שנות השמונים - המצעד

Lirronia

New member
זוכה לא מוצדק, אך מובן- פעם אהבתי

אותו, היום כבר לא ממש, אם כי המילים שלו חזקות מאוד (בעוד שהלחן קיטשי והביצוע אובר דרמטי). שמחה לפחות בשבילך מוטי
. הסיכום שלי למצעד יגיע בהמשך
.

won the game

New member
מאכזב משהו...

זה שיר מעולה של ריטה! אבל בהחלט לא מקום ראשון של שנות השמונים

1Shir

New member
אחלה מקום ראשון

רק לא חייבים לפרש את השיר הזה כשיר על הריון... כמו כל שיר זה נתון לפרשנות אישית
כל הכבוד מוטי על המצעד! מוזר לי שלא יותר אנשים רצו להצביע, כי לפחות בשבילי חוויית ההצבעה היתה כנראה ההצבעה הכי מהנה שלי למצעד אי פעם! אז באמת תודה לך.

ForeverMC

New member
תודה רבה שיר../images/Emo13.gif

ובקשר ל-עטוף ברחמים: מסכים בעניין פרשנות אישית של שירים.. שמח שנהנית מתהליך ההצבעה למצעד הזה, זו היתה הכוונה הראשונית

gilad music

New member
../images/Emo4.gif בחירה מוזרה

לא הישתתפתי במיצעד אבל לדעתי השיר לא הכי בולט בשנות ה-80, יש שירים שיותר מזוהיים עם העשות הססגוני הזה, "הורה" של אבי טולדנו. "באה מאהבה" של יהודית רביץ "חי" של עפרה חזה. ואם כבר ריטה אז "שביל הבריחה" יותר מתאים להיות 1#'

ForeverMC

New member
ואלו שמות המדרגים: ../images/Emo24.gif

O Twenty
Ran Bimba
Akay4
1Shir
a p p l e p i e
Lirronia
TheRasmus
ירון772
venustudent
אריה31
א ו ח נ ה
yanmusic
milkshakit
razM19
won the game
Sir Terry Wogan
ForeverMC תודה לכל אחד ואחת מכם, ועל כל התגובות לאורך המצעד..

won the game

New member
מוטי! כן יירבו כמוך../images/Emo47.gif

מצעד מעולה ומושקע! וכמובן מעניין
תודה רבה רבה! מאוד נהניתי
אני אשמח אם תכתוב את המצעד שלך לשנות השמונים

ForeverMC

New member
הנה הטופ 40 האישי שלי../images/Emo13.gif

1 ניגע אל החלום - שלום חנוך 2 ילדותי השניה - מתי כספי 3 ילדות נשכחת - נורית גלרון 4 ימי התום - ריטה 5 ילד אסור, ילד מותר - ריקי גל 6 בלדה לאישה - נורית גלרון 7 כלים שלובים - גידי גוב 8 מקום לדאגה - ריקי גל ומתי כספי 9 הדרכים הידועות - שלום חנוך 10 כשתגדל - יהודה פוליקר 11 אם זו אהבה - פרימיירה 12 השיר על התוכי יוסי - אריק איינשטיין 13 רקמה אנושית אחת - חווה אלברשטיין 14 יש ונדמה - ירדנה ארזי 15 שבתות וחגים - יהודית רביץ 16 ביום של הפצצה - רמי קליינשטיין 17 קשה בלעדיך - שרון ליפשיץ 18 עטוף ברחמים - ריטה 19 ככלות הקול והתמונה - דני בסן 20 שקיעתה של הזריחה - פורטיס סחרוף 21 יד ביד - עופרה חזה 22 אילו יכולתי (אמא) - ריקי גל 23 איך לאהוב אותך - גלי עטרי ויזהר אשדות 24 מקיץ אל חלום - גלי עטרי 25 נכון להיום - זוהר ארגוב 26 גשם - מאיר בנאי 27 סוף לסיפור - יהודית רביץ 28 חלומות - רוחמה רז 29 חפץ חיים - ירדנה ארזי 30 היא יושבה לחלון - אריק איינשטיין 31 מחכים למשיח - שלום חנוך 32 רגע פרטי - ריטה 33 הכאב הזה - עופרה חזה 34 אפר ואבק - יהודה פוליקר 35 אנשי הגשם - חופים 36 בלי דמעות - ירדנה ארזי 37 הכניסיני תחת כנפך - ריטה 38 בדד - זוהר ארגוב 39 אל תשכחי אותנו - מיסטר הרי 40 שירו של שפשף - מאיר בנאי

ForeverMC

New member
הרשימה המלאה../images/Emo27.gif

1 עטוף ברחמים - ריטה
2 שלל שרב - גידי גוב 3 סיוון - יגאל בשן 4 ילד אסור, ילד מותר - ריקי גל 5 לראות אותה היום - תיסלם 6 חי - עופרה חזה 7 לפעמים - רון שובל 8 לתת - בועז שרעבי 9 באה מאהבה - יהודית רביץ 10 הפרח בגני - זוהר ארגוב 11 רכבת לילה לקהיר- משינה 12 לשיר איתך - שושנה דמארי ובועז שרעבי 13 הלוואי - בועז שרעבי 14 קשה בלעדיך - שרון ליפשיץ 15 מצטער - אדם 16 מקיץ אל חלום - גלי עטרי 17 כשתגדל - יהודה פוליקר 18 בלדה לנאיבית - יעל לוי 19 רגע פרטי - ריטה 20 מישהו הולך תמיד איתי - עופרה חזה 21 גשם - מאיר בנאי 22 סוף לסיפור - יהודית רביץ 23 אפר ואבק - יהודה פוליקר 24 הלילה - הכל עובר חביבי 25 רדיו חזק - תיסלם 26 ילדות נשכחת - נורית גלרון 27 אם זו אהבה - פרימיירה 28 תפילה - עופרה חזה 29 זה היה ביתי - מני בגר 30 חלומות - רוחמה רז 31 מקום לדאגה - ריקי גל ומתי כספי 31ב שיר ללא שם - יהודית רביץ 32 שבתות וחגים - יהודית רביץ 33 ים של דמעות - זוהר ארגוב 34 גבריאל - עופרה חזה 35 בחברה להגנת הטבע - אריאל זילבר 36 ילדותי השניה - מתי כספי 36ב סוף העונה - גלי עטרי 37 היא התווכחה איתו שעות - משינה 38 מלנכולי - החברים של נטאשה 38ב עוף גוזל - אריק איינשטיין 39 מחכים למשיח - שלום חנוך 40 ככלות הקול והתמונה - דני בסן 41 הורה - אבי טולדנו 42 איך הוא שר - דני רובס 43 בגלל הרוח - שלומי שבת 44 אוהבת אותך, עוזבת אותך - דפנה ארמוני 44ב ביום של הפצצה - רמי קליינשטיין 45 בדד - זוהר ארגוב 46 יום שישי - בנזין 47 אלינור - זוהר ארגוב 48 אין לי ארץ אחרת - גלי עטרי 48ב נכון להיום - זוהר ארגוב 49 שירו של שפשף - מאיר בנאי 50 רואים רחוק רואים שקוף - שמוליק קראוס 51 שביל הבריחה - ריטה 52 הדרך אל הכפר - רבקה זוהר 53 טיפת מזל - זהבה בן 54 כלים שלובים - גידי גוב 55 אין מוצא - אדם 56 אנשי הגשם - חופים 57 שיר נבואי קוסמי עליז - יוני רכטר עלי מוהר 58 עוד יהיה לי - מרגלית צנעני 59 ימי התום - ריטה 60 ניגע אל החלום - שלום חנוך 61 בחלום - ענת עצמון 62 כולם יודעים - אהוד בנאי 63 שיר חייל - שלמה ארצי 64 הכל עומד במקום - גלי עטרי 65 לונדון - חווה אלברשטיין 66 חפץ חיים - ירדנה ארזי 67 במקום הכי נמוך בתל אביב - אסתר שמיר 68 מה זאת אהבה - ריקי גל ומתי כספי 69 נשבע - חיים משה 70 עולה עולה - יזהר כהן 71 בלדה לאישה - נורית גלרון 72 שלח לי מלאך - משינה 73 אהובתי- משינה 74 סוד - אדם 75 רקמה אנושית אחת - חווה אלברשטיין 76 אתה לי ארץ - ירדנה ארזי 77 דם חם - שרי 77ב נערי שובה אליי - מרגלית צנעני 78 הדרכים הידועות - שלום חנוך 79 גרה בשנקין - מנגו 79 משאלה - בועז שרעבי 80 בא לשכונה בחור חדש - אלון אולארצ'יק

אריה31

Member
מנהל
מוטי, כל הכבוד../images/Emo106.gif

על עריכת המצעד הנהדר הזה, השקעה מדהימה יותר מכל מצעד שמישהו עשה פה. באמת יישר כוח!!

won the game

New member
חבל לי להרוס לך../images/Emo3.gif

אבל המצעד השנתי של רז 2006 היה הכי מושקע שעשו פה!

razM19

New member
../images/Emo11.gifתודה ניב,

אבל באמת המצעד של מוטי מושקע ומגיע לו כל הכבוד עליו!

אריה31

Member
מנהל
התכוונתי למצעדי כלל פורום

ונכון, המצעד של רז היה הכי מושקע שאני זוכר אבל באמת שלא צריך להיכנס להשוואות

ForeverMC

New member
תודה רבה אריה../images/Emo9.gif

נהניתי מאוד מעשיית המצעד הזה. מודה שקיוויתי להיענות קצת יותר גדולה, אבל אני שמח על האנשים שנחשפו למוזיקה שלא הכירו ולכל אלו שזו היתה נוסטלגיה לתקופת הילדות וימי הנעורים.

milkshakit

New member
מוטי ../images/Emo140.gif

1 עטוף ברחמים - ריטה - לא ממש מוצדק
2 שלל שרב - גידי גוב לא מכירה
3 סיוון - יגאל בשן
4 ילד אסור, ילד מותר - ריקי גל
5 לראות אותה היום - תיסלם
6 חי - עופרה חזה
7 לפעמים - רון שובל
8 לתת - בועז שרעבי
די לעוס אבל.. 9 באה מאהבה - יהודית רביץ שיר מעצבן
10 הפרח בגני - זוהר ארגוב
קלאסיקה ישראלית אמיתית 11 רכבת לילה לקהיר- משינה
כנ"ל 12 לשיר איתך - שושנה דמארי ובועז שרעבי
? 13 הלוואי - בועז שרעבי
סורי לא אוהבת 14 קשה בלעדיך - שרון ליפשיץ
15 מצטער - אדם
טו טו טו טו.. 16 מקיץ אל חלום - גלי עטרי
17 כשתגדל - יהודה פוליקר
18 בלדה לנאיבית - יעל לוי
19 רגע פרטי - ריטה
20 מישהו הולך תמיד איתי - עופרה חזה
21 גשם - מאיר בנאי
22 סוף לסיפור - יהודית רביץ
23 אפר ואבק - יהודה פוליקר
24 הלילה - הכל עובר חביבי
25 רדיו חזק - תיסלם
26 ילדות נשכחת - נורית גלרון
27 אם זו אהבה - פרימיירה
28 תפילה - עופרה חזה
29 זה היה ביתי - מני בגר
30 חלומות - רוחמה רז
31 מקום לדאגה - ריקי גל ומתי כספי
31ב שיר ללא שם - יהודית רביץ
32 שבתות וחגים - יהודית רביץ
33 ים של דמעות - זוהר ארגוב
34 גבריאל - עופרה חזה
35 בחברה להגנת הטבע - אריאל זילבר
36 ילדותי השניה - מתי כספי
36ב סוף העונה - גלי עטרי
37 היא התווכחה איתו שעות - משינה
38 מלנכולי - החברים של נטאשה
38ב עוף גוזל - אריק איינשטיין
39 מחכים למשיח - שלום חנוך
40 ככלות הקול והתמונה - דני בסן
41 הורה - אבי טולדנו
42 איך הוא שר - דני רובס
43 בגלל הרוח - שלומי שבת
44 אוהבת אותך, עוזבת אותך - דפנה ארמוני
44ב ביום של הפצצה - רמי קליינשטיין
45 בדד - זוהר ארגוב
46 יום שישי - בנזין
47 אלינור - זוהר ארגוב
48 אין לי ארץ אחרת - גלי עטרי
48ב נכון להיום - זוהר ארגוב
49 שירו של שפשף - מאיר בנאי
50 רואים רחוק רואים שקוף - שמוליק קראוס
51 שביל הבריחה - ריטה
52 הדרך אל הכפר - רבקה זוהר
53 טיפת מזל - זהבה בן
54 כלים שלובים - גידי גוב
55 אין מוצא - אדם
56 אנשי הגשם - חופים
57 שיר נבואי קוסמי עליז - יוני רכטר עלי מוהר
58 עוד יהיה לי - מרגלית צנעני
59 ימי התום - ריטה
60 ניגע אל החלום - שלום חנוך
61 בחלום - ענת עצמון
62 כולם יודעים - אהוד בנאי
63 שיר חייל - שלמה ארצי
64 הכל עומד במקום - גלי עטרי
65 לונדון - חווה אלברשטיין
66 חפץ חיים - ירדנה ארזי
67 במקום הכי נמוך בתל אביב - אסתר שמיר
68 מה זאת אהבה - ריקי גל ומתי כספי
69 נשבע - חיים משה
70 עולה עולה - יזהר כהן
71 בלדה לאישה - נורית גלרון
72 שלח לי מלאך - משינה
73 אהובתי- משינה
74 סוד - אדם
75 רקמה אנושית אחת - חווה אלברשטיין
76 אתה לי ארץ - ירדנה ארזי
77

ForeverMC

New member
קארין../images/Emo24.gif

ומה מסמל ה-
- שירים שאת לא מכירה או כאלו שאת מופתעת ממיקומם במצעד?

למעלה