maybesure

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

בוקר טוב איזה כייף למי שעוד מכורבל! שיהיה לכולנו יום מוצלח

מצאתי באחד הפורומים,

ההבדל בין 7 ימים,7חודשים ו7 שנים-ענק לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏אני אוהב אותך! לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏נו.. ‏ברור שאני אוהב אותך.. ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏אם לא הייתי אוהב, ‏מזמן הייתי מתחפף מפה! ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏ערב טוב אהובתי ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏אהלן, ‏ערב טוב ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏ערב טוב, ‏יש דואר? ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏אל תטרחי מאמי, ‏אני אענה לטלפון! ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏רוצה שאני אענה? ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏נו?? ‏היום? ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏יקירתי, ‏אמא שלך בטלפון ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏קחי, ‏זה בשבילך ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏טלפוןןןןןןןן לעזאזל! ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏חשבתי שטבעת תשמח אותך ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏כד זה תמיד דבר שימושי ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏קחי, ‏קני לך מה שבא לך... ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏לא קרה כלום! ‏זה לא משאיר כתמים ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏תשימי לב, ‏נו באמת! ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏סעמק איזה שלומיאלית! ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏אני מסכים איתך לחלוטין! ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏אהה לא.. ‏פה את טועה! ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏מה את סתומה או שאת עושה את עצמך? ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏אהה יופי.. ‏זה ממש טעים! ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏מה יש לאכול? ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏פפפפףףףף עוד פעם אטריות??? ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏מתאימה לך השמלה! ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏עוד פעם שמלה חדשה? ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏כמה עלתה השמלה? ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏אופס, ‏דפקת לי ת‏הרד-‏דיסק מאמי ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏נו מה? ‏את לא יכולה להיזהר? ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏זאת פעם אחרונה שאת מתקרבת למחשב שלי! ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏כיסחתי ת‏דשא, ‏נחמד לא? ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏נגמר הדלק למכסחת דשא ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏תורך לכסח ת‏דשא היום! ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏אחחחח הבושם שלך משגע אותי! ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏חזק מידי הדבר הזה שלך ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏ראבק מסריח החרא הזה! ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏מאמי הבאתי ת‏סרט שרצית ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏את בטוחה שזה מה שאת רוצה לראות? ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏לא יעזור לך כלום! ‏יש משחק היום! ‏לאחר 7 ‏ימי נישואין: ‏אהה לא! ‏הלילה אנחנו יוצאים לבד.. ‏לאחר 7 ‏חודשי נישואין: ‏לא יפריע לך אם יוסי יישאר לישון כאן? ‏לאחר 7 ‏שנות נישואין: ‏אנחנו 10? ‏אז מה? ‏אלו חברים שלי

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב לכולנו ../images/Emo24.gif

משחקי חברה לבני 40+:
משחק האמת והשקר- כל אחד אומר שני משפטים- אחד אמת אחד שקר, והאחרים צריכים להחליט מה האמת ומה השקר. ואני אחשוב על עוד דברים... כרגע לא עולה לי בראש

בוקר טוב - אני אחרונה היום?

הגעתי בשש בבוקר לעבודה אבל היה לי ים של דברים לעשות עכשיו קצת התפניתי יום טוב באדי

למעלה