אני כאן לבד, הא?

Aimee

New member
לאו דווקא

היום אני צכה לסדר את הבית ואמרתי לעצמי, מי אם לא דודו החרוץ וללא רבב, כדי לדרבן אותי ולדאוג שאני לא אשב כמו קלפטע כל היום מול הטלויזיה? ויש לי עוד סלוגן במיוחד לזה : DUDU-if you want to get the job done! או שאני פשוט אחזור לישון...חחח

duduamar

New member
חחח זה בדיוק מה שאני מתכנן לעשות -

חזור לישון... ברגע שאני אחזור הביתה... מה איתך איימי? הכל טוף?

Aimee

New member
תגדיר משלנו

אנחנו גרים בה רק שנינו, אבל אנחנו שוכרים. בדירה הספציפית הזאת אנחנו גרים שנתיים :)

Aimee

New member
זה נורא כייף ../images/Emo13.gif

אבל זה גם טיפה מפחיד, כי אני גדלתי אצל סבא וסבתא שלי רוב חיי, אבל חודשיים אחרי שחבר שלי ואני עברנו לדירה משלנו, שניהם נפטרו :(, אז עכשיו אם חס וחלילה יקרה משהו, אני אצטרך לגור לבד ולא אוכל לחזור הביתה.

duduamar

New member
../images/Emo7.gif עצוב...

אבל אני בטוח שזה לא יקרה! תחשבי אופטימי..... שתשארו ביחד לתמיד...

Aimee

New member
איזה מותק אתה ../images/Emo24.gif

גם אני מקווה שלא יקרה כלום. חוצמזה אנחנו מתחתנים בקרוב

duduamar

New member
באמת??? מזל טוב!!!

מתי?? בקיץ? חסר לך שאני לא מקבל הזמנה!

Aimee

New member
אז זהו...

שאנחנו מתחתנים אזרחי בקפריסין, כאילו יהיה שמלה וטוקסידו אבל בלי מקווה ואני משערת בלי כוס לשבור. וזה כנראה יהיה לפני הקיץ, נראה לי לפני פסח עוד

duduamar

New member
סבבה....

למה דווקא אזרחי? סתם כי בא לכם או כי אתם לא יכולים להתחתן בצורה רגילה? ואגב - אני עדיין רוצה הזמנה, אבל אם אפשר - בצירוף כרטיס טיסה...

Aimee

New member
חחחח

למה לא יכולים? אה כאילו שאחד מאיתנו לא יהודי? לא לא, אנחנו יכולים רבנות, אני ביקשתי אזרחי, כי כמו שכבר הבנת יותר מדי משפחה לא נשאר לי כאן, ואני לא רציתי שזה יהיה מרגש כזה עם הוריו ומאה דודים שלו ואני כביכול ארגיש זרה בחתונה שלי. אני מעדיפה לחשוב על זה כמשהו אישי רק לנו, אולי נזמין קצת חברים, אבל מן כזו הרפתקה של זוג ולא קטע אתה יודע...מרגש משפחתי כזה. אני חושבת שגם יש לי קצת אמונה תפלה, כי ההורים שלי וההורים של אמא שלי עשו חתונות מפוארות מפוצצות כאלו, ושניהם התגרשו ונגמר ממש רע, וסבתא וסבא שלי אלו שגרתי אצלם) התחתנו באיזה חור, סבתא שלי לבשה חצאית חאקי וחולצה, ותראה...שישים שנה ביחד, זה מכובד לא?

duduamar

New member
מבין אותך...

אז למה לא לעשות חתונה רגילה אבל מצומצמת? אני לא ממש מבין בזה, אבל נישואים אזרחיים עדיין לא שווים לנישואים לפי ההלכה בישראל, לא? חבל שיפגעו לכם הזכויות. אם זה נחשב כמו נישואין הלכתיים - אז בכיף, ואני מסכים איתך לחלוטין, וכמובן מאחל לך חיים מאושרים עד אין קץ...

Aimee

New member
בשיא הרצינות

לדעתי, כל דבר שנעשה בארץ, ולא נזמין את כללללל המשפחה שלו ואת כללל החברים של המשפחה הזאת, מישהו ייפגע. אני לא רוצה שהוא יסתכסך עם אנשים רק כי אני רציתי מצומצם. ככה כל בן דוד שני מרוחק ארבע פעמים מהפקיד בנק של האבא, תמיד נוכל להגיד שהתחתנו בחו"ל. בקשר לזכויות אני לא מאמינה שזה יפגע יותר מדי, זה ממש התקדם בשנים האחרונות. בייסיקלי אני לא מעריצה גדולה של מוסד הנישואין אבל אנחנו רוצים לקנות דירה, וזה נראה לי עדיף כשנשואים כבר :) תודה על כל הברכות איזה מאמי :) אז אתה בבית עכשיו?

את טועה איימי...

עושים הרבה בעיות לזוגות שלא נישאו דרך ההלכה...ואם שניכם יהודים אז סתם חבל שתידפקו בגלל הקטע הזה...

איימי יקרה! מזל טוב נשמה!!!

אבל לדעתי עדיף מה שדודו אמר לא? חתונה הלכתית אבל מצומצמת... חתונה אזרחית גוררת המון בעיות במדינה כמו שלנו... הילדים יכולים להחשב ממזרים וכאלה ויש בעיות עם גירושין חלילה... כדאי לך מאוד מאוד לעשות משהו קטן עם איזה רב רק כדי שלא יהיו בעיות בעתיד...

למעלה