ישנם ימים כאלה..

../images/Emo4.gifישנם ימים כאלה..

ימיי מחנק, אתה קם בבוקר פותח את העיינים, וכן יש משפחה יש ילדים מסביבך, כולם אוהבים אותך, יש לך בית לתפארת, לא חסר לך כלום, הבעל אוהב אותך..ממש הכל מושלם..ו.. אז אני מרגישה ככה כבר יומיים, מן מחנק כזה, ובלי שום סיבה מיוחדת אולי זה ההורמונים של ההריון, ואולי סתם מנלכוליה שכזו, היום שהוא (בעלי כמובן) ישב על במחשב ושיחק ואני ראיתי טלויזיה אמרתי "אוףףףףף" והוא שאל מה קרה?..ועניתי "לא יודעת כזה נמאס לי, ולא יודעת ממה בדיוק" והוא היה כזה אוהב, הוא עזב את המחשב בא ליטף אותי חיבק אותי ואמר "מה אני יכול לעשות בשבילך?" ולא עניתי לא פשוט עשיתי את עצמי עסוקה בצפיה בסרט, והייתי סתם שוקעה בדיכי שלי.. ואני לא יודעת למה זה, ממש לא יודעת?.. רק יודעת שמרגישה אוףףף אחד גדול כזה, כמו גוש מעצבן ומתסכל כזה ולא מוצאת את עצמי לשום כיוון כבר יומיים.. טוב זה לא פורום וידויים, אבל פרקתי עליכם קצת מעלי..אל תכעסו..

ליל טוב ליידי שלנו

מח אני ארשום לך תחפושת תיהי אופטימית הכל יעבור שולחת לך

טאKילה

New member
יא ליידי בל..../images/Emo24.gif

מותר להוציא קיטור,הפורום מיועד גם לזה. אולי מידי יום אני אפתח שרשור לקיטורים. כך כל מי שירצה תהיה לו אפשרות לשחרר לחץ. זה בסדר כאן כולם מכירים את כולם,יש גם חיבוקי....

ישנם גם ימים כאלה

ונחמד שיש בעל אוהב שתומך ברגעים האלה כל מה שאנו צריכים בחיים זה
והמון המון אהבה מקווה שתרגישי עכשיו יותר טוב שלחתי לך זאת עם המון

תלתלית

New member
דרדסית יקרה

חופש... תחשבי על חופש ואפילו של שעה או שעתיים . תבחרי לך שיר אהוב או ספר תעצמי עיניים לקצת.. ופשוט תנשמי. אני מאחלת לך שההרגשה הזו תעבור כמה שיותר מהר כלעומת שהגיעה.. שיהיה לך מחר בוקר נעים ותחשבי על טוב.

למעלה