2X21-Freak Nation

Boran

New member
הסיבה שהקרב היה כ"כ מותח

חוץ מזה שהוא היה ממש מותח עוד סיבה שהוא היה ממש מותח, לפחות בשבילי, היא שזה הפרק האחרון בעונה. ולכן אפשר להחליט להרוג דמות אחת כדי לעשות את "שוק-סוף-העונה" היו יכולים להרוג את ג'ושוע בסוף העונה. גם את אלק. היו יכולים גם לגרום ללוגן איזה נזק פיזי או משהו. כך שזה באמת היה מותח, לא כמו בד"כ שאתה יודע שכולם יצאו בשלום.

Art Freak

New member
לאאאאאאאאאאא

השאירו מלא שאלות פתוחות!!! אוף עם ה FOX המניאקים האלה!!

frikin shin

New member
איזה פרק מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

כמובן שהיה אפשר להמשיך לעוד ולפתח את העניין של לוגן ומקס בעונה נוספת אבל מה לעשות שאי אפשר... אהבתי מאוד את הסוף שמקס אומרת שהיא גאה להיות פריקית ושנמאס לה לחיות ככה! והיה ממש עצוב כשהם הניפו את הדגל!!! סצינות לחימה מהממות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי מילים! פרק מדהים! הילדה של הילדה, הביפ ביפ ביפ מן שהיה נחמד
, סקצ'י נחמד ועוד כמה שגילו את האמת על מקס אבל תמכו בה ובשאר!גאה בהם

../images/Emo7.gifנכון!!!

זה ממש ממש מעצבן!!! חשבתי שמקס ולוגן ישארו ביחד... שהוירוס יעלם... או משהו כזה.... תגידו מתי סיימו לצלם את הסדרה? ובכלל יש סיכוי כולשהוא שתיהיה עונה שלישית? אפילו באמת כמה פרקים כדי לסגור קצוות....??????????????????

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo9.gif חבריה! קצת נוסטלגיה!

תדליקו קצת ערוץ סטאר וורלד ותקבלו קצת נוסטלגיה! חח

shanyz

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif הפרקקקקקקק

אוף למה זה נגמר ככה?!!? מרגיז אותי נורא הקצוות הפתוחים מה יהיה עכשיו? ימשיכו להאבק בהם? למה השוטר לא הזעיק תגבורת? אם הם רצו הם יכלו להפיל םצצה שתהרוג את כולם.. ומה יהיה עם וויט? אוף, זה מרגיז אותי.. אגב שמתי
למשהו נכון כשמקס והחברה נלחמה בחבורה של וויט היו כל כךהרבה הזדמנויות שיכלו להרוג אותם במקום לתת להם בוקסים, יכלו לשבור להם את המפרקת בשניה לדוגמא מקס והאישהה זאת כשהאישה הייתה מעל מקס בקטע אחד (כאילו ישבה עליה) היא יכלה בשניה לשבור לה את המפרקת..:S השינוי של נורמל גם היה די מהיר לטעמי
וואי כמה תלונות תמיד יש לי
א-ב-ל יש לי גם דברים טובים
היו הרבה מכות, אהבתי אותם מאוד! במיוחד של מקס והאישה הזאת.. וגם היה כיף לראות את ג'ושוע קורע את וויט, ככה מעיף אותו באוויר כאילו הוא איזה סמרטוט
אלק היה ממש ממש חמוד היום
גם חבל שלא הראו מה נסגר עם לוגן ומקס אוף חייבים עוד עונה! אין משהו שנאחנו יכולים לעשות כדי לגרום להם לעשות עוד עונה!?

Nitzan122

New member
אני לא מאמינה...

איך נגמר איך????????
כמה שאני שונאת את מי שביטל את זה.... ואם עוד היו מסיימים את הסדרה בצורה נורמלית אז עוד איכשהו אולי היה נסבל אבל איך השאירו אותנו עם כל כך הרבה קצות פתוחים? - הוירוס לא נגמר ועוד לוגן עדיין חושב שמקס עם אלק... - כל הסיפור עם הכת ווויט עוד לא נגמר - אפילו עם הטרנסג'נטים (אין לי מושג איך כותבים את זה) לא סימו שמישהו יסביר לי איך הם נתנו לזה להסתיים ככה?????...

xander55

New member
לכל מעריצי ג'וס ווידון-באפי-אנג'ל

עכשיו גיליתי למה ביטלו את מלאך שחור. מי שאוהב את באפי ואנג'ל וסוגד לג'וס ווידון כמוני, או סתם שמע על הסדרה הכושלת פיירפליי, היא הסיבה לכך שלא לקחו את דארק אנג'ל לעוד עונה. יותר נכון, ואני יודע שזה מבאס, בחרו בדארק אנג'ל לעוד עונה ביום שני, וביום שישי, הודיעו לה שהיא מבוטלת על מנת להביא סדרה שתצליח יותר, עם כל הערצתי לג'וס, ויש הערצה, אני לא אסלח לו על זה לעולם, בגללו אנחנו לא נראה עוד עונה של דארק אנג'ל. אגב, היה פרק כל כך מהמם, וזה פרק שלא ידעתי עליו שום ספוילר, הנאה כפולה ומכופלת.

Marsha Figg

New member
אף אחד לא ידע

ואני אגיד את זה שוב- ג'וס לא עשה שום דבר בכוונה. הוא לא רצה לדפוק לנו את דארק אנג'ל, הוא רק רצה לעשות לו פיירפליי, רצה שזה יצליח... תראו מה זה, סדרות עם כל כך הרבה פוטנציאל מבטלים, וסדרות מטומטמות נשארות לעוד ועוד עונות.
רחלי

../images/Emo110.gifוזה הסוף???!!!

תגידו, זה רק אני או שהסידרה רק השאירה מלא סימני שאלה בסוף? זה באמת נגמר ככה?! אבל הם עדיין "שומרים נגיעה!!! איך זה יכול להיות? ואיך אלק בסוף נותר בודד?! אני או אחותי היינו ב-ש-י-מ-ח-ה מתנדבות לעזור בנושא! [הצילו! הוא מהמם!]

חחחחחחח ../images/Emo6.gif

בעניין של אלק אני בטוחה שהרבה עוד היו שמחות לעזור..
(כולל אותי)

*superstar*

New member
מממממ האמת?

ציפיתי להרבה יותר. אז נכון, הם לא ידעו שזה הפרק האחרון אחרון אבל עדיין, זה פרק סוף עונה. לא יודעת. הקטע בסוף עם מקס והשוטר היה קיטצ'י. לא יודעת. לא התרשמתי ממנו במיוחד
אל תכו אותי בבקשה.. עצוב לי נורא שזה לא יחזור

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאיזה סוף מעצבן!../images/Emo7.gif

אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ הפרק היה פשוט יאפה!!!!!!! הקטע עם המכות היה דווקא מצחיק (אלק שחטף מכות מאישה
) נורמל שסוף סוף ניהיה נורמלי!!!! והחליט שהטרסגנטיים לא כ"כ רעים כמו שהוא חשב סקטצ'י פשוטטטטטטטטט
גררררררררר
לוגן היה נחמד... ג'ושוע חייתי
אהבתי תקטעים לו אני אוהבת גם את מול הוא חמווווד
מקס פ-ש-ו-ט מלכה!!!
למההההההההההההההההההההה אין עוד עונה?????????????? זה לא פייייר

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif פרק יפה/עצוב

אוףף חבל שזה נגמר ככה.......
וייט לא מת
לדעתי ג'וש היה צריך להרודג אותו לא משנה מה מקס אמרה בגלל שגם ככה כולם חושבים שהם רוצחים והכל והדעה של כולם לא תשתנה תוך פרק או בכלל
לא יודעת הסוף היה באסה.... אין יותר אלק

frikin shin

New member
כולם להיכנס! + מנהלים

אני יודעת שמתרגשים מהפרק אבל אי אפשר לשרשר לפה וזהו?! כמה הודעות לפתוח בשביל זה?! אני מבקשת מהמנהלים שירכזו בבקשה את כל ההודעות לשרשור זה. תודה מראש דניאל

Lorly

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

וווווואייייי!!!! איזה פרק!!!!!!!! אין לי איך לתאר אותו! פשוט מהמם!!! ככה נראו אצלי העיניינים: 20:50 כול המשפחה בשקט בחדר אחד (לא בסלון) אין גישה למטבח או לשירותים. אחרי שהתחיל הפרק שקית הפופקורן מתחילה להיאכל.. 9 ורבע- מפסיקה לאכול! 21:40- הכרית מרוטה ומוכה לגמרי!!! אני עצבנית ומתוחה ו...
סוף הפרק... דמעות!!! מלא דמעות!!! הפרק הזה הוא הפרק הכי יפה שראיתי בחיי! יותר יפה מכול הסרטים והפרקים שראיתי! פשוט ההרגשה מורטת העצבים והכעס והמתח והבכי הרגו אותי! אני לא אשרוד בלי DA!!! הנה הקטעים שהכי אהבתי:
הקטע עם מקס ולוגן שהוא החזיק לה את היד גם בסוף וגם כשהוא קרא את הסימנים! אני הייתי: "נו קדימה!!! תתנשקו!!! וירוס מחורבן!!!"
הקטע של המכות!!! כולו!! בלי יוצא מן הכלל!!! אין על מקס ועל הטריקים שלה! קצת התאכזבתי מאלק. חשבתי שאפשר לצפות ממנו יותר. מי שהכי הפתיע אותי היה ג'ושוע! אהבתי את זה שהוא התעלל בוויט והכול בגלל אהבתו לאנני
!!!
עוד קטע יפה היה כשנורמל (או נורמן.. אף פעם לא שמתי לב אליו) דיבר יפה על כולם בטלויזיה. ואז הוא אמר כהרגלו: ביפ ביפ ביפ!
הקטע שהכי לא קשור לפי דעתי היה כשסקצ'י ביקש לראיין את מקס! מה הקשר?
עוד קטע שאהבתי היה של הסוף כמובן עם הדגל! מישהו אמר ברשרוש (או שירשור) של הפרק שהיה בשבוע שעבר על הקטע שלוגן עשה משהו עם הדבר הזה לרגליים שלו אז הוא אמר שזה כניראה מכין/קשור למה שיהיה בפרק היום והוא בהחלט לא טעה! הבחנה חדה!!! ויפה!!! הייתי רוצה להדליק נר לכבוד: אנני, סיסי וכול שאר אלו שנהרגו במשך העונות (תסלחו לי על חוסר הפרטים)
!!! בקיצור גדול: הפרק היה הכי מדהים בעולם!!! חשבתי שיהיו הרבה קצוות לא קשורים אבל לא היו ממש הרבה חוץ מהחלק של מקס ולוגן וגם מה שקרה לכולם בטרמינל סיטי. אני גאה בג'ושוע, אלק, נורמל/ן, סינדי, סקצ'י, בלוגן וכמובן שבמקס!!!! הלוואי שיום יבוא ליכנס שכל לאחד מהאנשים בפוקס והם ימשיכו לצלם עונה 3 ו-4 ו-5 ו-6 וכו'... הנה מס' שאלות למי שקרא את הספרים: 1) מה יקרה עם מקס ולוגן? 2) מה יהיה עם הטרנסגניים וטרמינל סיטי? 3) יש עוד דברים חשובים כבא לכם לספר לנו??? אגב... איזה תינוק חמוד!!!! ואיזה ילד חמוד!!! מה עם קבוצת התמיכה? אני ממש צריכה עזרה! התחלתי לחפש ברקודים על כל מיני אנשים!!!
ביי ביי!

למעלה