אוקי אז...

../images/Emo4.gifאוקי אז...

אני רוצה שתעזרו לי במשהו קטן... והסיפור מתחיל ככה: אז היום בפעולה התחילו להעביר לנו כמה הודעות ואחת מהן הייתה שביום שישי ה-16 יש ספארי צפיות וששלוש חניכים מאצלו יצאו ואז שאלו מי בוחר והם אמרו אתם עושים בחירות ומה שמעצבן אותי זה ש-בקורס שלי יש בעיה גדולה!!! יש 2-3 אנשים שתמיד תמיד תמיד בוחרים אותם לא משנה למה זה ויש דברים שהם מתאימים ויש דברים שלא אבל הם תמיד האחריים או משהו כזה אז שאמרו שאנחנו בוחרים הרוב כזה אומרים נו זה כבר ברור וזה ממש מעצבן אותי!!! כי חלק מהילדים האלה לא כאלה משהו בצפיות!זה ישמע עכשיו קצת שחצני אבל אני יותר טובה מחלק וזה ממש מעצבן כי לא משנה מה הם כימעט בטוח ילכו וכבר אמרתי את זה פעם למדריך שלי שיש תבעיה הזאת ואני בטוחה שגם אחרי שהיו לנו מה דברים הוא רואה שאני צודק אז בהתחלה חשבי ללכת להגיד לו שאם הם רוצים שבאמת הטובים והחזקים בקורס יצאו הם צריכים לבחור... אבל אני כבר לא יודעת כי אני לא רוצה להישמע איזה פלצנית או משהו כזה.. אני ישמייח אם תעזרו לי בנושא כמה שיותר מהר כי ביום חמישי בוחרים

עושים בחירות? מה אתם בסדר?

זה לא מועצת תלמידים, זה ספארי צופיות!!! אתם צריכים לעשות "יום תחרות" או משהו כזה... לעשות כל מיני תחנות שניבחנים בהן בכפיתות, קשרים, מעגנים, מחסות... כל מה שאתם צריכים בישביל הספארי, והשכב"ג יעזור לכם ו"יישלח בוחנים" ומי שיקבל את "הציונים" הכי גבוההים ילך לספארי!

יש לו שבט דפוק!

גם אני לא הבאנתי איך בוחרים ככה הרי תמיד יבחרו לפי חברים וכל השטיות האלה וביגלל זה זה ממש מפריע לי! ויבחרו גם תספורטיים יש לנו 2 בנות ספורטאיות אבל לא משהו בצפיות בטח יבחרו אותן זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה