עוף

1noa1

New member
אם הייתי כותבת הודעה בפורום שלה

אז אפחדחות ממי ששם לא היה רואה נכון? חוצמזה זה שזה פורום של הראל סקעת זה לא סותר.. יכולות להיות סקעתיות שאוהבות את קסניה...

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifחייבת לשתף אתכם

היום היה לי טרום מגן במתמטיקה והלך לי פשוט חרא! אני לא יודעת מה לעשות
השאלון הראשון היה קשה והייתה לי רק שעה, לא סיימתי והכל ומה שעשיתי נראה לי יצא חרא! ובשאלון השני יצא לי דיי טוב, הוא היה יותר קל מהראשון, והיה לי שאלה על התפלגות נורמלית וסטיית תקן שלא הבנתי בזה כלום
אבל זכרתי בעל פה איך עושים את השאלה מהכיתה אז הצלחתי!

מה זה התפלגות נורמלית../images/Emo122.gif

כבר לא לומדים את זה
אנחנו לא למדנו(ולמדנו הסתברות)

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifהתפלגות נורמלית זה בהס

בהסתברות, זה חומר קשה:| עפ ציון תקן, סטיית תקן, בעעעע ואחוזים וזה ושם, תגיד תודה שלא למדת!

התפלגות נורמליתתתתתתת

אאאאא כמה שאני דפוקה במתמטיקה זה החומר הכי קל שיששש תלמדי אותו למגן.. את מבינה הכל בשעה!! וגם יש מיקוד אז זה יוצא כולה 5 שאלות ומתוכן תהיה אחת, באמת אני מתה על החומר הזה אפילו שנראה לי שקצת שכחתי. וגם לנו היה יחידה ראשונה ושניה באותו יום והרבה אמרו שהשניה יותר קלה.. מזה ללאאאא.. חוץ מהסתברות וטריגונומטריה אין שום דבר קל ביחידה השניה קבלתי אבל בשתיהם מאה ועכשיו יש יחידה שלישית שזה הדבר הכי קשה בארקץץץץץץ..בטוח אני נכשלת /:

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifהתפלגות זה חומר

קשה רצחחחח ניסו ללמד אותי, 3 שעות! אני לא מבינה כלום
ואני מתה מהיחידה השנייה, אני כבר לא יודעת מה לעשות:( וכייף לך שקיבלת 100:| בשלישי גם תקבלי בע"ה 100

בררר ../images/Emo60.gif

אלוהים כמה ששנאתי מגנים במתמטיקה!!! כמה מסבחנים יצאתי אחרי שהצלחתי לפתור רק תרגיל וחצי... מקצוע נוראי

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifמקצוע נורא:(

ואני אהבתי אותו, ועדיין טיפה אוהבת... אני מפחדת מהבגרות

אתם לא יודעים מה הרכזת הזונה שלי

עשתה לי היום
התחשק לי להרוג אותה היא צרחה עליי סתם כמו בהמה וביישה אותי ליד כל הכתה שלי! וגם מה שקרה קרה בגללה! היא נתנה לי לחלק נרות למשפחות שכולות ואמרתי לא שאין לי זמן... ועשיתי מאמץ אדיר לחלק וחילקתי את הרוב...והיום היא באה וצרחה עליי שלא חילקתי את הכל! בת זונה!!!!(סורי על הביטוי) אז לקחתי ת'דברים שלי והלכתי..שתלך להז***! וסיפרו לי שאחרי שהלכתי המורה שלי(לאנגלית, זה היה בשיעור אנשלית) הרצתה להם שעה על כמה שאני ילד טוב ושהיא התנהגה אליי כמו אהם... וגם כל הילדים בכתה שלי צרחו עליה(על הרכזת הדפוקה)
איזה גב יש לי

אוי ואבוי.. ../images/Emo60.gif

שונאת שצועקים עלי סתם.. אתמול צרחו עלי ובכיתי המוןןןן! אוף. החיים קשים. בכל מיקרה, טוב עשית שקצת והלכת

אוי זה נורא שצורחים עליך ../images/Emo10.gif

לי יש מורה לתנ"ך שצועקת עלי בלי סיבה
ומורה לספרות שיורדת עלי כל הזמן בלי סיבה (אבל פיטרו אותה)
רק המורה למתימטיקה באמת אוהבת אותי

את מדברת על שצועקים עלייך..

בלי סיבה? המורה שלי לערבית קוראת לי טרוריסטית כשאני מרימה את האצבע, ושקרנית, ופעם אחת היא קראה לי "ווחש" (חמוד פרא).. וזה עוד כלום..

למעלה