2X21-Freak Nation

../images/Emo58.gifהיום: פרק 21 - אומת הפריקים

שם הפרק באנגלית: Freak Nation שימו לב, זהו הפרק האחרון בסדרה. הפרק מתחיל בשעה 20:55, אז כוונו את השעונים! תקציר הפרק: מקס נאלצת לחשוף את עצמה בפני העולם בעקבות מצב של בני ערובה בג'ם פוני. בנתיים וויט מקבל שחקני חיזוק מהכת, והוא נחוש להחמיר את המצב בג'ם פוני כדי שהוא יוכל לחסל את הטרנסג'נים, ובמיוחד את מקס. הערות על הפרק: |כוכב| הפרק בויים על ידי ג'יימס קמרון, במאי טיטאניק ושליחות קטלנית. |כוכב| בפרק מופיע המתאבקת ליטה מליגת ההתאבקות האמריקאית בתפקיד אורח. היא מבצעת בפרק את תנועות המפתח שלה ומקס אף אומרת את סיסמת הליגה: "Just Bring It". ליטה אף נפצעה קשה במהלך אחד הפעלולים בצווארה ומאז לא חזרה להתאבק. |כוכב| במקור ג' קמרון לא היה אמור לביים את הפרק. הוא בא לאחר שהבמאי המיועד לא יכל להגיע. זו הייתה הפעם הראשונה שהוא ביים פרק טלויזיה. הפרק צולם בתקציב של שלושה מיליון דולר. כשנשאל, אמר קמרון שזה אתגר עבורו לא לחרוג מהתקציב (בצילומי הסרט טיטאניק, קמרון חרג בהרבה מהתקציב המיועד) ולצלם פרק של שעה. בסוף, כפי שאתם יודעים הפרק היה ארוך יותר מפרק סטנדרטי של שעה. |כוכב| הפרק נכתב וצולם בידיעה שיש עונה שלישית למלאך שחור (הסדרה בוטלה בדקה ה-90). בהתאם לכך, הפרק אינו סוגר קצוות עלילה פתוחים, אלא מכין את הרקע לעונה שלישית, אשר לצערנו לא תגיע. צפייה נעימה!

GaleHarold

New member
הצילו הצילו!!

הפסדתי את כל החלק הראשון!! הגעתי בקטע שהמכוער רוצה להרוג את סקטשי- מה קרה קודם?!

edddie

New member
i'm proud to be freak../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה!

אני לא מאמינה שככה זה נגמר! איזה קקי!!!!!!! ושאין המשך? הם ממש זונות למעריצים! איאפשר להוריד סרה ככה! זה כמו להוריד אותה באמצע!!!!!!! ונ.ב.-איך זקן השבט ידע שוויט הוא הבן של סנדמן?

פגית

New member
איזה פרק

פרק יפה מאוד!!!!!!! אבל הוא כיאלו משאיר סוף פתוח לעוד עונות!!!!!!!!!!!! עצוב שזה הסוף!!!!!

karms20

New member
../images/Emo41.gif שרשור תגובות לפרק ../images/Emo41.gif

משום מה כל אחד מגיב במקום אחר - תגיבו פה.

אוף איזה באסה ../images/Emo10.gif

זה ממש מעפן שהם השאירו קצוות פתוחים כי הם חשבו שיהיה עונה שלישית!! היו צריכים לבדוק אם זה בטוח קודם! בעע!

Art Freak

New member
זאת התגובה שלי:

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! השאירו מיליון קצוות פתוחים, והקטע עם הוירוס לא נפתר,

karms20

New member
וואי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

טוב אז יש וואי ושיו וכאלה אבל יותר בגלל שזה הסוף של הסידרה. על הפרק עצמו - אני לא מתה... לא מתה על הפרק הזה מכמה סיבות
לא מתה שזה הפרק האחרון אחרון
בכלל לא מתה על כל הקצוות הפתוחים שמשאירים אותך עם הלשון בחוץ! אבל זה לא אשמת התסריטאים/הבמאים או השחקנים. ככה שהיחידים שנשאר להאשים, והם האשמים!!!!! זה FOX
וממש לא מתה על לוגן ורגלי הקסם, או במילים אחרות superhero לוגן
. אני חייבת לציין שאני דווקא דיי אוהבת את לוגן, יותר נכון, אני דיי אוהבת את לוגן בכל הפרקים חוץ מהפרק הזה, שקבוע מעצבן אותי!!! הנה משנתי הסדורה והמאוד מעוצבנת: הבעיה העיקרית שלי עם הכוח הפיזי הרב שנפל על לוגן זה שהם כדי הראות אותו כגיבור פצעו את אלק, יענו עשו אותו החלש. וברור שפצעו אותו בגלל זה אחרת איך לוגן, בן אנוש, אומנם עם רגלי קסם, אבל עדיין מאוד בן אנוש וגם לא מהחזקים בעולם, יציל את אלק, X5 חזק בכושר טוב צעיר ובעל כוחות על, מהבחורה וייראה כגיבור אם לאלק אין איזה בעיה? לא ברור לי למה לוגן צריך להיות החזק והמנצח בעוד אלק צריך להיות פצוע וחלש, למה זה האחד או השני? למה לוגן בעצם חזק ואלק חלש? שניהם לא יכולים להיות חזקים? ולמה בעצם לוגן גיבור דווקא על חשבון אלק (יש סיבה שבחרו שהוא יציל דווקא את אלק ולא את ג'ושוע, מול או משהו אחר בחבורה שם)? והם אמרו במופרש בפרשנות על הפרק הזה, שהקטע של לוגן מציל את אלק, הוכנס בכוונה בפרק כחלק מהאמצעים ל- empower לוגן. כמו כן רגלי הקסם נראות לי מגוחכות ל-ג-מ-ר-י!!!! לפי דעתי הפרק הזה לא מתאים לאמת העלילתית ולדמות שהיא לוגן - כי מה שהיה יפה ומיוחד אצל לוגן זה שהוא לא היה הגיבור הרגיל הפיזי עם כוחות חזקים וכאלה הוא היה פשוט גיבור חכם, גיבור של העולם החדש שנלחם באנשים דרך המחשבים והמידע לא דרך האגרוף. הוא לא היה צריך להיות חזק פיזית כדי להיות גיבור. וסצנת ידיי הקונדום בסוף... הרעיון היה נחמד הביצוע כושל ביותר לפי דעתי. לא עשה לי את זה. אין לי בעיה עם מקס ולוגן ביחד אבל זו סתם הייתה סצנה קצת מגוחכת לפי דעתי. אה… ועוד משהו ה- "just for the record, that chick was kicking your ass" שלוגן אמר לאלק. האם אני צריכה להוסיף משהו? כאילו מה הקטע הזה של – הצלתי אותך – אני לא זוכרת אפילו פעם אחת שאלק הזכיר למקס או ללוגן שהוא בא לעזרתם. הם מבקשים והוא פשוט בא אבל לא מדבר על זה, לעומת זאת לוגן, כאילו מתרברב בזה… ועוד כשאלק בעצם סוחב פציעה (עד כדי כך שכשמשטרה תופסת אותם בתוך הטרמינל והם יוצאים מהרכב ג'ושוע עוזר לו לרדת). מה שאני כן אוהבת בפרק הזה: אלק בפיקוד על ג'אם פוני (לפני שמקס הגיעה), מול – priceless!!!!, ונורמל ח-מ-ו-ד!!! עושה יום הולדת ל- Golden Boy שלו ואח"כ מגלה שהוא מוטצייה, קלמנטה צוחק על וויט וחבורתו הקשורים.
ומשהו חשוב שהם משום מה לא תירגמו:
כאלק נכנס לתוך ג'אם פוני עם מול וג'ושוע בפעם הראשונה (עם ההילוך האיטי), אז הוא אומר להם כשהם ניכנסים – Don’t blow my cover ואח"כ רואים שהוא מסתכל כזה במין מבט על נורמל לפני שהוא מנטרל אותו וחושף את הזהות שלו.

frikin shin

New member
פששש...

חתיכת הודעה! אני מסכימה איתך חלקית. לוגן תמיד היה הגיבור החכם אז נתנו לו הזדמנות להיות גיבור גיבור. גיבור חכם, גיבור חזק. אני לא חושבת שהם ניסו להראות שלוגן חזק יותר מאלק או משהו. זו לא הייתה המטרה. "מה שאני כן אוהבת בפרק הזה: אלק בפיקוד על ג'אם פוני (לפני שמקס הגיעה), מול – priceless!!!!, ונורמל ח-מ-ו-ד!!! עושה יום הולדת ל- Golden Boy שלו ואח"כ מגלה שהוא מוטצייה, קלמנטה צוחק על וויט וחבורתו הקשורים." מסכימה לגמרי עם החלק הזה

karms20

New member
הם אמרו במפורש בפרשנות

הם פצעו את אלק כי אחרת זה לא הגיוני שלוגן הציל אותו. וזה שלוגן מציל אותו זה חלק מהדרך שלהם ל"חזק" ול"האדיר" את לוגן. והם אמרו את זה במפורש!!! בפרשנות של הפרק.

123יעל

New member
אני לא מאמינה שככה זה נגמר!!!!!

אויי היה פרק בהחלט יפה!! מקס אכן קיקס אסס!!! באמת היה חמוד לסוףעונה(לא כמו הסוף עונה הקודם) אבל בהחלט לא לסוף סידרה!!! אוף !! הדבר היחיד שבאמת עיניין אותי זה על סנדמן ולמה היא האחת? ומה הכת מתכננת??? אבל לא... הם היו חייבים לתכנן את זה לעונה הבאה... שונאת את פוקס!!!!!!!!! איזה סוף מעצבן... כאילו מה זה אמור להגיד לי??? הם לא באמת מצפים שאני אאמין שבגלל שהם הניפו דגל עכשיו בני האדם יחייו בשלום עם הטרנסגנים?? ייווו... אבל דגל מגניב!! טוב שאלה לי, משהו שיודע על הספרים, האם הם סוגרים קצוות? האם הם עונים על השאלות ששאלתי קודם בעצבנות???

כן, הספרים סוגרים קצוות...

ישנם ארבעה ספרים: Before the Dawn - שהוא מעין PREQUAL לסדרה, כלומר מתאר את האירועים שהתרחשו מהבריחה ממנטיקור ועד לפיילוט, כמו למשל איך מקס נפגשת עם OC, איך היא הגיע לסיאטל ולג'ם פוני וכ"ו. Skin Game - מתרחש אחרי אומת הפריקים והוא יותר סיפור הרפתקאות. After the Dark - שהוא הספר שסוגר את הקצוות הפתוחים ופותר את הבעיה של הכת. כל הספרים הללו הם מאת Max Allan Collins. ספר נוסף הוא The Eyes Only Dossier . פרטים נוספים בלינק, שיקח אתכם לאתר של אמזון.

123יעל

New member
תודה!!

אולי אני אזמין אותם...(אם ההורים ירשו...) אבל אם עושים כבר עצומות... אז אולי נביא את הספרים לארץ...

Nitzan122

New member
מישהו יודע...

אם חייבים לקרוא את skin game בשביל להבין את after the dark? ואם כן (וגם אם לא) מישהו שקרא אותו יכול בבקשה לתקצר לי שאני יבין מה קרה?????...

shanyz

New member
אפשר להשיג את הספרים רק דרך

שם? אין בחנויות רגילות?

nktlajur

New member
תשובה ליעל

אין לי מושג על הספרים אבל אני קראתי שאיזה אתר שכן הייתה עונה שלישית אבל קצרה ושגם היה סרט אבל אני לא מבינה??!!!!איזה סוף מטומטם!!!!הייתי בטוחה שהם ימצאו את סנדמן והוא יפתור את העניין של הוירוס!!וגם שיראו עוד גוחות מיוחדים שלה זה פשוט לא פייר!!!1לא יכולים לסיים ככה את הסדרה!!!!!זה ממש לא סוף!!! אוף איזה מעצבן זה ולוגן ומקס אפילו לא שכבו במשך כל הסדרה וזה ממש לא היה צפוי הייתי בטוחה שפרק האחרון יפתרו את הוירוס ומקס ולוגן ישכבו איזה דיכאון...........

123יעל

New member
דוגרי.... מסכימה איתך....

אבל ידעתי שזה לא יהיה ככה כי ידעתי שיהיו קצוות פתוחים, אבל לא חשבתי שממש לא יגידו כלום על סנדמן ומה הכת מתכננת וזה....

moran14h

New member
אלוהים איזה פרק מדהים!

זה הפרק סיום הכי טוב שראיתי בחיים שלי! בחיי זה היה פרק מרגש! וטוב...אז וויט עדיין רע. אבל ראיתם איך נורמל ניהיה טוב?? ואני שונאת את הטנסג'ניק הירוק! הוא רצה להרוג את סקטשי המאמי! דיי אין לי מילים...אני כמעט בכיתי כל הפרק..זה כזה עצוב שנגמררר!

frikin shin

New member
השוטר ההוא גם נחמד!

נראה לי שהוא היה בעדם אבל לא יכל להזניח את התפקיד שלו. אני בטוחה שהוא היה נותן להם להביע את דעתם ולהגיד שלא צריך להפלות אותם. הקטעים שדיברו עליהם בטלוויזיה מזעזעים! הם בכל זאת היו בני אדם! למה להתייחס אליהם ככה?! מזעזע!!! וזה לדעתי לא פרק סיום טוב בכלל! אם היו עושים עוד עונה אז בסדר אבל ככה השאירו מלא דברים פתוחים שהיו צריכים לסגור!!!

למעלה