. אני ימשיך שתגמור לשתות. סיימת? ( וכתבתי את זה 20 דקות אחריי, באמת!! הלכתי לשירותים) יופי, אני מקווה שכן ואם לא אז סליחה על ההפרעה. יש פה בפורום מספר דברים מעניינים. מלבד דף הפורום השולט שלנו ובדיחות הקרש של סלים על בירה. ( סלים, העם איתך-- ואם לא עם ישראל אז העם של פורום בייסבול, חשבתי שאנחנו מדינה כבר) הסוכן יוטה פה כבר יסביר לך כל מה שקשור לגביי בירה גרמנית שוקולד ומדעיי הענפיי ספורט השונים. יש לנו פה שחקנים מנבחרת הסופטבול של ישראל ששותים בירה בחצי מחיר בכפר הבפטיסטים!! אימון בייסבול אצלהם כולל שישייה. ואני לא מתכוון שהם יחלקו אותה. אוקיי, עכשיו נתחיל בכמה הוראות פשוטות ונחמדות-- מוכן? או שצריך עוד זמן לבירה? אתה תסתדר פה מצויין אם לוקח כל כך הרבה זמן לשתות. רוצה שאנ יייעשה עוד הפסקה? טוב, יאללה אני ממשיך. היי, אתה יכול לקרוא את זה מתי שאתה רוצה בכל מקרה. המממ... למה המשכתי עם כל זה, האם אני שיכור גם כן עכשיו, הייתכן שהבירה פה באוויר משפיעה עליי רק מלהריח And where the hell was i? ( האקדח מת מצחוק , הסרט הנוסטלגי) טוב, אז פה אפשר להוסיף פרצופים נחמדים בעזרת הסמיילים וסימנים לתוכן ההודעה. או עם אתה רוצה איזה סמיילי לנושא אתה פשוט הולך למה שמעל תוכן ההודעה. אפשר להוסיף כתובות אינטרנט נילוות בשניי סוגים. יש פה שלושה אפשרויות בשניי קטגוריות. אפשרות אחת היא שמחרוזת מתוכן ההודעה כשלוחצים עליה היא תביא אותנו ללינק שצירפת. השנייה היא שאחריי שאתה מסיים יהיו רשומים הלינקים בצורה אותה תיארת אותה. אני מדגים את זה בהודעה הזאת בהמשך. אפשרות נוספת היא הוספת תמונה או אפילו סרטון אם זה אפשרי.... יש הגבלה לגודל הקובץ. התמונה תופיע בתוכן ההודעה וכשלוחצים עליה תוכל לקבל אותה ביותר גדול עם הסבר לפי מה שרשמת בתיאור הקובץ. מובן ? ברור? שב נח ! כשאתה מוסיף קבצים תלחץ על השלח למטה. כשאתה רק כותב תלחץ על השלח למעלה על מנת להכניס את ההודעה לפורום. האמת, אני לא יודע אם זה בכלל משנה!! זה פשוט מה שאני עושה כי אם אני כבר שם ליד כל הקבצים יותר נח לי. אז כדוגמא עכשיו...
האתר MLB של ליגת הבייסבול לשירותך כאן . מעתיקים לינקים כשלוחצים על הכפתורים Control+ c ואז כשרוצים להדביק פשוט עושים Control +v . ככה מעבירים כתובות !! עכשיו לעמוד הראשי של הפורום. תסתכל לצד ימין למעלה ותראה רשימה של דברים שונים שכתובים בלבן בתוך כחול. לאחר כניסה לפורום יש פינת מאמרים. לחץ עליה ותראה את מאמריי הפורום על הקטגוריות השונות. לגביי המאמרים ודברים אחרים דבר חשוב. רק המנהל יכול להכניס מאמרים או תמונות לגלרייה. לכן אבקש ממך אם אתה רוצה להוסיף משהו פשוט לכתוב את זה בפורום ולהגיד לי שאתה רוצה שהחומר יתווסף למאמרים או למה שיהיה. גם אם יש לך הצעה לסקרים חדשים, ניקח את זה!!! חברה, הותיקים שבינינו -- אם אתם קוראים את זה אז תתחילו הצעות לסקרים ולוחות חדשים. בגלריות תמצא כמה תמונות בקטגוריות שונות. לוח אירועים הוא מקום שאם אני לא טועה יש אפשרות גם למי שאינו מנהל להכנס ולהכניס הודעה. אני מקווה שכן, זה נותן יתרון כך. כנס ללוחות ותמצא כל מיניי קטגוריות. שלב הלוחות נמצא עכשיו בבנייה. אפשר לכתוב עד 300 תווים אז זה פשוט כמה מילים על עצמך או על מה שתרצה. צריך להוסיך קטגוריית סרטים וסדרות אהובים. כל אחד לחוד. הסרטים הנוסטלגיים של הערוץ..... כמו האקדח מת מצחוק שכבר הזכרתי למעלה. בסדרות יהיה את סיינפלד, סימפסונס וכל שאר מטעמים. אוכל מועדף גם כן. זה פשוט משרה אווירה חברתית גבוהה לא? כל אחד יכול להוסיף הודעה בלוח ההודעות!!! אם תלך לקישורים תראה את קישוריי הפורום. יש לנו בינתיים ארבעה אתרים בלבד. לכן שוב!!! למי שיש אתר מומלץ או איזה עמוד או לא יודע מה-- שיגיד בפורום ויכתוב שאני יוסיף את זה. כמו כן הצעות לסקרים חדשים ותשובות אפשריות. אני רוצה לשמוע ממכם!! אז מר פיק, לסיכום אנחנו שמחים מאוד שהצטרפת. אל תדאג, עוד תמצא לעצמך ניק. חוץ מזה שהוא ממש לא רע ככה. מסתורי ומעושן כזה הייתי אומר. האתרים שהבאתי הם סתם דוגמא! אפשר לקרוא בכל מקרה, מותר....