יום שלישי

mikmikonet

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif באמת?!

איזה גאון!!!!!! התרשמתי
אני יודעת את זה על הפסנתר, פשוט ימים שלמים אני יכולה לשבת ולנגן את זה
ומדי פעם לגוון עם עוד

gurke

New member
שום גאון ושום בטיח

אני אפילו בכלל לא מנגן בפסנתר..סתם היא השמיעה לי את זה אז ניגנתי. וגם את מנגנת את זה, אז למה רק אני גאון?

mikmikonet

New member
כי אתה שמעת את זה ואחרי פעם אחת ניגנת!

אני טחנתי את השיר טוב טוב לפני שניגנתי אותו
וגאונים זה אחלה דבר!

gurke

New member
שכחת את השטות הקטנה במדיח כלים!

שכשהדלת פתוחה לגמרי אז זה לא נסגר אבל אם מחזיקים את זה סגור עד שניה לפני שסוגרים אז זה נסגר
ושכחת את זה שצריך לבדוק אם מישהו מתחבא מאוחרי הדלת. חחחחח והפנקס טלפונים שהבהיל אותי! ועאלק לא מוזיקה מרדימה, 15 שניות ונרדמתן

dcohn

New member
חחחחחחחחחחח

ת'אמת שבקטע עם המדיח נזכרתי אבל היה מאוחר מדי
חחחחחחחחחחחחח והפנקס הזה, מירס עאלק
היה כיף:]

Broken sound

New member
עבודה עבודה עבודה.

יום חמישי מסיימים. עד עכשיו ממש כיף. למרות שאני מותשת.ממש. אין הזמנה בסוף): אני צריכה כסף.ואז שופינג.מטורף.

noyy

New member
וואי זה בטח ממש כיף

לקנות מלא מלא דברים מהכסף שלך ולדעת שזה שלך ואת הרווחת אותו! ועבדת בשבילו! כנראה בחיים לא אדע איך זה

Aline In Chains

New member
אני הרוגה;[

אני חולה יותר מאתמול =[ קמתי בחמש וחצי והרגשתי מה זה רע אבל החלטתי בסוף שכן ללכת לעבודה, והשיעול הזה הרג אותי שם..ובכלל להיות חולה ולהיות במחזור זה מוות. בסוף הרגשתי יותר טוב. אח"כ נסעתי עם אמא לקניון, וקניתי 3 חזיות..השימלה שרציתי מפול כבר לא שם
!! היא הייתה כ"כ מדהימה, אני מקווה שיהיה אותה בחיפה\ת"א. מחר עבודה ואני סוגרת חודש של 1.600 שקל בערך. :] [:

FartherAway

New member
קצת חפירה, תיאלצו להתמודד.

קמתי ב1, אוכל וכאלה. שיעור נהיגה, היה ממש טוב.
המורה היה ממש מצחיק. שתי בנות נכשלו בסקס היום בבוקר, אז הוא כל הזמן קילל את הבוחן, ואז אמר סליחה. "הבוחן הזה! אני שונא אותו! הוא כזה בן זונה! אני מצטער. אני לא צריך לדבר ככה. אבל הוא כזה חרא בן חרא! סליחה סליחה סליחה, אבל זו המציאות!" משם ירדתי במרכז, הצטלמתי פספורט לראיון ביום חמישי. הבנק זונות. כתוב על הדלת "ב'-ה': 9:30 עד 11:30; ב', ה': 16:00 עד 20:00." כוס של האמא שלהם! מי שם לב שבחלק השני זה רק ימי שני וחמישי?! הם צריכים למות. ואז הייתי אצל יעל והיינו מפגרים. וטעיתי בסודוקו קל. עשיתי בשורה אחת את הספרה 8 שלוש פעמים. משם לרופא שיניים, אחרי איזה 4 שנים שלא הייתי. חצי-חור, הרופא אמר שכדאי לעשות סתימה בכל מקרה כי סביר להניח שהוא עוד יגדל, אז לגמור עם זה עכשיו. (פעם ראשונה שאני כל כך חופר. אני מצטער.) אבא ואני קפצנו לקניון, כי הוא נהנה לראות את אחותי עובדת. ואז על הדרך הסתפרנו. אמרתי לספר שיתפרע, אבל הוא רק קיצר, כי לדעתו יש לי שיער יפה. 10 וחצי ביפה נוף, קולולולולו. בא לי לישון.

למעלה