יום שלישי

בן היתר

יותר בעניין של למה לכעוס, למה להעניש, מסכן אם הוא עשה את זה בטח זה היה צורך פנימי. [היה קטע לפני שנה וחצי שנכנס איזה חולה נפש לבצפר אמיש ורצח שם באקדח איזה 10 ילדים והם עשו עצרת כזאת ואמרו שהם סולחים וחבל ושלא יכינסו אותו לכלא, ולעונש אין טעם.] גור סתם שאל את זה בשביל להדליק פה אנשים.

gurke

New member
מעניין שאת מכירה אותי יותר משאני מכיר את עצמי

ובכל מקרה "למה להעניש, מסכן אם הוא עשה את זה בטח זה היה צורך פנימי" בלהרוס לו את הבית את לא מענישה אותו. הוא מת. הוא קיבל עונש. אני לא אגיד פה סתם דברים מפגרים, כי אני לא אתעצבן מזה שאת מדברת מתוך בורות, אבל שוב אשאל. מה הטעם בלהרוס את הבית שלו. מה זה נותן, ולמי? תעני על השאלה, בבקשה.

הרתעה. נסיון לזה, לפחות.

למרות שזה רק משלים את מעגל השנאה וכו'. אין פה דרך לגרום לשקט. פשוט אין.

gurke

New member
לומר שזה בשביל הרתעה

זה להסתמך על רגשות של אנשים שם. בדיוק באותה מידה אתה יכול לומר שלהרוס לו את הבית יכול רק לגרום לזעם יותר גדול אצלם, מה שיוביל לעוד מקרים כאלו. אין סיבה סתם להרוס כי כועסים על מישהו שלא קיים יותר. הוא מאבד את החיים שלו, נראה לך שכל כך יהיה לו קשה לוותר על הבית? או שהוא בכלל יחשוב על זה ברגע השגעון שבו הוא החליט לתקוף?

><

קמתי מוקדם, מוקדם מדי יחסית לשעה שהלכתי לישון בה... ב8 ורבע בערך ירדתי למטה, אח שלי כבר היה ער. הכנתי לו שוקו וכריך עם שוקולד (אשכרה קייטנה, אבל זה מה שהוא אוהב בבוקר תמיד
) ועליתי בחזרה לישון. בסוף קמתי באיזה 10 וחצי. ראיתי טלוויזיה תוך כדי זה שעזרתי לאחי לעבוד על החוברות האלה שלו. ארוחת צהריים, עכשיו לנוח (מזה שלא עשיתי כלום היום, כן?
) ואולי להמשיך קצת את הספר. אחה"צ הולכת לאנשהו, נקווה שיהיה טוב ולא ארוך מדי. בערב כלום לשמחתי כי ממש לא בא לי ללכת לאנשהו.

אה כן,

עכשיו אני צריכה גם ללכת לחפש עבודה, כי מי יממן את השיעורי נהיגה אם לא אני?... מה הסיכוי שלי למצוא עבודה בשלב הזה של החופש?
נראה לי שאני אוותר על זה לבנתיים.

noyy

New member
חוויות מהסופר פארם

פעם ראשונה שאיזה ילד אחד קרא לי "אישה", בדרך :| אני נראית כמו "אישה"?
קיצור נכנסתי בשביל לקנות כמה דברים למתנה ליום הולדת 18 של חברה קניתי לה את הקרם שלי (שכבר לא בדיוק שלי כי יובל גנב לי אותו. אתה מתבקש להחזיר)
שהוא מעולה, בתקווה שאדביק אותה גם באובססיה וסבון פנים + מגבונים מסירי איפור + תוחם + גלוס
שיהיה לה ואיזו דיילת התווכחה איתי שיש עליי מסקרה. "לא נכון! הריסים שלך כאלה.. שחורים". לההה.. השיער שלי שחור, הגבות שלי שחורות, ציפית לריסים בלונדיניים? ויואווווווו היא שיגעה אותי!! לאאאאאא רוצההההה מוצרים של פנינהה רוזנבלום!!! לאאאאא רוצהההה את הקרם קוויאר הזה~!!!! אההההה!!!! ואני שונאת את מכבי. שונאת את המרשמים הנמשכים שלהם שאפשר להנפיק אותם רק אצלם. ז"א שאני צריכה לנסוע לבית מרקחת מיוחד שלהם שנמצא בסוף העיר שמאלה בשביל כדורים מסכנים!!@%!!! היום השני לבית ריק. אין לי כמעט כסף לאוכל, אבל נסתדר איכשהו. אני מורעבת. הבית כולו מבולגן. הצילו

B a m b o o k

New member
עוד יומיים לסיוט!D::::

כל היום בערך הייתי צריכה לרדוף אחרי ילדים קטנים... לא מתאים לי בכלל
אחרי העבודה הלכתי לביג עשיתי עדשות חדשות, הלכתי לקנות מתנה למור (חיות מחמד של מוניקה), לקנות מתנה לאבא (3 חולצות) ולהביא ציוד לקייטנה למחר... והביתהתהתה בערב הופעה של "החבורה"
להקה באר שבעית (נראלי
) וחוגגים לשוהם יומולדת והולך להיות בנזונההההההה (אפילו שאני מוותרת על הופעה של שלומי שבן והפסנתר
)

dcohn

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gifסיכום יומיים../images/Emo41.gif|מלפפוןקפוא|../images/Emo3.gif

יום שני: נתחיל מאחה"צ כי עד אז היה משעמם
. הגעתי לראשונה בחיי לתחנה המרכזית החדשה בת"א. מקום מ-ו-ז-ר. אחרי הרבה כשלונות, בעזרת המון תושיה וכוח רצון, וגם בעזרת איזה עובד אחד שכיוון אותי, מצאתי את בר!:] דיברנו העברנו חוויות, הגיע גור. אפשר ללכת. האוטובוס הגיע והתחלנו בנסיעה של (עאלק) 20 דק' לנווה מונוסון, השכונה הפסטורלית של קרובי משפחה [איכשהו] של בר. ירדנו מהאוטובוס וגילינו שבר עבדה עלינו. הגשר שמחבר בינה לבין הקניון בכלל לא מגניב.
איפה האורות? למה הוא לא בקשת כזאת? איפה הגשר החלומי שהובטח לנו?
הגענו לווילת האימה. ועכשיו קצת יותר בקיצור: כלבה שמצייצת כמו ציפור. גור מנגן לי שיר של ג'ייסון!!:]]] דולפין ששוחה מעצמו. [
1] אוכל. מלפפונים קפואים [
2] מגירות מוזזרררווווווותתתתתתתתתתתתתתתת [
3] פתיתים עם אובססיה. נשבעת
. [
4] שניצלים שגור הכין
"תקשיבו למדיח"- "גררר"- "אמאלהההההה!!!"
[
5] יציאה עם פוקי. אה, בוקי. בוק לבוקי. חלב. במבה עם נוגט
. מדף עקום. [
6] מפתח. חולצה. מטען. בושם. עטיפות של מיתרים. שכחתי. הפלייסטיישן שאסור לנו לגעת בו
שטיח על שטיח. [כן!] [
7] מוזיקה (לא!!!#%$#@^$@%^) מרדימה שגור שם. לילה טוב
יום שלישי: בוקר טוב. קורנפלקס. גור שוב מנגן לי את השיר של ג'ייסון!!!
בר יוצאת עם פוקי. אני וגור רוצים לראות את חליל הקסם (או משהו כזה
) אין חליל הקסם. רואים את ההתחלה של במבי. יאללה הולכים. גור שוכח ת'פלאפון. יאללה מחכים. יאללה הולכים. (זהו
)
המשך שלי: אצל סבא עם יולי ושאר ירקות. קצת שוקכרמל עם גל, קצת שנקין, פיצה. הביתה. האמא שאני עושה בייביסיטר לילדים שלה הביאה לי תיק מגרמניה
. עכשיו זהו, סופי.

dcohn

New member
did you get my message../images/Emo99.gif

הוא לא הכיר מן הסתם, השמעתי לו והכרחתי אותו
חהחה.

למעלה