פני הפורום לאן?

../images/Emo4.gif פני הפורום לאן?

נכבדי... מכיון שאני יודעת שהודעה זו שלי תגרור בעקבותיה קולות זעקה רבים, מקדימה אני ואומרת, כי אין בכוונתי לפגוע דמאן דהו.. ככותבת בפורום הזה , זו השנה השלישית, אני חשה כי דברים רבים נשתנו בפורום, ואני אפילו לא מתכוונת לעובדה שכל זב חוטם שרוקד יומיים מתיימר "לסווג" את כותבי הפורום, אלא לעובדה החמורה שאנשים בוחרים בניקים כמעט זהים לניקים אחרים, ופותחים שרשורים בנושאים "נעימים" עד למאוד. ועוד לא נגעתי ב"קידום המכירות" ההיסטרי שנעשה להרקדה X ובגללה נדמה כי הפורום הזה הפך לפורום של הרקדה אחת... אני לא רוצה להישמע נוסטלגית ולעשות גלוריפקציה של ימי העבר, אבל איפה באמת הימים שהיתה חידת"של מי השורה הזו" שבכל שבוע היה מישו מכותבי הפורום מאתגר את כותבי הפורום בחידה מעניינת.אני זוכרת כמה שמחתי <ואני רוקדת "קצת" מעל חודשיים..> כשהצלחתי לפתור את החידה הראשונה שלי. בנוסף , זכורים לטוב שוגי היחידה, רוח ים והוד גלים, ראפ תימני, שביט האחד ועוד רבים וטובים שהפסיקו\ מממעטים לכתוב פה. ועוד משו, אני לא מאמינה אבל אני אפילו מתגעגעת לא יס מן עם שלל שמותיו.. זהו. שתדעו לכם, שאני באמת כותבת בעצב רב ואין בכוונתי לפגוע במישו. שבת שלום.

"מגיבה שניה" - יש !!=)

אני לא מבינה על מה הויכוח. פורום מיועד לכולם , לא ? זה לא קשור לרמת הרוקדים וההיסטוריה שלהם בריקודי עם ?

אמממממממממממ

יפה אמרת. דפדפי קצת אחורה , ותגידי לי אם שרשור ה"גזים" מצא חן בעינייך..

union39

New member
מחר יבוא בחור להזמין אותך לרקוד

רגע בחור תעמוד ישר יש לי כמה שאלות לשאול אותך 1 מי חיבר את חי למענך? 2 אני ישיר לך את התחלת הרקוד תזהה לי באיזה רקוד מדובר 3כתוב מעל משפט הלקוח משיר את החלקים התחביריים שלו פחות מ55 תרקוד זוגות אך לא איתי מעל90 בן זוג קבוע לרקודים

יקירתי האוהבת../images/Emo13.gif)

אני בהחלט מבינה את צערך, במיוחד לנוכח היכולת להשוות בין מה שהיה בעבר, לבין ההווה האכזרי והיבש
) ומי כמוך יודע, כי אנו בני האדם, נוטים לאידאליזציה של העבר.
) לא שאינך צודקת בטעונייך, שאחד לאחד הם מציינים בדיוק כואב, את המצב דהיום. אך פני הדור כפני.....
) וזה מה יש
) ומי שרוצה אחרת רק צריך לשנס מתניים. דרך אגב, למחבר "של מי השורה הזו"------פשוט נמאס לחבר
)))

רגע, אוהבת...יש לי רעיון...

למה שלא תקחי את שרביט החידות (חידות "של מי השורה הזו" או כל חידה שעולה בדעתך) לידיך? אם תצטרכי עזרה...אשמח לעזור! נווו...... אגב, את כותבת: "אני זוכרת כמה שמחתי <ואני רוקדת "קצת" מעל חודשיים..> כשהצלחתי לפתור את החידה הראשונה שלי"... אם איני טועה...זה היה בסבב החידות שלי. נכון?

../images/Emo9.gif את צודקת

זה אכן היה בסבב בחידות שלך! <קבלי צל"ש על הזכרון המעולה!> לצערי עד ה30 ביוני אני "על המחשב" רק מהצהרים...אבל אשמח לפתוח בסבבב כזה ב1 ליולי למשך שבוע.. אולי.. שב"ש

../images/Emo151.gifאוהבת.מה את יושבת על המחשב,

זה לא מסוכן. אולי כדאי לך לשבת מול המסך ולא ולא על המחשב. מה חסר לך כסא בבית.

union39

New member
אוהבת לרקוד(להתווכח ולריב) ידעתי

שזה יבוא קשה לך להתאפק ההההה עצה לי אלייך ולאליק תשנו פוזציה די להיות מאוהבים בפוזציה שלכם

יקירתי, מצטרפת לדבריך. אבל....

אני לא מאמינה עליך!! את? מתגעגעת ל"א יס מן"????
שאזכיר לך משהו לגביו
? שוב, מסכימה עם כל מילה. הבעיה- שכל הנושאים כבר נטחנו דק דק דק...ועם נוסיף על כך את שלל הפורומים, הרי שכבר לא נשארו נושאים מעניינים לדון בהם. מצטרפת לקריאתך לכל אותם אנשים שהיו נכס לפורום והיום כותבים מעט מאוד...
אם בכלל (כמו: "סתיו לבן", "ידיד נפש", עוז2002, שוגי, "זה הזמר", גבי מניו-יורק, איתן שמידט, וגם ראפ תימני ורוחי).

דבקה יקירה

"מודה ועוזב ירוחם" הענין נסגר מבחינתי כשהוא התנצל. <לעניות דעתי אנשים גדולים הם אלו היודעים לבוא ולהגיד סליחה> ולגבי היתר, את צודקת!

נכנס

New member
אוהבת לרקוד../images/Emo24.gif

אוהבת לרקוד|
צודקת, אבל יש כמה דברים טובים יותר, וחברים חדשים, ורוקדים צערים וצעירות, ויש תמיכה, ויש רצון טוב, שבת שלום מחר רוקד בבורסה אצל אייל עוזרי באים.

נכנס יקירי

אנשים צעירים, הם לאו דווקא בורים. ראה את סטיקי בשגילו הצעיר ובלי תעודות רשמיות יודע המון וגם יודע להתבטא ולכתוב היטב. שב"ש
תיהנה מחר אצל אייל!

למעלה