עוף

אנשים ואנשות!

ממצב? הרבה יזמן (יחסית) שלא כתבתי....אז הנה אני כותבת...חיחיחי ב15 למאי יש לי יומולדת ולהראלוש יש הופעה!!! אבל אני לא אוכל ללכת כי זה ברשל"צ וזה סתם עופה של התרמות לא רק של סקעתוש....קקה..... כנסו לבלוג שלי "הראל סקעת והחיים"-אחלה בלוג!!! הבלוג בתפוז....

מזל-טוב! יש לנו אותו תאריך!!!

אני רוצה קישור לבלוג שלך!!!
יאאא עוד מישהו שיש לו תתאריך שלי
-קרן-

נצל"ש- תראוווווו את זהההההה :))))))

קרדיט לפורום סברס תראו מה כתוב שם : אוהבים את סקעת "אנו, קבוצת אוהבי הראל סקעת (שימו לב, אוהבי, לא מעריצי), רוצים ליידע אתכם, עורך וכתבי העיתון, כי למרות ועל אף השנאה העצומה שלכם אל הראל אהוב לבנו, לא תצליחו להשפיע על אהבתנו הרבה אליו. ככל שתשנאו כך נאהב. אין לנו שום בעיה עם זה, סתם רצינו ליידע אתכם, ונקווה שיהיה לכם האומץ לפרסם את מכתבנו. קבוצת מעריצים מכל רחבי הארץ. " כמו שכתבתי שם-מלךך מי ששלח אתזה!!! שונאת את רייטינגגגגגג

../images/Emo39.gif../images/Emo32.gifעוף../images/Emo99.gif

יאי אוף יומי שכזה
עידכנתי תבלוג שלי והקדשתי את הפוסט האחרון ללימור לבנת
תסתכלו
קישור בכרטיסישי שלי

אנשים אני בבעיה נוראית...

מצד אחד אני שמחה והכל,אבל מצד שני אני נורא עצובה וכל הזמן עומדות לי דמעות בעיניים
אני לא יכולה להיות גם שמחה וגם עצובה
אני צריכה להחליט
אני לא יודעת מה לעשות
אני לא יכולה להיות עצובה כי סבא וסבתא שלי סוף סוף הגיעו לבקר, אבל מצד שני אני כ-ן עצובה
(לא בגלל שהם באו, כן?
לא חסרות לי סיבות משל עצמי
)

Danielushhhh

New member
את הבעיה הזאת את צריכה לפתור

תחשבי בגישה אופטימת, סבא וסבתא שלך באו לבקר אז כל עוד שהם פה תהני איתם ותחשבי על דברים שמחים אחרי זה תפתרי את כל הבעיות שלך

אמ, זה לא כזה פשוט....

כשרע לי אני לא יכולה להדחיק את זה... אני שמחה שהם כאן, אבל את הבעיות שלי אי אפשר לפתור... לא עכשיו ולא אחר כך....

מותק! ../images/Emo60.gif

אני מבינה את ההרגשה של הדמעות שרוצות לצאת כל הזמן.. האמת שגם אני ככה בתקופה האחרונה. אבל אסור לשכח שכן מדי פעם יש תקופות טובות.. וצריך פשוט להיות חזקים עד שהן יבואו
ותראי.. לפחות יש בך גם חלק ששמח. אצלי החלק הזה נרדם ממזמן.

../images/Emo24.gif

אל תתני לו להירדם! מה שיפה בחיים (כן, יש משהו יפה בהם
) זה שהם תמיד מתקדמים, והם לא עוצרים, וצריך לדעת למצות את זה, כי הזמן פשוט עובר מהר, ויום אחד כשתהיי כבר מבוגרת, ויהיה מאוחר מדי כדי להתחיל לחיות, את תתחרטי על זה... ותזכרי שגם אם הכל נראה בעע אחד גדול, תמיד, אבל תמיד יש משהו אחד טוב באזור, גם אם זה לא נראה לעין כל כך, וזה יכול להיות סתם מישהו שאוהב אותך (כמוני למשל
) וזה יכול להיות גם סתם פרח ממש יפה שגורלם לך להעצר באמצע הרחוב ופשוט להסתכל עליו, וזה יכול להיות ילד קטן עם חיוך ממיס...

חח ../images/Emo60.gif

אתמול ראיתי ילדה קטנה כל כך מתוקה שפשוט לא יכולתי להפסיק לחייך כשראיתי אותה.. אז הנה, משהו טוב אחד חח
ואני ממש מפחדת מזה.. שעוד 50 שנה אני אבין שלא זזתי מטר ושכל החלומות שלי נשארו בגדר חלומות בלבד ואפילו לא התקרבתי אליהם. אבל בגלל שאני חושבת על זה כל הזמן אני לחוצה כל הזמן ולא מצליחה לחיות, את מבינה? אוף בחיי שאני בנאדם מוזר. כואב לי הלב נורא.

תמצאי לי מישהו אחד שלא מוזר,

ואני אתן לך שקל
אגב הילדה הקטנה הזאת, לפני כמה ימים הלכתי עם חברה שלי הביתה, ובדרך פשוט ראיתי ילדה קטנטנה כזאת מאחור, עם כזה מעילון אדום שכיסה לה את הראש, ופשוט קיבלתי הלם מרוב שהיא הייתה מותק, ואז היא גם הסתכלה עלי
בשביל להגיע למטרה, את צריכה לראות את עצמך קודם כל משיגה אותה. את צריכה פשוט לחשוב מה החלומות שלך, ומה את רוצה לעשות בחיים, ולאט לאט תגיעי אליהם. ואל תשכחי, את עוד מעט ר-ק בת 19! את רק מתחילה לחיות, את לא צריכה כבר עכשיו בעל ילדים עבודה כלב חתול ואוגר, יש לך עוד זמן, אל תצפי לכל כך הרבה כל כך מהר, זה פשוט יגיע, כשיגיע הזמן
את לא רוצה בגיל 19 להיות עורכת דין/רופאה/פסיכולוגית/קופאית או מה שלא יהיה החלום שלך, נכון...?

פסיכולוגית קטנה שלי ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

אני ממש מרגישה שאני מוזרה באופן מיוחד
אבל לא נורא, המוזרות היא מה שהופך אותי לכזאת מיוחדת
אני לא יודעת באמת לאן אני ממהרת.. אני משום מה מרגישה שהחיים פשוט עוברים מהר ואין לי שליטה עליהם. ואני לא יודעת מה החלום שלי! בעיקרון אני כל כך אוהבת את תחומי הבמה.. כל כך כל כך אוהבת! אבל זה מקצוע קשה בטירוף! וביום שני פשוט פרצתי בבכי בשיעור משחק, אחרי הביקורת שנתן לי המורה שלי ופיתאום הכל התערער לי ואין לי מושג מה אני רוצה כבר. אני ככ צריכה להתחזק נפשית כבר.

יש לי הפתעה אליך...

כולם מרגישים מוזרים באופן מיוחד
כל אחד יכול לבוא ולהגיד אני יותר מוזר, אבל אין כזה דבר מוזר.... ואין כזה דבר כמו כולם (אני ממש מרגישה כמו המחנכת שלי מכיתה ג'
) כי כל אחד שונה ומיוחד
כן, גם לי יש הרגשה כזאת... פשוט תנסי לא לתת לה להשפיע עליך... את מחליטה שהם עוברים מהר, יהיו כאלה שיגידו לך שהם עוברים לאט, את פשוט צריכה להחליט מה הקצב שלך... אבל את לא צריכה עדיין לדעת מה את רוצה, את רק בת 19, את עדיין ילדה
אם את נהנת מתחומי הבמה תלמדי אותם, בסופו של דבר תראי מה הכי מושך אותך, וכמה את מוכנה להשקיע בשביל זה. כל תחום קשה, השאלה היא כמה את רוצה אותו. אם תרצי משהו ממש, המכשולים שבדרך לא יפריעו לך! תני לעצמך יותר זמן, את בת 19, ובמקום ללכת ולעשות את כל מה שהיה אסור לך לעשות קודם (כמו לנהוג במכנוית לאן שאת רוצה ושטויות כאלה
) את עסוקה בלחשוב שלילי
קחי את הזמן לאט, אל תרגישי לחוצה
יהיו לך מספיק שנים להרגיש ככה

i love skat

New member
../images/Emo10.gif גמאני ככה..../images/Emo7.gif..אבל אני יגיד לך

מה עושים.. פוט מנסים למצוא את הטוב..כי מאחורי כל דבר רע יש דבר טוב..גם אם קשה מאוד מאוד להאמין.. תאמיני לי גם אני עכשיו בתקופה קשה!! ואני יודעת מה צריך לעשות..פשוט להיות אופטימים..

../images/Emo26.gif אירועי היום בתפוז 10.5.05

היום ב-17:30 יארח פורום שיווק ופרסום את גדעון עמיחי, מנהל הקריאטיב ושותף בשלמור אבנון עמיחי, שיענה על שאלות הגולשים. הגולשים מוזמנים לשרשר את שאלותיהם כבר עכשיו.
ובשעה 21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD ד"ר גל מאירי, מנהל היחידה הפסיכיאטרית לגיל הרך במרכז הרפואי והאוניברסיטאי "סורוקה" באר-שבע. ד"ר מאירי יענה על שאלות הנוגעות לאבחון וטיפול בגיל הרך. הגולשים מוזמנים.
גולשי ה-Blogtv שימו לב - היום, יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, לא יתקיימו שידורים למבוגרים בלבד ב-Blogtv של תפוז. השידורים ישובו לסדרם מחר החל מהשעה 22:00.

1noa1

New member
כנסו לפה..

טופפ אז מי שאוהבת את קסניה זמסקוב מכוכב נולד מוזמנת להכנס לפה.. זה הפורום הרישמי שלה.. אנשים עובדים שהיא תיכנס... וזה יהיה בקרוב... תהיו נחמדות... ותירשמו... כל אלהה שלא יודעות להשתמש בפורום וצריכות הסבר בואו אלי למסן [email protected]

למעלה