אוהבת יקירה, קראתי בעיון את דברייך,
ואני יודע למה את מתכוונת, את מצרה על כך שהגיעו לפורום נינג'ות, עם פגיונים בידיים, גסי רוח שאין להם אלהים, מובילים את הפורום למחוזות חדשים, בגבול הפורנוגרפיה חו"ח, ומי יודע מה ילד יום, השבוע האחרון יילד בשעה רעה את שרשור הגזים, ויבואו כנראה עוד שרשורים כאלה, אבל לא לשכוח, נינג'ות אלה הינם חברים בפורום שהותק שלהם אינו נופל מזה שיש לך, ועל כן הינם בעלי זכויות שוות ומלאות להיות חברים, הייתי מציע כי תפני שאלה ישירה אל אותם 4 חברי פורום שהזכרת את שמותיהם: ראפ תימני, שוגי רוח ים שביט, והשאלה: מה הרחיק אותם מכתיבה על בסיס תכוף בפורום, שביט ידידי הואיל לענות לך יפה. השערה שלי, למה הם נעלמו: נגמר הנושא של חידות, נגמר הנושא של פוצי מוצי, מה שלומך, מזל טוב לך, איפה היית אתמול? מוצה הנושא של צעדים אלה ואחרים בריקוד זה או אחר, התעייף הנושא של חלוקת מחמאות שדופה זה לזו וההיפך, הפורום היה עתיד לגווע בהדרגה, כי כתיבה של חנ'דלך לא יכולה להאריך ימים, את צריכה אפוא להכיר טובה לנינג'ות החדשות שעלו על הגל, והצביעו על כיוונים חדשים בכתיבה בפורום רוקדים, הייתי מצפה כי כיוון חדש זה יעורר את חברי הפורום הקבועים ויסחף גם אותם לכתיבה יותר נועזת, והנה זה לא קרה, שוגי הודיעה במפורש כי המאסנו עליה את הפורום, שביט לא חסך מאיתנו את אמרות השפר שלו ואת כתיבתו החרוזה, ואני שמח כי הוא לא נבהל מהנינג'ות, מחברים בפורום כגון משהא, סש"י, רק דן ויוסטיק, ועוד כמה "רעים" ושביט נשאר עמנו ותורם את חלקו החשוב, צר לי כי אחרים כמו שוגי ממעטים בכתיבה, אבל אי אפשר בחברים לפורום שכל כתיבתם היא פירגון, אם מישהו כותב איזו ביקורת, אזי נבהלים מכך, מבקשים ממנו מיד להתנצל, הייתי מצפה כי בת הדייג תגיב כאן, בת הדייג על פי כל אמת מידה היא כותבת מוערכת מאד, היא לא נבהלה מהנינג'ות, היא הופתעה לגלות כי מעז יצא מתוק, וכי כתיבתם של רק דן, של סש"י של משהא, הניבה הפתעות ותגליות ספרותיות, פיוטיות, לעילא ולעילא, אם את מוכנה לקבל את רק דן שכתב את הפואמה המפוארת על הדודה של אליק, או את הצגת דמותו של יוסטיק כמקבל פניה של חברה חדשה בפורום, יצירות שהן תמצית של הנאה מלאה שנינות וצחוק, את צריכה לקבל את אותו רק דן שכתב על הגזים, ואת אותו יוסטיק שכותב על סקס בדשא. עד כאן דברי כהן הנינג'ות, אליק.