Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo39.gif Our SuperNatural Weekend ../images/Emo39.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
תמונה שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
התחדשות השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו?

gali109

New member
מחר (שבת 18/7) ישודר בלונדינית בהשתתפות ג'נסן

מחר ישודר "בלונדינית" בהולמרק שם היה לג'נסן תפקיד כלשהו אם אני לא טועה... (נכון?!? עם פופי מונטגומרי) על מרילין מונרו משו ב-18:20 ערוץ "הולמרק" שתי חלקים יש... בYES ערוץ 18 ב-HOT ערוץ 25!

gali109

New member
אין לי מושג, איזשהו תפקיד זה בטוח:)

מה שכן אני חושבת שהראו אותו שם הרבה דווקא...

to the end1

New member
אף אחת לא הגיבה על הפרק שהיה ביום שני:

שדרך אגב היה הפרק הכי מצחיק שראיתי בעל טבעי. לא הפסקתי לצחוק, בעיקר שדין צרח כשסאם פתח את הארון חחחחחח היה נורא כיף שדין פחד לאורך הפרק והקטע אם הכלב הקטן איזה מתוק חחחחח נראה לי הפרק האהוב כול הפרק צחקתי והיה את הקטע אם שג'ינסן שר בסוף חחחחח

larisa125

New member
כולם צחקו בפרק הזה ../images/Emo6.gif

זה באמת הפרק הכי מצחיק, אני ואחותי ראינו אותו בלילה ופשוט נשפכנו מצחוק והערנו את כולם

larisa125

New member
יואו

אני רואה עכשיו את הסרט יום בניו יורק וג'ארד משחק שם, וכשהוא נכנס לחדר (שבו היו התאומות מרי קייט ו....השנייה) הוא יצא מהמקלחת והוא בלי חולצה.... רק רציתי לחלוק
הייתי צריכה להריץ את הסרט לאחור כדי לחזור ולקלוט מה קרה בעלילה

WatchMeWatchYou

New member
אני חושבת שראיתי את הפרק הזה בערך 1000 פעמים

ובכל פעם אני נקרעת מצחוק מחדש... מהכלבלב, לצעקות של ג'נסן, ל-Eye of the Tiger, לציטוטים כמו:
Dean: I'll man the flashlight Dean: That was scary! Sam: It's ghost sickness. Dean: Ghost sickness? Sam: Yeah. Dean: God, no. Sam: Yeah. Dean: I don't even know what that is. Sam: Dude, you're going twenty. Dean: And? Sam: That's the speed limit. Dean: What? Safety's a crime now? Sam: Dude, where are you going? That was our hotel. Dean: Sam, I'm not gonna make a left-hand turn into oncoming traffic, I'm not suicidal. Did I just say that? That was kinda weird. Dean: Am I haunted?? Am I haunted?! Sam: What are you doing waiting out here anyway? Dean: Our room is on the fourth floor... That's high.​
סורי, נסחפתי קצת..

to the end1

New member
חחחחחח יואו כשהוא החזיק את הפנס התעלפתי

זה היה כזה מצחיק ומתוק חחחחח

למעלה