*כנסו*.

../images/Emo4.gif *כנסו*.

בכל מקום שאני רק מחפש אנשים שהם קצת יותר מתאימים לגיל שלי- אני לא מוצא.
רק בני 47 שרוצים לתמוך בצעיר
או סתם חרמנים בני 18 שרוצים לבוא לאסוף אותך ב2 בלילה. ואת האמת, זה דיי מבלבל. כי כבר אני לא יודע על מי לסמוך ועל מי לא. ואין לי איפה למצוא מישהו שאני יכול לסמוך עליו, כי דרך האינטרנט זה טיפה קשה.
יש למישהו רעיון מה עושים?

Sonata Of Tears

New member
אין מה לעשות

אתה קטן, אתה לא צריך לצפות שיהיהו הרבה בנים בגילך שכבר בטוחים בעצמם וכבר עוברים לחלק של מעשים והם אחרי כל עניין ההחלטות . חוץ מזה , לאן אתה ממהר בחורצ'יק? אתה מרגיש שמין כל כך נחוץ לך עכשיו? למה אתה נכנס לצ'אטים שאתה יודע שמראש מין יהיה המטרה הסופית? הכי מפחיד שהוא עוד יכנס למערכת שוגר דדי או מה שיש לפדופילים האלו בראש

featherhead

New member
צודק במאה אחוז../images/Emo187.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

(והרשה לי לפתוח ב"וו-הוו" משום שממה שהבנתי, אתה מתופף!) יכול להיות שאתה מחפש במקומות הלא נכונים. צ'אטים לדוגמא- ובכן, בסדר, אז אפשר לשמור על דיסקרטיות שאתה מנסה לשמור עליה, אבל מרבית האנשים שם מחפשים סקס, והרבה פעמים הם מחפשים שיהיה כמה שיותר ביזארי.. (רק חסר שיפתחו שם חדר "סקס וחצילים"
) אז כדאי לך להיזהר. בנוסף, כמו שצויין פה, גיל 12 הוא באמת גיל שבו לא כולם בטוחים במיניות שלהם. ממך הבנתי שגם אתה לא ממש בטוח, ולכן אני לא מבין מה אתה מחפש בעצם- אוזן קשבת? קשר יציב ומחייב? בינתיים, אין לך לאן למהר:) יש לך את הפורום הזה, אתה יכול כאן להתייעץ, לייעץ לאחרים ולראות שיש מי שמקשיב. חג שמח והכל אסף, שמתחיל להרפות מהאנטיפטיות שלו משום מה.

הממ, תודה. וכן, מתופף אנוכי ../images/Emo9.gif

ונראה לי שאני כן מתחיל להיות בטוח
ואני מחפש מישהו שאני יוכל לסמוך עליו, ואז לראות לאן זה יתגלגל.

נ ע ל

New member
../images/Emo110.gif

אתה באמת מאוד צעיר (בלי שום כוונה לפגוע!), ואני לא חושב שאתה צריך להיות בטוח בשלב שכזה. יכול להיות מאוד שכן- אבל בשביל מה לקטלג את עצמך? -אורי, שכאשר הוא גוסס מעייפות ואסף מטיח בו האשמות (אתה אדיש! אתה פסיבי!) לא שם לב בעצמו למה שהוא אומר.

resputin

New member
למרות שאמרו את זה, אחזור ואומר,

דבר ראשון, שלום
. צ'אטים.. בעקרון? מקום לחרמנים. רוב הניקים יכולים רק לרמז על מה הולך שם ומה רוצים, במיוחד בגילך. אני לא רוצה לפגוע, ואני יודע שזה נשמע מעצבן כי גם אני הייתי תמיד מתעצבן כשאומרים לי את זה, אז אם אתה לא חושב שזה חל עלייך אל תתייחס- אני לא חושב שבגילך אתה צריך לחפש סקס, בטח שלא בצ'אטים, כי אנשים מבוגרים ממך ומנוסים <לא רק מינית> ממך יכולים לנצל אותך בקלות. אני הייתי במקומך בכלל לא מדבר עם בני 47, 37, 27.. יודע מה? גם בני 18, בצ'אטים, שמחפשים שנינו יודעים מה. אבל מצד שני, כמו שנאמר גם, אתה צעיר. ולא צעיר-15-עדיין-יש-את-מי-לפגוש, אלא צעיר-12. 12 זה *צעיר*. אני בספק אם אפשר למצוא באמת מישהו בגילך, או טיפה יותר מבוגר, בצ'אט, שיהיה מעוניין במשהו יותר רציני -אם בכלל. האמת היא שאם מסתכלים אחורה, הרבה מצ'אטים לא יצא לי. לא שחיפשתי זיונים, כי את זה הייתי יכול למצוא בעשרות עד מאות.. אבל הכרתי שלושה אנשים שאני עדיין בקשר איתם, בגילי וקצת יותר, שזה נחמד. מעולם לא חיפשתי איתם קשר מיני <טוב, עם אחד מהם כן, אבל הוא היה מיוחד.>. אבל בעקרון? לא היה יותר מדי מה לחפש שם. לא יותר מרוטינת ה"בן כמה? מאיפה? כמה יש?".. הייתי מציע שתבדוק באתר איגי אם יש בסביבה שלך קבוצות נוער לגיל הצעיר, וכן במאמרי הפורום. למרות שנראה לי שהקבוצות האלה מגיל 15.. ועוד פעם אצא ביציאה פולנית, תזהר. האינטרנט הוא מקום מסוכן. גם החיים, כמובן, אבל האינטרנט ממש לא פחות.

למעלה