Our SuperNatural Weekend

mor1450

New member
לא משנה כמה פעמים כבר ראיתי את הפרק

הוא כל פעם יצחיק אותי מחדש
Dean: I mean, come on Sam. What are we doing? Sam: We're hunting a ghost. Dean: A ghost, exactly. Who does that? Sam: Us. Dean: Us, right. And that Sam is exactly why our lives suck. I mean come on, we hunt monsters. What the hell? Normal people, they see a monster and they run, not us. No, no, no we search out things that want to kill us, yeah, huh, or..or eat us. You know who does that? Crazy people! We are insane!! Sam: What are you doing waiting out here anyway Dean: Our room is on the fourth floor..It's high. Dean: Sam, I'm not gonna make a left-hand turn into oncoming traffic, I'm not suicidal. Did I just say that? That was kinda weird. Sam: It's ghost sickness. Dean: Ghost sickness? Sam: Yeah. Dean: God, no. Sam: Yeah. Dean: I don't even know what that is. Sam: Dude, you're going 20. Dean: So? Sam: That's the speed limit. Dean: What? Safety's a crime now?

חחחח יואו אחד הפרקים הטוביםםםם!

אני מתה על הפרק הזה דין כזה מצחיק!!! ראיתי עם חבר שלי שלא רואה על טבעי אבל נראה לי שהוא נהנה
הוא אמר שג'נסן שחקן טוב וגם הודה שהוא חתיך! חחחח הקטע עם החתול קורע אותי כל פעם מחדש

Nuriel13

New member
~כותרת~

דבר טוב\\רע שקרה השבוע: ים עם חברות, הייתי בקניון עם חברות וראיתי אוייבי הציבור =) / נשפרתי כולי וזה כואב =( שיר שעשה לכם ת'שבוע: כל מיני שירים של אדם למברט. וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/my_playlists?pi=1&ps=20&sf=&sa=0&sq=&dm=0&p=E88010D8D41027F9#
תמונה שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\\סרט\\סדרת השבוע: מת עד הלילה - שרלין האריס, נעלי סוכריה - ג'ואן האריס / אויבי הציבור / SPN, Soul Eater, TB התחדשות השבוע: גופיות ^^ רוצים\\ות להוסיף משהו? לשים קרם הגנה. תמיד.

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo210.gifMy Supernatural Weekend ../images/Emo210.gif

לא עשיתי כבר הרבה זמן...
דבר טוב\\רע שקרה השבוע:הייתי בת"א :] \\ מועד ב' בבגרות במתמטיקה..
שיר שעשה לכם ת'שבוע:Hoobastank- Running Away
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
תמונה שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\\סרט\\סדרת השבוע: Vampire Academy, הארי פוטר 5 \\ הארי פוטר 1,2,3,4,5, ארוס עליה \\ על טבעי, המפץ הגדול.
התחדשות השבוע: גופייה חדשה, שני ספרים חדשים
רוצים\\ות להוסיף משהו?

רעותוש02

New member
התמונה הזאת היתה לי פעם על המסך של הפלא

ואיזה מישהי שאלה אותי אם הוא החבר שלי XDD יא רייט :p

למעלה