2X21-Freak Nation

AsHtOn GiRl 3

New member
יש כזה דבר שנקרא

ספוילר
חחח ז"א הוא קורא תקצירים של הסדרה וספויילרים........ לא בעיה לדעת
ד"א ראיתם כמה הודעות חדשות כבר פתחו על הפרק

פגית

New member
אחת הכיתה שלי

אמרה שכשהיא היתה בקנדה לפני שנה שהיא ראתה את העונה החמישית של מלאך שחור
האם זה ייתכן,?????????????????.

פגית

New member
אחת הכיתה שלי

אמרה שכשהיא היתה בקנדה לפני שנה שהיא ראתה את העונה החמישית של מלאך שחור
האם זה ייתכן,?????????????????.

ביטלו את מלאך שחור בדקה ה-90

כך שהם לא יכלו לדעת שהם יבוטלו כאשר הם צילמו את פרק סוף העונה. למעשה, השמועה אומרת ששני תסריטים מהעונה השלישית כבר נכתבו לפני הביטול. למלאך שחור נכתבו כמה ספרים "רשמיים" שאמורים לפתור ולענות על קצוות העלילה הפתוחים, במיוחד אלו שקשורים לכת.

אז רגע... ../images/Emo42.gif

אני לא מבינה, זה אומר שהפרק היום יהיה כמו פרק רגיל ולא יפתור אף אחת מהבעיות והשאלות הקיימות עכשיו? או זה אומר שהפרק יסגור רק חלק מהקצוות? שיר

מה שזה אומר....

זה שהפרק יהיה מיוחד, מאחר ומדובר בפרק סוף עונה. אך, לא. הפרק לא יענה על קצוות עלילה פתוחים, אלא הוא תוכנן להציג את הרקע ולהכין אותנו לקראת עונה שלישית, שכאמור לא תגיע.

../images/Emo93.gifאיזה באסה! ../images/Emo93.gif

זה כזה לא פר שלא צולמה עונה שלישית

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאופפפפ../images/Emo7.gif

טוב לפחות זה שעה שלמה ולא מפוצל כמו שעשו לדוסון (גרמו לנו לסבול יותר...טוב בערך..)

moran14h

New member
הפרק האחרון של דו"ק היה מאוד מאכזב

אז החלטתי שלמלאך שחור הציפיות שלי יהיו מאוד נמוכות ואז אני לא אתאכזב כל כך..

shanyz

New member
יואו מזל שהכזרת שהפרק מתחיל

יותר מוקדם!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי מפספססססססססססססססססססססת מזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה

ShaDoW GiRl

New member
וואו.

*מרימה את היד בהתרגשות* כל כך קשה לי להאמין שזה הפרק האחרון בסדרה.. אין בכלל שום מצב להמשך של הסדרה? זה היה מרגש ובאמת שלא הייתי חושבת על שום דרך יותר טובה לסיים את העונה הזאת.. אבל זה סוף הסדרה..
"סוף סדרה" ממשיך להדהד בראש שלי.. בואו נקווה שהאולפנים יקלטו מהם עושים ויקבלו קצת הגיון.. הבא נתפלל.

אבל אבל אבל... ../images/Emo42.gif

פאק... אני רועדת איזה פרק מדהים... אבל זה לא אמר שום דבר... לא עם הוירוס, לא עם הכת לא עם כלום... השאירו אותנו עם כל השאלות... לא יכלו לפחות לעשות עונה שלישית רק עם 5 פרקים רק כדי לבגור קצוות??? אני לא מאמינה שזה נגמר... לזכרה של הסדרה המדהימה מלאך שחור -
שיר

טוב אני נושמת אז... ../images/Emo42.gif

רציתי קצת להרחיב... הפרק היה כל כך מושלם... הקטע שלוגן, מקס, אלק ורול (ככה קוראים לו נכון?) חיכו עד שהחיילים של הכת יגיעו היה כזה מותח והקרב היה ממש יפה. הקטע שבו נורמל אומר (סוף-סוף הוא קלט) שהטרנסג'נים הם לא מפלצות זה היה כזה יפה. והתינוקת שנולדה, והנפת הדגל וזה שלוגן ומקס החזיקו ידיים בסוף... אבל זה כל כך לא נראה כמו הסוף הרי כל הקטע עם הוירוס עוד לא נפתר, הכת עדיין קיימת ורוצה להרוג את מקס, כל הטרנסג'ינים עדיין בסכנה... זה לא יתכן שזה הסוף... אני לא מאמינה שהמפיקים של הסדרה הרשו לעצמם לסיים סדרה כזאת ככה... שיר

למעלה