אני כאן לבד, הא?

duduamar

New member
אין על מה!

אני תמיד כאן, וחסר לך שאני לא אהיה הכתובת הראשונה מתי שתרצי...

Aimee

New member
תודה מאמי ../images/Emo24.gif

יכול להיות, אנחנו עוד לא סגורים על זה (הטבעת עוד לא מוכנה אפילו) אנחנו נבדוק בקשר לזכויות וכאלה לפני כמובן :) מה נשמע צ'וקואית???

האמת איימי שהצ'וקו מלוח קצת היום...

נפרדתי מידיד שלי אחרי שנתיים ואחרי המון רגש ... ז"א הוא נפרד ממני בעצם... אז טיפה קשה אחרי שאת חולמת עליכם מתחת לחופה...

duduamar

New member
../images/Emo7.gif

מה? מה אפשר לעשות??? לא יכול לדעת שאת ככה.... זה מציק!

אויש איזה ממי אתה זה משהו...

אל תבכה...תאמין לי שאני בכיתי כבר אתמול מספיק בשביל שנינו... כנראה זה פשוט לא נועד להיות... ואני צריכה פשוט להסתגל למצב החדש... כמו שאמרתי לך - הוא לומד רחוק ממני ככה שצריך להיות לי יותר קל לא? ככה אם תהיה לו חברה חדשה אני אפילו לא אדע...אז אני מקווה שיסתדר לי לאט לאט... הכי פאק זה שתמיד אני אחשוב מה היה קורה אם ואני תמיד אשווה אחרים אליו...

duduamar

New member
אסור לך לחשוב ככה...

אם זה נגמר - אז זה נגמר. אל תצרי איתו שום קשר, ופשוט תמשיכי הלאה. נכון - בתקופה הקרובה זה יהיה קשה עד בלתי אפשרי, ואני בטוח שהכר שלך יספוג עוד לא מעט דמעות, אבל רק הזמן ירפא. עם הזמן זה יעבור מאמי! תהיי חזקה, ומתי שרק תרצי - נכון אמרתי את זה אלף פעם אבל אני אגיד שוב - אני והשאר כאן תמיד כאן בשבילך.

אז זהו... אתה לא ממש מכיר אותי אבל

אני האחרונה שתנסה להתעלק על מישהו שלא רוצה... לא רוצה לא צריך... קשה לאללה תאמין לי אבל אני לא אשפיל את עצמי בפני שום גבר... ותאמין לי שהוא פגע בי בכל ההתנהלות הזאת שלו... אבל אולי ככה יותר קל לו,ואני מספיק אוהבת אותו כדי להרפות.

duduamar

New member
אני לא התכוונתי לזה...

התכוונתי שלטובתך האישית - שום קשר. כל טיפטיפה של קשר איתו רק יכניס לך אותו יותר עמוק לראש, אם את רוצה להתאושש מזה - ניתוק מוחלט.

אל תדאג...

לפי איך שהמצב כרגע אני לא הולכת לשמוע ממנו עוד הרבה זמן... הוא לא מתקשר ולא כלום כבר כמה ימים ככה שזה המצב.

duduamar

New member
חחח מאמי....

אזכורים לזוגיות ואהבה יש בכל מקום, ביחוד אם את רגישה לזה... תאלצי ללמוד להסתדר איתם...

ברגע זה פשוט בא לי לטוס לחו"ל

עם כרטיס לכיוון אחד ולא לחזור בתקופה הקרובה...

duduamar

New member
אם את יכולה להרשות לעצמך -

זה אחלה פתרון. זה ינקה לך את הראש לגמרי. ממש יפרמט אותו (איזה חנון מחשבים אני)... אבל זה קשה לביצוע... צריכה כסף + אפשרות לחופש ממושך מהעבודה...

אין לא זה ולא זה כרגע...

אבל חפיף... נחסוך ונראה מה נהיה... שיט אני מתגעגעת למניאק הזה מה עושים אוף...

duduamar

New member
מה את עושה היום?

צאי עם חברות, תהני, תשתוללי, אל תכנסי לדכאון ותקברי את עצמך בבית. וזו פקודה!

לא נכנסת לדיכאון...

דוקא אני נפגשת היום עם חברות וכאלה... אבל אז בד"כ חברים שלהן מתקשרים ומתחיל הכל מההתחלה...

duduamar

New member
חחחחח זה בהחלט יכול לבאס

הכי חשוב זה שאל תתני לזה להשתלט לך על החיים. תמשיכי כרגיל, תעסיקי את עצמך, אולי אפילו תמצאי איזה תחביב לשעות הפנאי (סריגת כיפות לאיימי למשל).

למעלה