מצאתי באחד הפורומים,
ההבדל בין 7 ימים,7חודשים ו7 שנים-ענק לאחר 7 ימי נישואין: אני אוהב אותך! לאחר 7 חודשי נישואין: נו.. ברור שאני אוהב אותך.. לאחר 7 שנות נישואין: אם לא הייתי אוהב, מזמן הייתי מתחפף מפה! לאחר 7 ימי נישואין: ערב טוב אהובתי לאחר 7 חודשי נישואין: אהלן, ערב טוב לאחר 7 שנות נישואין: ערב טוב, יש דואר? לאחר 7 ימי נישואין: אל תטרחי מאמי, אני אענה לטלפון! לאחר 7 חודשי נישואין: רוצה שאני אענה? לאחר 7 שנות נישואין: נו?? היום? לאחר 7 ימי נישואין: יקירתי, אמא שלך בטלפון לאחר 7 חודשי נישואין: קחי, זה בשבילך לאחר 7 שנות נישואין: טלפוןןןןןןןן לעזאזל! לאחר 7 ימי נישואין: חשבתי שטבעת תשמח אותך לאחר 7 חודשי נישואין: כד זה תמיד דבר שימושי לאחר 7 שנות נישואין: קחי, קני לך מה שבא לך... לאחר 7 ימי נישואין: לא קרה כלום! זה לא משאיר כתמים לאחר 7 חודשי נישואין: תשימי לב, נו באמת! לאחר 7 שנות נישואין: סעמק איזה שלומיאלית! לאחר 7 ימי נישואין: אני מסכים איתך לחלוטין! לאחר 7 חודשי נישואין: אהה לא.. פה את טועה! לאחר 7 שנות נישואין: מה את סתומה או שאת עושה את עצמך? לאחר 7 ימי נישואין: אהה יופי.. זה ממש טעים! לאחר 7 חודשי נישואין: מה יש לאכול? לאחר 7 שנות נישואין: פפפפףףףף עוד פעם אטריות??? לאחר 7 ימי נישואין: מתאימה לך השמלה! לאחר 7 חודשי נישואין: עוד פעם שמלה חדשה? לאחר 7 שנות נישואין: כמה עלתה השמלה? לאחר 7 ימי נישואין: אופס, דפקת לי תהרד-דיסק מאמי לאחר 7 חודשי נישואין: נו מה? את לא יכולה להיזהר? לאחר 7 שנות נישואין: זאת פעם אחרונה שאת מתקרבת למחשב שלי! לאחר 7 ימי נישואין: כיסחתי תדשא, נחמד לא? לאחר 7 חודשי נישואין: נגמר הדלק למכסחת דשא לאחר 7 שנות נישואין: תורך לכסח תדשא היום! לאחר 7 ימי נישואין: אחחחח הבושם שלך משגע אותי! לאחר 7 חודשי נישואין: חזק מידי הדבר הזה שלך לאחר 7 שנות נישואין: ראבק מסריח החרא הזה! לאחר 7 ימי נישואין: מאמי הבאתי תסרט שרצית לאחר 7 חודשי נישואין: את בטוחה שזה מה שאת רוצה לראות? לאחר 7 שנות נישואין: לא יעזור לך כלום! יש משחק היום! לאחר 7 ימי נישואין: אהה לא! הלילה אנחנו יוצאים לבד.. לאחר 7 חודשי נישואין: לא יפריע לך אם יוסי יישאר לישון כאן? לאחר 7 שנות נישואין: אנחנו 10? אז מה? אלו חברים שלי