...

../images/Emo39.gif ...

בספר מחזור, ידידה שלי, לא הכי קרובה אלי אבל מכירה אותי, כתבה עלי שכשאני מדברת עם מישהו, כשאני קוראת משהו של מישהו אני מרגישה אותו. ואני מרגישה אתכם, את כל מה שאתם כותבים, אני מרגישה את זה ולא יכולה יותר, לא מבינה למה לאנשים כל כך עצוב, וכואב ורע, ולמה כשהם מוצאים אהבה הם מוותרים עליה, אני לא יכולה לתאר לעצמי סיטואציה בה אני ארצה מישהו והוא אותי ואני אוותר על זה, ואני מרגישה את זה הורג אותי, עמוק עמוק בפנים, איך אפשר לוותר על אהבה? אין מספיק רוע בעולם? בבקשה אל תניחו לעצמכם לאבד הזדמנות לאהבה בגלל חשש ופחד, עדיף שתנסו מאשר שתחיו ללא הידיעה, מאשר שתמיד תתהו מה היה קורה אם... הרי האהבה זו אחת המתנות הכי מדהימות שקיבלנו, לאהוב, גם אם זה אומר רק לעצום עיניים ולהיסחף לתוך מערבולת חושים תוך כדי חיבוק אדם אהוב. אל תוותרו על זה! מגע הקסם

../images/Emo23.gif

אני חושבת שהשיר הזה אומר את הכל:
נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת ונכון את רוצה לאהוב את אפילו יפה עצובה וכואבת ואולי יש בך הכל נכון את קרובה ונכון שאת מתרגשת וגם יש לך מקום בשבילי את אפילו יפה וכל כך מיוחדת ואולי זה בעצם הכל. אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה אולי זה הסתיו ואולי זו רק השלכת שעושה לי להיות קצת עצוב אני כאן בשבילך אז לאן את הולכת ואולי זה לא חשוב אוווו... אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה אווו... אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה
אהבה דורשת ממך המון ולעיתים אין בך את מה שהיא רוצה...

קאריני את שומעת?

"מגע הקסם" ממש כך אתה! מילים כה נכונות.. מילים כה חודרות עמוק ללב... הלוואי שתמיד יהיה לך את הרגש הנפלא הזה להרגיש אנשים , ולהבין על ליבם.. הלוואי שתמצאי את אהבה של חייך!! ( ואם כבר מצאת , אז שיהיה לך את האושר המושלם)
ברוכה הבאה

ה מוזה

New member
../images/Emo141.gif ברוכה הבאה

השאלות שהעלת .."למה לאנשים כל כך עצוב, וכואב ורע"? "ולמה כשהם מוצאים אהבה הם מוותרים עליה"? "איך אפשר לוותר על אהבה?" "אין מספיק רוע בעולם? " והתשובה - "הרי האהבה זו אחת המתנות הכי מדהימות שקיבלנו" אכן היא אחת המתנות שהוענקה לנו בני האנוש יחד עם מתנות נוספות ..עם הספקות וההגיון עם הפחד והחשש ..יחד עם העצב והאובדן יחד עם שיקול הדעת שלעיתים טועה מתנת אהבה היא אחת מכל כך הרבה מתנות ואולי מעניק המתנה העניק אותה במכוון יחד עם כל אלו כי ככלות הכל מתנות אלו הן מה שהופך אותנו למה שהיננו בשר ודם . שטועים ,מתלבטים , לעיתים מאבדים את הדרך , כואבים מתחרטים לומדים את שיעורי החיים .. רק כך לומדים ..שאהבה היא אוצר נדיר

למעלה