יום שלישי

מיאו 179

New member
../images/Emo4.gif יום שלישי ../images/Emo4.gif

יאו כבר יום שלישי. קמתי באיזה רבע ל5 ואני לא מצליחה להרדם ואם אני אנסה שוב זה לא יעזור כי במילא אני נוסעת ב11

אז ככה...

רבתי עם אנשים אנשים רבו איתי זה לא כל כך משנה מי התחיל ואיך התחיל אבל נחשפו פנים של אנשים. ככה בערב עבודה ויש מצב גם לסגירה [אין לי כוח לסגור תתפללו בעדי שלא אסגור$#%#$ כי הפעם אני לא עושה ספונג'ה בפעם ה1000]

שרון710

New member
OMG

מה פאקינג עובר על החלומות שלי?! אני חולמת דברים מוזרים ברמותתתתתתתתתתת. (אלין, חלמתי עלייך
משו הזוי רצחXD) היום... אמממ.. אולי מאוחר יותר אני אלך עם גורדון לקניון. ובערב פ=ס=ט=י=ב-לללללללללללללללללל. הולך להיות כ"כ גרוע!!!!!!!!!!1111111111111 אבל זה נותן סיבה ומקום לצאת, וזה הדבר היחיד שיש בעיר, אז זיבי על העולם

גרוע?#$@!

זה אחדדדד הדבריםםםםםם@!$ הכל הייתי עושה כדי לבוא
אמא שלי נוסעת כפרות עלייה וגם דודה שלי ועוד מלאאא מהמעגל שלנו :] הם ישנים באיזה קיבוץ שקרוב לכרמיאל, משהו נחמד כזה חח

שרון710

New member
זה לא כזה להיט../images/Emo2.gif

כי להופעות אני לא הולכת, כי הן גרועות. אולי אני אלך למשו, כי יש לי כניסה חינם להכל
(תכלס- אף בנאדם שגר בכרמיאל לא משלם על כניסה להופעות) אז יש פה את היריד והרקדות שזה נחמד:] אבל בעיקרון זה די כמו יציאה רגילה, רק עם סיבה:) תמסרי לאמא שלך שתהנה^^

Aline In Chains

New member
LOL, מה חלמת?

וגם אני חולמת חלומות נורא הזויים לאחרונה ויותר מידי מפחידים. וגם לי היה לפני כמה ימים חלום מוזר על הפורום(במיוחד על הרעותניקים
) אם מישהו ירצה אני אספר..

שרון710

New member
ככה-

חלמתי שאני אצל חברה שלי בכרמיאל וחברים שלי הולכים הביתה ברגל ואני מחליטה להשאר ברחוב משום מה
באיזשהו אופן אני מגיעה לבאר שבע ופוגשת אותך בבית שלך. ואז אני אומרת "רגע! אני חייבת לחזור הביתה! אבל אני לא רוצה לחזור הביתה ברגל לבד!!!" ואז אני נזכרת במשו גרוע יותר- איך אני אלך ברגל?! אני בבאר שבע!!!! אז אני אומרת "טוב אני אזמין מונית" אבל אין לי כסף. אני מבקשת ממך שתלווי לי כסף ואת סוגרת לי את הדלת בפנים ולא רוצה להביא לי
אחרי זה את יוצאת החוצה ואני מתחננת אלייך שתביאי לי כסף למונית ואת מציבה לי תנאים! בסוף את מסכימה ואני שואלת אותך איזה מוניות יש בבאר שבע ואת אומרת לי "מוניות הקן" (WTF). הקטע המצחיק בכל העניין הזה שאת מביאה לי 15 ש"ח למונית מב"ש לכרמיאל!
הזוי משוXD

Aline In Chains

New member
חחחחחחחחחח בואנה, מה יצאתי כ"כ קמצנית בחלום=[

ומונית בב"ש רק עולה 22 שקלXD לכרמיאל זה יעלה בטח מיליון
ואיך נראתי בחלום:)?

שרון710

New member
לא יודעת../images/Emo12.gif

זה מהחלומות האלה שחולמים על מישו אבל אין לו פנים

שרון710

New member
גם אני רוקדת בפסטיבל../images/Emo9.gif

סתם, לא. אבל יש לי צמיד של רקדנים שנותן לי כניסה חינם להכל

וופי דווווופי:]

גור ודוריניק הלכו לפני רבע שעה בערך :( היה הכי כיף בארץ, אין לכם מווווווושג בכלל@! ידיד שלי בדרך, אח"כ נלך לעשות קניות :] ובערב כנראה הרקדה ביהוד, או אולי הסטנדאפ של אורי חזקייה? איך הוא? שווה לוותר על הרקדה בשביל המופע שלו? יום טוב נשמות

וואי, אורי חזקיה../images/Emo47.gif

איך בא לי שוב מופע שלו, הבנאדם פשוט משתבח עם השנים.

וואווווווו אתם לא מביניייםםם#@! ושאלה לבנות:]

אחרי שדורין וגור הלכו, ידיד שלי ואני הלכנו לסופר שבקניון סביונים, אספנו כל מה שרצינו וסיכמנו. החלטנו שלא בא לנו לקחת בשקיות הבייתה, אז ניקח את העגלה דרך הגשר נפרוק הכל ונחזיר אותה לסופר. יצאנו מהקניון עם העגלה, שמחים ומאושרים והגענו כמעט עד הגשר ואז היה בוווווווום מהעגלה וראינו שלא קרה לה כלום. המשכנו ליסוע ולא הצלחנו להזיז את העגלה ואז הסתכלנו וראינו שהעגלה שלפה מעצור צהוב, אז פתאום ידיד שלי עושה לי "נראה לי שהעגלה הרימה אמברקס"
הגענו למסקנה שלחצנו כנראה על משהו כשהעגלה נתקעה במדרכה והחלטנו שאין לנו למה לחזור לסופר כי המוצרי חלב צכים מקרר דחוף וכאלה, אז הלכנו ככה, כמו שני מפגרים עם עגלה שלא מתגלגלת במעלה הגשר. בערב החלטנו להחזיר אותה, כי מן הסתם אי אפשר להשאיר עגלה באמצע הבית בייחוד אחרי כל מה שהרסתי כאן במשך הימים האחרונים
(לפחות השער סודר
) יצאנו מהבית כמו מפגרים שוב לכיוון הקניון וקצת לפני הגשר העגלה דרסה אותי והתקלף לי חצי מהעקב ואני מתה מכאבים
עד עכשיו שורף לי ואני בקושי הולכת :/ פשוט מטווווווורף פה $#@!
ועכשיו שאלה, בננות:] המסקרה של לוריאל או רבלון (לא זוכרת) שהיא משני הצדדים צד אחד לבן וצד אחד שחור, טובה?

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הסופר ההוא באמת נראה לי חשוד
(שלא נתחיל אפילו לדבר על הגשר
)

gurke

New member
ה"../images/Emo47.gif" הוא לי, אני מקווה!

וממש הבהלת אותי! את אומרת לי "נדרסתי" במסן..תזהרי עם אמרות שכאלו!

למעלה