למרות שאמרו את זה, אחזור ואומר,
דבר ראשון, שלום
. צ'אטים.. בעקרון? מקום לחרמנים. רוב הניקים יכולים רק לרמז על מה הולך שם ומה רוצים, במיוחד בגילך. אני לא רוצה לפגוע, ואני יודע שזה נשמע מעצבן כי גם אני הייתי תמיד מתעצבן כשאומרים לי את זה, אז אם אתה לא חושב שזה חל עלייך אל תתייחס- אני לא חושב שבגילך אתה צריך לחפש סקס, בטח שלא בצ'אטים, כי אנשים מבוגרים ממך ומנוסים <לא רק מינית> ממך יכולים לנצל אותך בקלות. אני הייתי במקומך בכלל לא מדבר עם בני 47, 37, 27.. יודע מה? גם בני 18, בצ'אטים, שמחפשים שנינו יודעים מה. אבל מצד שני, כמו שנאמר גם, אתה צעיר. ולא צעיר-15-עדיין-יש-את-מי-לפגוש, אלא צעיר-12. 12 זה *צעיר*. אני בספק אם אפשר למצוא באמת מישהו בגילך, או טיפה יותר מבוגר, בצ'אט, שיהיה מעוניין במשהו יותר רציני -אם בכלל. האמת היא שאם מסתכלים אחורה, הרבה מצ'אטים לא יצא לי. לא שחיפשתי זיונים, כי את זה הייתי יכול למצוא בעשרות עד מאות.. אבל הכרתי שלושה אנשים שאני עדיין בקשר איתם, בגילי וקצת יותר, שזה נחמד. מעולם לא חיפשתי איתם קשר מיני <טוב, עם אחד מהם כן, אבל הוא היה מיוחד.>. אבל בעקרון? לא היה יותר מדי מה לחפש שם. לא יותר מרוטינת ה"בן כמה? מאיפה? כמה יש?".. הייתי מציע שתבדוק באתר
איגי אם יש בסביבה שלך קבוצות נוער לגיל הצעיר, וכן במאמרי הפורום. למרות שנראה לי שהקבוצות האלה מגיל 15.. ועוד פעם אצא ביציאה פולנית, תזהר. האינטרנט הוא מקום מסוכן. גם החיים, כמובן, אבל האינטרנט ממש לא פחות.