תוצאות?!

TauraMan

New member
זאת אומרת מכשול מספר 7? ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

TauraMan

New member
סתמי! מי שיש לו לב חלש../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מזמן לא בפורום
אבל באמת שהתמונות נראה בסדר גמור... קיצור- סתבי (אחחחח..
חולה על המילה הזו..)

פחחחחחחחחחחחחח

נשבעת לך שנקרעתי מצחוק מול המחשב!!! רק מלחשוב אותך אומרת אתזה.. ואני חשבתי שאפולו יסרב או משהו ועל המכשול הזה הוא באמת הסתכל קצת אבל דירבנתי אותו ישר.. וגם על הורודים המעצבנים האלו הוא הסתכל קצת ועם המכשול עם השמש רוב הסוסים נבהלו מהאדום הזה שיש שם באמצע.. יש כאלו שסירבו שם..

תמיד אמרתי שניר דויד נאצים../images/Emo182.gif

אבל הם לא שמו את הגבנ"צ גם זה משו...... והיו שם יותר מידי מכשולים מפחידים, רק מלהסתכל בתמונות אני מתה

דווקא המכשולים שם ממש לא היו

מפחידים... בקיבוץ יגור לדעתי החומה פי 436347 יותר מפחידה ממה שיש בניר דוד.. שום דבר שם לא מפחיד... אולי זה יותר מדי צבעוני ואז הסוסים מסתכלים אבל שום דב רלא מפחיד לפחות ממה שהיה היום.. לא היה חומה או מכול מים אפילו..

כן אבל את החומה והמים לא היה לנו..

זה היה רק במקצה של ה-1.10-1.20 ומעלה.. תחשבי שהיה גם מקצה של 1.25-1.40.. את קולטת תחומה בגובה של 1.130-1.40 זה פשוט לבוא לקיייייייר!!! אמממממאאא אני הייתי משתיייינההה!!! והמכשול מים זה עוד קל יחסית.. זה מכשול במתנה בעיקרון.. והחומה ומגדל זה לא מפחיד זה שיש לך מגדל ליד וזה זה שטויות... המכשול עצמו רגיל..

OHIO

New member
5 ורבע?? הלוואי!!

אני קמתי ברבע ל-4 ואת בוכה?? אה?? ארררררר שונאת אותכם

Blue Eyessss

New member
ביגור!!!!!

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=93236 זה היה היום שלי!! ומבחינתי הוא היה מושלם!!!!!

../images/Emo39.gif ומבחינתי את מושלמת! ../images/Emo99.gif

טחחחח! פוניטה אימפרייייייייה

OHIO

New member
גם אני הייתי ביגור

אבל אין לי כוח לתת קישור לבלוג אז כנסו לשל נטע ושם לבלוג של רעות (=

סוס חמודיי ראיתם איך הוא מקפל

רגליים ממש מצחיק בתמונה הקודמת?!?! אבל הוא ממש תותתתחחח הנה עוד תמונה ממש יפה לדעתייי

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo42.gifגם לי יש../images/Emo99.gif

דנוש.. היה לך מסלול מהמם!! ואני חייבת לדבר איתךךךךךך!! חיחיחי דחוווווף...

למעלה