תוצאות?!

בשביל זה יש טעויות.. כדי ללמוד

וזה טוב שזה בכזה גובה נמוך שזה לא נורא... ותראי מאיזה רחוק הוא קפץ שם..

charliebr

New member
../images/Emo24.gif מתה על כולכם!!

ייאיי מזל טוב דורון!! דין יש לך סוס מושלם
דנה!! מושלמת שלי!!!! דרור!! חמוווווווווווווודה!! היה טוב לא? ולכולם היה ממש טוב לא?!

../images/Emo13.gif היה מצויין..רק עכשיו ...

חזרת הביתה?? ונשארת במקרה לראות את המקצה של ה-1.25-1.40?!? אם כן על מי וסילי התחרה?? ומי לקח?? ומה היהה?

serdonix

New member
הילהה!!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo163.gif אלווופהההה

היה לי הכי מצחיק איתך בעולם אתמול!!
ואני מתה עלייך!! וזה לא פייר שאת רוכבת מושלם....

טווב נווו אני יכתוב על היום שלי...

קמתי שווווב
ב-5 ורבע בבוקר... טיירררווף... אספנו את זאתי שרואים ליד האוכף של הסוס שלי ונסענו לחווה היה קרר בבוקר... לא משנה העלנו את הסוסים לקחתי את ומפיר בקרון אייתי חחח איזה סוס מטורף ישר שהוא ראה תקרון יצאו לו העיניים והוא התחיל להתנשף ולרעווד.. חחח כל הדרך הוא רעד בקרון... בכל מקרה ההגעה לניר דוד כבר הייתה חרא... כאבה לי הבטן אללללף.. הרשת חציר שלי נקרעההה.. סעמק.. והסוס שלי שקשרתי אותו ישר התחרפן התחיל למשוך ושבר את הוו של החבל שמתחבר לראשייה לשניים!! כן, כן לשנייים!! סוס מיייפגר!!!!! ושתבינו זה חבל חדש מלפני שבוע!! שקנייתי עם ראשיית בית חדשה...!! אררר מעצבן.. לא משנה.. בכל מקרה צילמתי מלא תמונות.. וכזה שנכנסתי לקרון פתאום מישהו קורא לי ומושיט לי מטוס מנייר ירוק ומישהו מדבר אלי.. ואני קולטת שזאת הייילה.. חחחחח איזה ילדה קרועה אני עדיין לא מבינה למה הבאת לי תמטוס.. אמממ ומצטעררררת שכחתי אותו שמה על הרצפה הוא נפללל!!! סוררריי.. ילדה קרועה והיא שוב כל הזמן חייכה אלי.. חחחחחח צ'ארלי כזה מושייי הוא מחליף רגליים כל כך חמוד זה כזה תפוח אדמה חמודייי והוא קופץ ממש יפה... חח התידדתי עם דניאל זאתי שרוכבת על בראבו דיברנו די הרבה
אחרי זה גם עזרתי לה להחזיק את בראבו שהיא שטפה אותו וכמעט שתיינו נדרסנו בעודנו חיות בגלל הסוס המופרע הזה.. הוא פשוט שונא מים!!!
חחח סוס חמוד.. ודנה מה זה חמודה גם כל הזמן מחייכת.. צילמתי אותה גםםם כמובן אני יעלה תכככף.. ואין היה הכי כייף שבעולם.. גל קצת חטף קריזה שהוא שמע שבפמן ודנה שם אבל זה נגמר בטוב.. חחחחח זה יכל להיגמר בכך שדנה תהייה באמבולנס.. חחחח
לא סתאאם.. בכל מקרה אני יספר שאפולו היה ממש מתוק הוא היה רגוווע וגם לא היה תפוס הוא היה ישר משוחרר.. החימום היה בסססססט הצעדים הסתדרו לי כללל הזמן ולא התבלבלתי והייתי הכי רגועה שבעולם משום מה
והמסלול היה מעוווללה ממש קל למזזלללייי לא היה לנו את החומה ולא את המכשול מים הייתי בטוחה שעל זה אני פשוט ימוווות!! פפפ כבר תכננתי לי רחצה קטנה בברכה... איין אפולו קפץ מעולה במסלול הראשון של המטר גם הגובה ממש לא היה מפחיד או משהו... וזה מעולה.. והוא הציל אותי איזה פעמיים חמודייי.. והוא באמת נזהר שהוא נכנס מקרוב או קפץ מהמקום.. אבל היה ממש טוב.. במסלול השני ליאון אמר לי שלא אכפת לו הוא רוצה שנלך על בטוח ושלא נעשה קיצורים מטורפים והוא רוצה שאני יזרום קדייימה כללל המסלול ושהוא לא יקפוץ מהמקום ושהסוס ילמד להנות מהתחרויות ואז שהוא כל פעם יגיע למקום חדש וידע שיש תחרות הוא יהנה לקפוץ אז ידעתי שאם אני יותר יריץ אותו יהיו יותר הפלות אבל לא היה אכפת לי עשיתי מה שהמאמן שלי אמר לי.. והוא אמר שלא להתייחס להפלות כי את זה אפשר לתקן ועדיף שהסוס יקפוץ בקצב ויפיל אמשר יקפוץ בכוח מהמקום ולא יהנה מהקפיצות... אז שטויות ליאון היה ממש מרוצה וגם אניייי!! פפפ הורדתי לו את כל הציוד ואז שטפתי אותו... אההה דוורון ממש איכזבת אותי עם החיבווק!!! זה היה ממש קצצצצר!! ארר אבל נתחשב בזה שמיהרת ולא רשמו אותך..... גם לא אמרת לי שאת הולכככת!!!
טוף בכל מקרה היה ממש ממש כיייף... *דורווניי אוהבת אותך הכי בעווולללם היה ממש יפהה ודיזל מללללך! *דנה היה לך מעווווללללה לפחות המסלול הראשון שראיתי... *הילללה כל הכבוווד!! באמממת!!! את רוכבת ממש יפההה וצ'ארלי מללללךך!!! *כפירר לא נורא... כל תחרות זה עוד נסיון.. לפחות לא עברת את הנקודות שיא שלך זה דבר חיובי =) *גלעד תודה על כלללל העזרה שלך.. *גל גם לך כל הכבוד.. ולשני לא נוראא.. מי עוד?!? אהה *קרן גם לך כל הכבוד ראיתי תמסלול הראשון והיה יפה... *דין אתה בכלל תותח וגם הסוס המדהים שלךך! ראית תסיבוב השני שלך ואאיייין אתם זוג מנצח!!! ומי ששכחתי סווררייי..

טובב תמונות שליייייי

רק לא להיבהל אנשיים!! בבקקששה למי שיש לב חלש שלא יסתכל!!! מכשול מספר 2

מכשול מס' 6 במסלול הראששון..במסלול

השני הוא הפיל לי תמכשול הזה.. את הראשון ואת המכשול שהיה אחרי המכשול מס' 6...

פפפ ותמונה לפני אחרונההה....

מעל המכשול השני של הקומבינציה בסיבוב השני.... תמונה חמודה...

ואחרווננההה של האוקסר האחרון

מס' 10 במסלול השני... חחחח הצפתי את הפורום בתמונות.. רק חבל שגלעד חתך לי את הראש פה
אבל לא נורא.. הסוס קופץ פה ממש יפה לדעתי... עגוווול ומותח את הצוואררר

../images/Emo99.gifתמונה ממש יאאאאפה!

כל הכבוד על הנקי! *כפיים*, ובשביל פעם ראשונה במטר עשרה זה ממש יפה!
מה קשור לבעלי לב חלש?????? התמונות ממש יפות!!!

למעלה