שאלה לערבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבהרות...

קודם כל מה שנזכר בקוראן הוא רב ולא מעט,העם שנזכר הכי הרבה בקוראן הם בני ישראל,וזה מתחלק להרבה קטגוריות שונות,בהמשך ניתן גם לזהות את התקופה שלנו וגם את ההתרחשויות של אחרית הימים,לא ניתן לפרט בגלל שהנושא מסובך וקשה בשבילי,שוב אני אומר שלא הייתה בעיה לערבים עם קיום היהודים בארץ הזאת עד שהבינו הערבים שהעלייה היא לא לקדושת הארץ בלבד אלא טומנת בחובה עוד הרבה דברים,וכאן אני מסכים איתך שהערבים התחילו בניסיונות שלהם להתנגד להתיישבות הציונית בארץ,ואיך שאני מבין שיש גם מתנגדים קיצוניים לציונות כמו נטורי-קרתא למשל,ואם את רואה בי כובש את הארץ הקדושה שלך אז הארץ קדושה גם לי מכל הבחינות,ואם את רואה בי כתומך של ערפאת אז צר לי על הבורות והאטימות שלך,לא את ולא הוא יכולים להציג אותי ואת הדעות שלי,אם היינו שמים את הדת בצד היה ניתן להגיע מזמן לפתרון,אך זה לא קורה ולא יקרה כל עוד החמאס ונערי הגבעות משתוללים איך שהם רוצים.

GIPSY

New member
אקרא, אכן ההגנה הטובה ביותר היא ההת

ההתקפה ובעיקר שזה נוגע לאמת ולנגיעתה בנקודה כה רגישה וכואבת ובפרט שאין לך מה לומר אז אתה לא רק שמוציא דברים מהקשרם ומשיב על דברים שלא נאמרו ושלא נשאלו כאן - נו, טוב ... הרי זה כל כך אופייני לשמאל ה""מתורבת"" ו""הלא מתלהם"" ועוד אומרים שאנחנו הברברים, הפרימיטיבים, האספסוף והצ'חצ'חים (שאגב שלא תבין לא נכון אנו שמחים להיות כאלו מאשר צבועים כמוכם ובעיקר כשכל זאת בא מכם ובפרט ממך זוהי בהחלט מחמאה) אז הם ישר מתחילים לרדת נמוך להתקיף, לתקוף, להשמיץ, להעליב, לכנות בשמות גנאי וכו' תוך סתירה עצמית שמתבטאת בזה שמצד אחד בפתח דבריך אתה מצדיק ומסכים עימי ולקראת סוף דבריך פתאום אתה פותח במסכת מחמאות כלפיי (כפי שאמרתי אכן ממך זוהי בהחלט מחמאה) וזאת משום שיצור קטן, עלוב ורדוד אנמי ושטחי חסר עמוד שדרה ומח שכמותך ושרק כדי לא להעליב את המטומטמים אל אכנה אותך כך, (וכאן הרשה נא לי לשלוח את תנחומיי על שיצאת כפי שיצאת) שכמה שהמציאות תרתי משמע לא תתפוצץ ותירק לו בפנים הוא עדיין יטען שיורד גשם ומזל שאתם זן ניכחד ונשארו מכם רק מיעוט זעום מפני שהרוב השפוי שלכם כפי שהוכח בבחירות האחרונות התפכח והתפקח - לא קולט בעצמו שהוא אכן תומך של עראפת ושאפילו עראפת מבין זאת וזה בדיוק מה שגורם לו עוד יותר להתלהם ולהתלהב ולצאת בהצהרות גלויות על כך שהוא רוצה להיות ראש הג'אהידים שיצעדו לירושלים ברית פלשתין המשוחררת ושבעזרת אללה הכל יוחזר לידיו כולל תל אביב, ווא יפה, ווא עכה, ווא חיפה כולו כולו... ומי שיתנגד וזה לא ימצא חן בעיניו אז הוא ישקה אותו במי הים של עזה... אז זה לא רק יצוג של דבריך אלה אף יישומם הלכה למעשה אחת על אחת ואפילו האדיוט הגמור ביותר יכול לקלוט זאת (שאני אגב לאור הודעתך ה""משכילה"" הזאת לא בטוחה בכלל שאתה יודע ומבין מהם ובאם קיימים כאלו בכלל) ומה גם שכאמור לא אני רואה זאת עראפת הראה לי זאת ולכן על שכמותך נאמר כבר בתנ"ך כי עיניים להם ולא יראון, אוזניים להם ולא ישמעון..."וכו' ובפרט שמאחר (ואני בהחלט פה מסכימה איתך ואני שמחה שבעצם הודאתך בכך החילות במסע הריפוי העצמי שלךושאתה מתחיל לראות אולי סוף סוף את האור) שאכן הדברים קשים ומסובכים מדי בשבילך ולכן אחסוך ממך ולא אבקש שתבהיר לי את שאר הודעתך ההזויה הזאת בדיוק כשם שלא אחזור ואבקש ממך לקרא את הכתבה על השייח' אימאם פאלצי שאותה ציינתי בהודעתי הקודמה ובטח שלא להתייחס אליה ובעיקר שכאמור לא בטוח באם אתה מבין אותה ואת עצמך - אשמח להציע לך טיפ קטן (אלה אם כן אתה נהנה מהקטע של הסאדו מאזו העצמי הזה שלך) שעד שאם בכלל וכאשר יקרה הנס ותוכל להבין משהו מהחיים לך אז תעשה לעצמך טובה ותחסוך לעצמך פאדיחות ואל תתבטא בדברים שנשגבים מבינתך אבל אם בכל אופן אתה מתעקש מתוך צורך מסויים בלתי נשלט וברור אז תודה לאל שהכל וירטואלי. אז תודה לך שבעצם הודעתך זאת אליי חיזקת והוכחת את דבריי וצדקתי בכך שיצאת כמו בלעם שבא לקלל ויצא מברך. יום שיהיה לך בדיוק כשם שהיום שלי שרק הלך וישתפר עם קריאת תגובתך, GIPSY

שטויות...

אני לא מבין על איזה התקפה את מדברת,פשוט מאוד הראש ההזוי שלך ממציא דברים לא במקומם,לא אתווכח איתך על נושאים שהחלטת לקבוע מראש את אופן התרחשותם,לא העלבתי אותך ולא תקפתי אותך,מצבך קשה מאוד אם את חושבת כך,בכל זאת תרגישי טוב עם האמת שלך.

GIPSY

New member
כן, כן אקרא מה שתגיד.... הן כמו

שאתה (שוב) בעצמך אמרת שישנם דברים שקשה לך להבינם אז כאמור אני לא רק שלא אנסה להסבירם לך אלא שזו גם תהיה התייחסותי היחידה לדבריך וגם אני מאחלת לך לא רק שתרגישעם ה""אמת"" טוב אלה אחלמה מהירה ורפואה שלמה.

טשאפק

New member
טוב, אקרא

אני מבין שהתגובה שלך לא יועדה אליי, כי אני לא ראיתי בך תומך של ערפאת ולא אמרתי שאתה כובש כאן. נטורי קרתא זה פחות מ 2000 פסיכים מתוך 12 מיליון יהודים בעולם. האם יש תשובה לשאלה שלי: איך יכול מוסלמי להתנגד בצורה גורפת לעלייה יהודית לארץ ישראל, כאשר הוא מאמין שהארץ ניתנה ליהודים. ואני מדבר על שנת 1920 - לפני שהתפתחה האלימות הנוכחית. הרי הערבים לא אמרו:"זכותם של היהודים לבוא, בתנאי שיישמרו על הזכויות שלנו" או "בתנאי שיבואו רק כך וכך יהודים בכל שנה כדי לא לערער את היציבות". הם אמרו - "לא לעלייה היהודית!". להזכירך בזמנו נושא העלייה היה יותר חשוב ליהודים מכל דבר אחר (המדינה היהודית וכו') מסיבות של הצלת חיים. גם היום המנהיגים הערבים המתונים, למשל הח"כים הערבים, מכירים בנוכחות היהודית כמצב קיים, ולא כמצב צודק. הם אומרים "באתם לכאן מתוך עוול, אבל כיוון שאתם כאן, אנחנו מוכנים לחיות אתכם" ולא מכירים בזכות העקרונית של היהודים על הארץ - בניגוד לאמור בקוראן. (לפי דבריך בהתחלה). אתה אומר: "שלא הייתה בעיה לערבים עם קיום היהודים בארץ הזאתעד ש..." אבל זה משהו אחר מלהכיר בזכות היהודים על הארץ. הרי הערבים השלימו עם קיום יהודים בעוד ארצות. מה מיוחד בארץ ישראל?

../images/Emo8.gif

תגובתי הייתה לצרת המחשבה הלא ראוי להזכיר את שמה,בהודעה הראשונה שלי אמרתי שבקוראן נזכר שאלוהים נתן את ארץ ישראל לבני ישראל,או ליתר דיוק הבטיח להם את הארץ הזאת בתנאי קיומם למצוות התורה,עכשיו אתה שואל אותי איך או למה המוסלמים או הערבים התנגדו לעליית היהודים כשבקוראן אלוהים הבטיח לנו את הארץ,וכאן השאלה נכנסת להרבה דלתות שאין מהם יציאה,אך ההבטחה הזאת של אלוהים נזכרה כהחלק מההתרחשויות שקרו בעבר,וההבטחה הזאת נשארה בתוקף עד אשר בא האיסלאם והקוראן,וכאן הכללים השתנו,מדינה או ארץ שרוב תושביה מוסלמים תחשב ל (וואקף) איסלאמי,כלומר הארץ תהיה שייכת למוסלמים וזה כולל את הכל,אין זכות לשום גוף אחר לשלוט בארץ,זאת לא תשובתי כי לא חקרתי את העניין הזה לעומק,אך זאת תשובה מהתשובות הרבות שיש לשאלה כזאת,המשך ימים טובים וגלישה בטוחה.

טשאפק

New member
תודה, רק שאלה קטנה לסיום הנושא

תודה על תשובתך. האם הנושא הזה של זכות היהודים על הארץ לאחר הכיבוש המוסלמי היה נתון אי פעם לויכוח דתי בין מוסלמים, או שכל חכמי הדת הסכימו שמרגע שנוצר כאן רוב מוסלמי, היא באותו מעמד - מבחינה דתית - של סוריה, עיראק או צפון אפריקה למשל (שלא הובטחו לאף אחד ע"י אלוהים)? בלי להיכנס לפרטים, השאלה היא רק האם בכלל היה ויכוח בנושא?

לפי מיטב ידיעתי לא היה ויכוח כזה אך

כמו שאמרתי שברגע שנוצר רוב מוסלמי בארץ מסוימת הארץ נחשבת ל (וואקף) איסלאמי,המעמד הזה כולל את ארץ ישראל וכל ארץ אחרת שיש בה רוב של מוסלמים.

מנסי

New member
חחח צחוק על הבוקר!

שלום לכולם. אני לא קראתי את התגובות אבל אענה לשאלה עצמה . מי חשב או מי אמר שיש ביטוי ארץ ישראל בקוראן? ישראל...זה עצמו הנביא יעקב! ואני אעלה נושא אחר! המוסלמים עצמם כבר לא בדרך לאלוהים ..גם היהודים! אתם חושבים שמגיע לאחד מהעמים ארץ?

טשאפק

New member
לא הבנתי מה אמרת

זה לא משנה אם לא כתוב "ארץ ישראל", "עם ישראל" בשם הזה, העיקר הכוונה. כנראה אי אפשר ללמוד קוראן ביום אחד מפורום. בכל מקרה, תשובה שלי לשאלתך: ליהודים מגיעה הארץ הזו אחרי כל השנים שבהן סבלו וחלמו עליה, וגם בזכות הרבה דברים שהיהודים יזמו לפיתוח הארץ - למשל, מפעלי ים המלח. גם לערבים מגיעה הארץ מהסיבה הפשוטה, שהם היו כאן מאות שנים. נקווה שבסוף הסכסוך - ויהיה סוף, כמו לכל סכסוך בהיסטוריה - עדיין תישאר קצת ארץ לא מקולקלת, לכולם. מה הכוונה "המוסלמים עצמם כבר לא בדרך לאלוהים ..גם היהודים!"?

מנסי

New member
ללא גזענות..גם בלי לפגוע בזכויות!

מה כל עם שחולם מגיע לו ארץ? כל עם שמייבש את מי הים ומוציא מלח מגיע לו ארץ? לא מדובר על חלום פה גם לא על המלח..יש עמים שחלמו וכבר יש להם מפעלי סוכר גם! לגבי הדרך לאלוהים..הרי ידוע שאמת זה אחד וכל אחד ילך בדרכו! החוק פה חילוני ובכל העולם כמעט.. חוק שמסכים לזכות הומו או לסבית הוא כבר חוק בדרך של השטן..ולא מדובר רק במדינה הזאת הרי כבר זה בכל העולם..בלי לפגוע בכויות... זאת דרך אמיתית? המוסלמים כבר רחוקים מהדת והתחילו להתרוצץ אחרי החילוניות וכמעט ערבים ויהודים באותה צלחת! איפה הדת ?

טשאפק

New member
אז מה אתה אומר בעצם

שלא ליהודים ולא לערבים לא מגיעה הארץ, כי הם לא דתיים? ואם היהודים היו דתיים אז כן היה מגיע להם? אני לא מסכים אתך. עם, שגם חולם על ארץ מסוימת, וגם עובד בשביל לפתח אותה, ומקריב לשם כך קורבנות, ובנוסף לכל זה אין לו מקום אחר ללכת - יש לו זכויות על הארץ הזו, לדעתי. לכן לשני העמים יש זכויות, וזה לא קשור לחילוניות או הדתיות שלהם. יש הרבה אנשים ששומרים על מצוות הדת ובכל זאת עושים מעשים רעים מאד, ויש הרבה אנשים חילונים טובים מאד. הדת זה עניין אישי, זה לא עניין לחוק המדינה.

למעלה