לא יודע מה לעשות !

Y a h a v

New member
../images/Emo4.gifלא יודע מה לעשות !

טוב יש ילדה שאני אוהב כבר שלושה שבועות. רציתי להגיד לה שאני רוצה להיות איתה אבל יום לפני כן חבר שלי של שלום שלום מה המצב כזה , הציע והיא הסכימה והם היו חברים מלפני שנתיים והיא בכתה ט´. בקיצר אני מת להיות איתה ואני פשוט לא יודע מה לעשות עכשיו. האם ללכת אליה ? להגיד לה שאני אוהב ? לחכות אולי שהיא תפסיק לאהוב אותו או משהו ? תעזרו לי בבקשה !

כנס...

אתה צריך לתת יותר פרטים, הילדה שאתה אוהב היא ידידה שלך? היא ידידה טובה שלך? טוב אני אגיד לך את דעתי בכל אופן, לדעתי אם היא ידידה שלך ואתם מדברים ומספרים אחד לשני דברים וכדומה, אז תחתור לנושא של חבר שלה ותראה מה היא מרגישה כלפיו, אם תראה שהיא אוהבת אותו, אז לדעתי אל תגיד לה כי זה עלול לפגוע בידידות שלכם... אבל מצד שני אם תראה שהיא סתם מחבבת אותו ולא אוהבת אותו, אז תגיד לה שאתה כן אוהב אותה, או שפשוט תיתן לה רמז גס שאתה אוהב אותה, והיא תעזה עםזה מה שהיא רוצה... אם היא לא ידידה שלך אז תן יותר פרטים ואז אני אוכל לענות לך יותר טוב... אבל לדעתי תן לה רמז... במקרה הזה... מקווה שעזרתי

Y a h a v

New member
ידידה טובה !

תראי היא ידידה טובה מאוד שלי וגם אחותה { הם תאומות } חחח... ואני ממש אוהב אותה אבל היא שנאה אותו שנה וחצי אז לא נראה לי שהיא תאהב אותו תוך יום זה בולשיט אבל אני ממש אוהב אותה והיא יודעת כי אמרו לה וגם אני אמרתי לה . ואחותה אמרה לי שאחת הסיבות שהם נפרדו זה בגללי ...!!! ואני לא רוצה להיות אשם בפרידה !!!

אתה לא אשם...

תראה, אם היא תעזוב אותו, זה בגלל שהיא רוצה ובגלל שהיא מרגישה משהו כלפיך... זאת לא תהיה אשמתך
והיא יודעת שאתה אוהב אותה, היא אמרה לך משהו על זה? אתה יודע אם גם היא אוהבת אותך? לדעתי אתה פשוט צריך לתת לה רמז גדול!!! כאילו שהיא תבין את העיקרון, ואם היא אוהבת אותך לא נראה לי שהיא תוותר על ההזדמנות להיות חברה שלך... ואם היא לא אוהבת אותך, או לא מספיק בשביל להיות חברה שלך אז היא לא תעשה עם כלום... אם זה יפריע לך שהיא לא עושה עם זה כלום, אז תדבר איתה, תגיד לה הכל ותדברו ממש על כל הדברים שלמפריעים לשניכם ופשוט על הכל
לא יודעת איך להגדיר את זה... אני מגדירה את זה כשיחות נפש...

GirlFriend

New member
נכון...

תרמוז לה רמז גדול שאתה מחבב אותה, או שתחמיא לה...
כשתראה שהיא תבין, ומחזירה לך בטוב... תדבר איתה

למעלה