היום היה לי טרום מגן במתמטיקה והלך לי פשוט חרא! אני לא יודעת מה לעשות
השאלון הראשון היה קשה והייתה לי רק שעה, לא סיימתי והכל ומה שעשיתי נראה לי יצא חרא! ובשאלון השני יצא לי דיי טוב, הוא היה יותר קל מהראשון, והיה לי שאלה על התפלגות נורמלית וסטיית תקן שלא הבנתי בזה כלום
אבל זכרתי בעל פה איך עושים את השאלה מהכיתה אז הצלחתי!
אאאאא כמה שאני דפוקה במתמטיקה זה החומר הכי קל שיששש תלמדי אותו למגן.. את מבינה הכל בשעה!! וגם יש מיקוד אז זה יוצא כולה 5 שאלות ומתוכן תהיה אחת, באמת אני מתה על החומר הזה אפילו שנראה לי שקצת שכחתי. וגם לנו היה יחידה ראשונה ושניה באותו יום והרבה אמרו שהשניה יותר קלה.. מזה ללאאאא.. חוץ מהסתברות וטריגונומטריה אין שום דבר קל ביחידה השניה קבלתי אבל בשתיהם מאה ועכשיו יש יחידה שלישית שזה הדבר הכי קשה בארקץץץץץץ..בטוח אני נכשלת /:
התחשק לי להרוג אותה היא צרחה עליי סתם כמו בהמה וביישה אותי ליד כל הכתה שלי! וגם מה שקרה קרה בגללה! היא נתנה לי לחלק נרות למשפחות שכולות ואמרתי לא שאין לי זמן... ועשיתי מאמץ אדיר לחלק וחילקתי את הרוב...והיום היא באה וצרחה עליי שלא חילקתי את הכל! בת זונה!!!!(סורי על הביטוי) אז לקחתי ת'דברים שלי והלכתי..שתלך להז***! וסיפרו לי שאחרי שהלכתי המורה שלי(לאנגלית, זה היה בשיעור אנשלית) הרצתה להם שעה על כמה שאני ילד טוב ושהיא התנהגה אליי כמו אהם... וגם כל הילדים בכתה שלי צרחו עליה(על הרכזת הדפוקה)