דעתי

RANDYme

New member
../images/Emo4.gifדעתי

לא הייתה יותר מכורה לדוסון ממני.. ידעתי פשוט הכל, ואני עדין אוהבת את הסדרה הזו... אבל חייבים להכיר בזה- אודרי כלבה, והמשחק שלה מוגזם... דוסון צריך לעבור לוונדרלנד או משהו... פשוט תינוק פייסי, שהיה הכי סבבה שם מכולם, נהפך פתאום לאמריקאי ממוצע עם כל החליפות והכסף שלו.. הוא שכח מה הוא היה?! ג'ן רווקה כבר יותר מדי זמן, והיא מותק של בחורה... מה היא רודפת אחרי החתיך ההוא ששכב עם אודרי??? זה לא מתאים לה... צ'רלי צ'רלי צ'רלי!! הוא הכניס קצת פלפל לעולם הזקנים הזה... now where da hell is he???? וג'ואי נשארה ג'ואי... לפחות זה... אז אני אישית ממליצה על הכי גאים שיש... יש ביטוי באנגלית שנקרא "קפצו על הכריש" וזה בהקשר של סדרות טלוויזיה\ שחקנים בדרך כלל.... דוסון קפצו על הכריש כבר לפני שתי עונות.. אם יש סיבה טובה אחת לראות את זה זה בגלל המקום המדהים בו הסדרה מצולמת... ווילמינגטון... אבל אם אתם נהנים...

קוקיטה

New member
בקשר ל..

צ'רלי!! אני איתך מאה אחוז!! בקשר לג'ן...אממממ זה דווקא חביב שהיא ממשיכה ללכת אחרי סי ג'י.. פייסי באמת נהיה אמריקאי ממוצע אבל מדי פעם חוזר הפייסי הישן והחמוד ואת דוסון אני כבר זמן אומרת שצריך להטביע איפושו

טוב..זו דעתך...../images/Emo105.gif

אבל אני די לא מסכימה... צ'ארלי לא הכניס שום פלפל (חחחחחח,הבנתם?! שום..בלע
) אני לא חושבת שהוא יותר "קליל" משאר הדמויות,הוא שונה מהם,נכון...אבל הוא...אדיוט! (טוב,זה לא קשור ואני לא מעוניינת להיסקל על הבוקר...) בקשר לפייסי,נכון שהוא השתנה מעט אבל יש בו את פייסי הישן,הוא תמיד יהיה,וחוצמזה..לבנאדם אסור להתבגר?! ברגע שהוא קצת מתבגר אז הוא כבר משעמם?! לא.ממש לא. לא מבינה מה הבעיה שלכם עם דוסון...באמת שלא... וג'ן באמת מקסימה,ומגיע לה יותר טוב מסי.ג'י..
וווילמינגטון זה מקום ממש ממש מדהים! וכן,אנחנו נהנים..

shira245

New member
מסכימה חלקית.....

תראה על "טעם וריח אין מה להתווכח" דוסון הוא דמות שנויה במחלוקת.זה נע מכלפיה ששונאים את הדמות ויש כאלה שאוהבים את הדמות.. אבל דוסון הוא...דוסון,וזה חלק מהקסם של הסדרה..הרצינות,הפילסופים,הדוסוניות..אבל לא כולם אוהבים את זה... מה שכן בעונה החדשה וחלק מהעונה החמישית דוסון כבר לא חלק מרכזי בסדרה. צריך לחשוב כל פעם איך ל"תקוע" אותו בפרק..והדמות שלו די מעיקה עכשיו כי היא פשוט לא קשורה.. בקשר לפייסי,אני מאמינה שזה מין שלב כזה אצלו...עד שהוא יבין/יגלה מה הקטע שלו. ובקשר לאודרי,מהההזזהה לא מובן מה מנסים לעשות עם הדמות שלה...אני מנסה לגלות! וג'ואי.....
לא מתה עליה.. מסכימה בקשר להכי גאים שיש..אחלה סדרה!

MiToOsH

New member
o______O ../images/Emo104.gif

מה לעזאזל אתם עושים פה על הבוקר
אצלי זה עוד מובן, הייתי בבי"ס, אבל למה אתם

MiToOsH

New member
סעמק... ../images/Emo104.gif

נצלו ת'חופשששששששש
לי הוא עוד לא התחיל בכלל...
[מואה אה אה עד מבחן אחדדדדדדדדד]

מממממממ...

קודם כל, אנחנו מאוד מאוד מאוד נהנים לראות את הסידרה המדהימה הזאת
אמממ אודרי היא כזאת והשחקנית משחקת מוגזם כי זאת הדמות שלה- אודרי היא אכן מוגזמת.. אבל אנחנו אוהבים אותה ככה
דוסון לא צריך לעבור לשום וונדרלנד כי בלעדיו אין דוסון קריק
פייסי היה ונשאר הכי מתוק ומאמי בסידרה הזאת ומותר לו להתבגר כמו שכולם מתבגרים..
וג'ן מדהימה כמו תמיד והיא לא חייבת לשכב כל הזמן עם גברים שהיא לא אוהבת... היא פשוט השתנתה טיפה לטובה!
לא יודעת למה, אבל אני לא מתתי על צ'רלי.. אחרי כל מה שהוא עשה לג'ן.. לדעתי הוא רק חתיך מהמם וזהו חוצמזה הוא לא הוסיף בכלל פלפל והסידרה יכלה להמשיך בלעדיו... אני לא אומרת שהוא היה מיותר או שיכלו לא לשים אותו בכלל, אלא אני אומרת שאם הוא לא היה הסידרה לא הייתה קורסת או משו
ועל ג'ואי, אין בכלל מה לדבר...

בקשר לצ'רלי

את ממש לא לבד. גם אני לא יותר מדי התלהבתי ממנו. הגיע הזמן שכולם יבינו - צ'רלי הוא דמות משנה! בדיוק כמו גרטשן, טובי, איי ג'יי, פרופסור ווילדר, נטשה, אבי, איב ועוד הרבה אחרים. הוא השתתף בכמה פרקים בעונה החמישית וזה הכל. הסדרה התקיימה יפה מאוד לפניו והיא גם מתקיימת מצוין אחריו. ובדיוק כמו כל דמות משנה אחרת, ברגע שהוא עזב הוא לא צריך לחזור.

קוקיטה

New member
אימ סורי!!

ברור שהוא צריך לחזור!!! אני יודעת שאתם לא מסכימות איתי ובאמת אין על מה להתווכח אבל לדעתי הוא כן הוסיף,והוסיף המון לסדרה!!! כמו אודרי

daniellush

New member
../images/Emo12.gifעל מה אתן מדברות?.. הוא מדהים!

לדעתי צ'ארלי (צ'אד מאריי) מ-ה-מ-ם-! והוא כן הוסיף לסדרה! יופי בעיקר...
שכחתן את הפרק שג'ן והשנייה עבדו עלייו והוא היה ערום כביום היוולדו?!
אני פשוט נמסתי מול המסך...!
ומזה התבאסתי כשהוא עזב...
אז אני מודה באשמה... יכול להיות שבמובנים מסויימים היופי כן משפיע... אבל לא רק...
דניאלוש

מרילנצח

New member
וואו אנשים...

רגעעעעעעעעעעעעעעעעעע צאד אמנם חתיך פצצה וא ל זה אני לא מתווכחת אבל בין זה לבין להחזיר את צארלי יש גבול!!!! הדמות שלו התאימה לעונה החמישית עכשיו הוא כל כך לא קשור!!!!! ולגבי דוסון אני לא מאוהבות דוסון הגדולות אבל אני חושבת שהוא תורם המון לתוכנית!!!! לגבי ג'ן - ג'ן היא הדמות שאני הכי אוהבת בסידרה הזאת וכן מגיעה לה מישהו הרבה יותר שווה מסי'גי אבל עם תסריט לא מתווכחים!!! ולשאלה האחרונה... כן, אנחנו נהנים!!!

קוקיטה

New member
סופסופ מישי שחושבת כמוני!

לא נתחיל שוב להתווכח בעניין אבל: יוחזר צ'רלי! אפילו אם זה רק לפרק אחד....נוסטלגיה כזה....מעין ''חיים שכאלה'' של ג'ואי או ג'ן

למעלה