לא, לא, לא! לא לך המשוואה?.. חס וחלילה
פשוט ניצלשתי את התשובה שלי והרחבתי למקומות שבהם עניתי לאלה שהטיחו בי שאני גורמת לכלבה שלי למות מסרטן, העיקר לעשות עוד המלטה ולהרוויח 2 שקל. אם עקבת אחרי התגובות של משתתפי השרשור, יכולת למצוא את ההגיון בהוספה זו שלי. חס וחלילה היא לא מתייחסת אלייך. לטעמי כפי שכתבתי לך לעיל, שאלותייך ענייניות ויש לי את הרצון לשטוח סוף סוף (זו גם הזדמנות אמיתית) את ההגיון שמאחרי הדרך שבה פועלים מגדלי כלבים גזעיים. לעניינינו, יש לי בית, יש לי גינה של 1.5 דונם, גן עדן לכלבים. הם חיים אצלי In & Out. לבן זוגי (יוסי סמואל) בית ספר למאלפי כלבים, מהטובים שבהם. בוגרים שלנו נחשבים למאלפים איכותיים ומצליחים מאוד בעבודתם. על בסיס יומיומי לכל הכלבים יש יחס אישי, עבודה על תרגילי אילוף ברמות השונות (מתוך אהבה לא מתוך כפיה או התעללות, כפי שינסו עוד מעט להדביק לנו), יש להם טיולים אישיים עם רצועה על בסיס יומיומי אם על ידינו ואם על ידי התלמידים, יש לנו כלבים באילוף בתנאי פנסיון שמקבלים עבודה מגוונת, בצד הכלבים האישיים שלנו, יש לנו בכל יום שישי פעילות העשרה ללקוחות של אילוף בשיעורים באמצעות מה שאנחנו קוראים לו "גן גורים/כלבים" שבו האנשים על כלביהם/גוריהם מוזמנים אלינו למתחם לגינה בגודל 1.5 דונם ותוך כדי משחק ושעשוע גם מקבלים תשובות לשאלות המטרידות אותם, גם לאחר האילוף, במקביל לאילוף כבונוס. זה גם מאפשר לכלבים האישיים שלנו ליצור אינטרקציה עם כלבים רבים ככל האפשר וגם לכלבים של לקוחות המפגשים הללו מביאים תועלת והנאה. באשר לכלבה הספציפית, היא הורבעה יותר פעמים כי הייתה לה נטיה להמליט גור או שניים ובהמלטה אחת היו לה 4 גורים, אז שלוש הנקבות נפטרו ורק זכר אחד קטן נותר ונשאר אצלינו חודשים ארוכים כי עקבנו אחריו לראות איך הוא מתפתח כדי להבטיח שהוא תקין ובריא לפני שנמצא לו בית. בסופו של דבר הוא שייך לבן שלי שאילף אותו בעצמו והוכיח שהוא מאלף מוכשר בזכות עצמו גם כן. הוא חי כיום בת"א ומתפרנס מאילוף כלבים בשיעורים בבית הלקוח. עכשיו, פעם ראשונה שהיא עשתה המלטה של ממש ואני ממש גאה בה, אז השווצתי בה בקומנה כלבנות גזעית על סדר היום, אז mia01 כל מה שהיה לה לעשות זה להעביר לכאן את השאלה הקנטרנית שלה, במקום לשאול שם בקומונה שמתעסקת בגידול גזעי, אילו באמת היה בה הרצון להשכיל וללמוד ולא להקניט ולפגוע לשם פגיעה בלבד. היום אני מגדלת גור מתוך 6 גורים מההמלטה הקודמת של קוקו-שאנל (הכלבה המדהימה הזאת וזו הייתה ההמלטה הרביעית שלה) והגור הזה היה הכי קטן ובקושי שרד, אז במקום "להיפטר" ממנו כפי שהיו מצפים ממני "אוהביי" בפורום הזה, השארנו אותו בבית כדי לוודא שהוא בריא, חזק ומתאים לתקן לפני שאנחנו מוכרים אותו וככה הוא נשאר כאן. אז נכון שהייתי רוצה למצוא לו בית נאות, אבל לא בכל מחיר. לכשיגיע הבית המתאים שאני ארגיש בנוח איתו זה יקל עלי להיפרד ממנו. אגב שיילוק עצמו הינו דמות מתוך מחזה אנטישמי שבו שיילוק משחק תפקיד של יהודי תאב בצע ורודף ממון, שהמסר הסמוי במחזה זה היה כי שנאת יהודים היא לגיטימית. ההשוואה היחידה שעשיתי בין שיילוק לביני ולמעשה לבין מגדלי כלבים גזעיים הוא לא בדמות אלא במסר הסמוי שמאחרי כל השרשורים הללו שבהם יוצאים שוב ושוב בחרבות שלופות כנגד מגדלי כלבים גזעיים, כאילו שלשנוא מגדל כלבים גזעיים זה לגיטמי ואפילו מומלץ. אבל הכוונה לא הייתה אלייך.