שאלון!!!!

MoNeT1

New member
../images/Emo105.gifנמנמנמ עונה ../images/Emo26.gif

1. איך קוראים לכם?אני קוראים לי נעמה לאנוכי קוראים גם נעמה ולעצמי נעמה
2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?נמנמננמ הגר
שם שאני אישית מאוד אוהבת
3 בת/בן כמה את/ה?14
4 התאהבת פעם?נמנמנמנ קשה להגדיר
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?מכנס וחולצה
6 החלום שלך? להיות בריאה מאושרת עם אהבה ולהיות רופאה
7 אתם חושבים שהוא יתגשם:בעזרת השם
8 מעשן/ת סיגריות? לא
9 פעם חשבת להתאבד?לא
10 החברים הכי טובים? נלי דורין לירון
11 הקול האחרון ששמעת?מי סיסטר
12 המקום האחרון שהיית בו?הסלון
13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?דורין
14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?בן
15 יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שידוע לי
16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?לונדון/ אמריקה/ ישראל
17 למה דווקא שם?כי זה מין חלום שהיה לי לגור במקום אחר שאוכל אבל להשתלב בו איכשהו
18 קר לך או חם לך? קר לי
19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:קנאה
20 באיזה גיל תתחתנ/י?עד 26 בעזרת השם
21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? המשפוחה שלי
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?נלי
23 השיר האחרון ששמעת:מארון 5
24 השיר שנדבק לך: what you waiting for
25 שיקרת פעם? כן
26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?עשיתי משהו מטורף אבל אני לא זוכרת אותו עכשיו..
27 מסנג'ר:
[email protected]
28 אייסיקיו: מיותר
29 מילה שעולה לך בראש:קור
30 התאהבת בידיד?כן
31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:כן
32 אם כן קרה לך?:לא
33 הסרט האחרון שראית:הרפתקאותיו של האקילברי פין
34 היה יפה? נחמד מאוד
35 בקולנוע או בטלוויזיה?טלוויזיה
36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא
37 מי האיש האחרון שראיתם?אחותי
38 מאמינ/ה באלוהים?כן
39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?הולכים לגן עדן או לגהנום
40 עשית פעם סיאנס?לא
41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?נמנמנמנמנמ מעט
42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?קנאה
43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?נמנמנמנ כן
44 היית פעם בחו"ל?כן
45 הרביצו לך?לא
46 הרבצת למישו?לא
47 איך היה הסקר?נחמד מאוד מאוד
48 מה אוהב/ת לאכול:את אוכל של סבתא
49 מה אוהב/ת לשתות:דיאט קולה
50 צבע עיניים:חום
51 צבע שיער:שחור
52 סמיילי אהוב:
ריצ'ארד ברור 53 הדבר הכי מגעיל:ג'וקים
54 הסרט הכי דפוק שראיתם:אוי יש הרבה
55 כמה זמן על המחשב:שעה וחצי ככה..
56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:משתנה
57 פתגם שעושה לכם את זה:תחת של בבון
58 אוהבים את החיים או לא:99% מהזמן
59 כמה אחים: אחד
60 השם הכי יפה לילד:איתי או שי
61 השם הכי יפה לילדה:הגר או...לי..
62 איפה אתם גרים: נתניה
63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:אורלנדו בלום ואלייז'ה ווד
65 יש לכם פורום?:לא
66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:אלייז'ה ווד
67 את מי אתם מעריצים:אלייז'ה ווד אורלנדו בלוצ'אד מייקל מארי ויש עוד הרבה בישראל זה את הראל סקעת ו..יש עוד לא עולים לי לראש עכשיו אהה ופרויקט Y
ריספקט
68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:12 אני קוראת
69 הכינויים שיש לשם שלכם:מונת הכי הרבה נעמונת מון
70 הכינוי הכי אהוב:מונת
71 אתם אוהבים מישו עכשיו?לא
72 מסר לחיים:תחיו כל יום כאילו זה היום האחרון של חייכן

CiNdErElLa3887

New member
עונההה../images/Emo9.gif

1 איך קוראים לכם? הילע 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אממ דניאל או אדריאן 3 בת/בן כמה את/ה?17 4 התאהבת פעם?יכול להיות..אני לא יודעת בדיוק
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?פיג'מה ורודה של גארפילד
6 החלום שלך? ללכת להופעה של מארון 5
7 אתם חושבים שהוא יתגשם:אולי
8 מעשן/ת סיגריות? לא
9 פעם חשבת להתאבד?כן 10 החברים הכי טובים?נממ מורן וליאת 11 הקול האחרון ששמעת?את יצפאן מקשקש 12 המקום האחרון שהיית בו?ביצפר? 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמממ...לירן 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?גם וגם 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?כן 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?לא פה 17 למה דווקא שם?כי פה חרא 18 קר לך או חם לך? קר לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:גובה, והביישנות שלי 20 באיזה גיל תתחתנ/י?25-30 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה שלי והחברים שלי 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?אממ..לא יודעת 23 השיר האחרון ששמעת:אממ שיר של מארון..שכחתי איזה
24 השיר שנדבק לך: השיר החדש של גוון
25 שיקרת פעם? כע 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?אממ..לקחתי טרמפ מאדם זר
27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: : 170076129 29 מילה שעולה לך בראש: אממ..אוכל 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?:לא 33 הסרט האחרון שראית:דודג'בול 34 היה יפה? כע
35 בקולנוע או בטלוויזיה?חח במחשב
36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לע 37 מי האיש האחרון שראיתם? אח שלי 38 מאמינ/ה באלוהים?לא יודעת 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? קוברים אותנו 40 עשית פעם סיאנס?חחח ניסיתי
41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?לא 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?חוסר בטחון עצמי 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כע 44 היית פעם בחו"ל?כע 45 הרביצו לך? כע 46 הרבצת למישו? כע 47 איך היה הסקר?חביב 48 מה אוהב/ת לאכול:פיצע 49 מה אוהב/ת לשתות:מיץ תפוחים 50 צבע עיניים: חום בהיר 51 צבע שיער:חום שחור 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:אממ...לא יודעת 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:קרוסרודס 55 כמה זמן על המחשב:אממ חצי שעה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:בצהריים ובערב 57 פתגם שעושה לכם את זה:"always look on the bright side of life| 58 אוהבים את החיים או לא:בערך 59 כמה אחים: 1 60 השם הכי יפה לילד: אממ אדם 61 השם הכי יפה לילדה: דניאל 62 איפה אתם גרים: פ"ת
63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: אורלנדו..חח ומארון
65 יש לכם פורום?:לא אבל יש לי קומונה..כנסו 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:מארון 67 את מי אתם מעריצים:מארון 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:מאוחר..חח 69 הכינויים שיש לשם שלכם:או..יש הרבה..היל. הילי...הילוש..להלה..הילילהלו. 70 הכינוי הכי אהוב:להלה 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?לע 72 מסר לחיים:תהיו נחמדים למי שנחמד אליכם

Alaithlos

New member
נאמ. כבר ענתי על זה היום.../images/Emo15.gif

איך קוראים לכם? שרון 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לוידעת 3 בת/בן כמה את/ה? 15 ו.. הממ.. כמה חודשים 4 התאהבת פעם? יאפ. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצה כחולה (חטב"מ שליטה) וטרנינג 6 החלום שלך? אין לי 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: אנד אגין.. 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד? הא. כן. 10 החברים הכי טובים? רז. וליאל. =\ 11 הקול האחרון ששמעת? דניאל.. 12 המקום האחרון שהיית בו? המטבח? הממ.. חדר הדרכה. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? דניאל 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? יאפ 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לוידעת 17 למה דווקא שם? בדיוק. 18 קר לך או חם לך? חם לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הממ. אני אלימה מדי. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? לא אתחתן. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אבא 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? דניאל 23 השיר האחרון ששמעת: "ארץ הצבר" >< 24 השיר שנדבק לך: של ביווטצ'ד.. הממ.. "סה-לה-וי" 25 שיקרת פעם? ברור.. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? בגדתי 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 324754008 29 מילה שעולה לך בראש: וינטלטור 30 התאהבת בידיד? כן. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: been there, done that 32 אם כן קרה לך?: כנ"ל 33 הסרט האחרון שראית: וואי. לא זוכרת. 34 היה יפה? כנ"ל.. 35 בקולנוע או בטלוויזיה? כנ"ל 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כרגע ספציפית לא. 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא. 38 מאמינ/ה באלוהים? ישות עליונה 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? וואו. לא יודעת 40 עשית פעם סיאנס? לא. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? היום כן. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אלימה מדי.. 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? ייפ 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? בטח 46 הרבצת למישו? בטח 47 איך היה הסקר? ארוך 48 מה אוהב/ת לאכול:שניצל וקרמבו. לא יחד.. :X 49 מה אוהב/ת לשתות:מים 50 צבע עיניים: ירוק-חום 51 צבע שיער: כרגע שחור עם שני פסים חומים מקדימה.. אבל זה ישתנה בקרוב 52 סמיילי אהוב: 53 הדבר הכי מגעיל: ביצים לא מבושלות 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זוכרת 55 כמה זמן על המחשב: המון 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שיוצא 57 פתגם שעושה לכם את זה: הא? 58 אוהבים את החיים או לא: כרגע כן 59 כמה אחים: 1 60 השם הכי יפה לילד: נמרוד 61 השם הכי יפה לילדה: נעמה 62 איפה אתם גרים: שרון 63 סמיילי הכי מעצבן: 64 הפורום הכי שווה: אני לא ממש בפורומים.. 65 יש לכם פורום.?: יאפ 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: זה 67 את מי אתם מעריצים: לא מעריצה. מעריכה את אביב גפן. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: תלוי מתי 69 הכינויים שיש לשם שלכם: שרוני, רון-רון (מפי נגה) רוֹנלי, דוּגי, טוטיקה. 70 הכינוי הכי אהוב: רון-רון 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? דניאל.. 72 מסר לחיים:לא לענות על שאלונים ארוכים!

עונהההההה...

1 איך קוראים לכם? 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?קארין...זה שם יפה ואני אוהבת אותו מאוד..!
3 בת/בן כמה את/ה?15 וחצי... 4 התאהבת פעם?לא...את האמת לא... 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?חולצת ביצפר אדומה,ג'ינס שחור בהיר כזה ואמממ כלום.... 6 החלום שלך?יש הרבה..למשל לפגוש את ווסטלייף להתחתן עם אורלנדו
ועוד כמה... 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:אמממ לא כולם...אני מקווה... 8 מעשן/ת סיגריות?לא...שונאת שונאת סיגריות!!!
9 פעם חשבת להתאבד?לא...ואני אפעם גם לא אחשוב על כך... 10 החברים הכי טובים?אמממ צליל,אוראל,שלי,לידיה נטלי... 11 הקול האחרון ששמעת?של אמא שלי... 12 המקום האחרון שהיית בו?הביצפר...
13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?לא זוכרת...
14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא...אלא אם כן מחשיבים נשיקות על הלחי עם חברות שלי... 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?לא... 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?לא יודעת...אני כמעט בטוחה שלא בארץ...
17 למה דווקא שם?כי דוגרי אין מה לחפש בארץ...עם כל האהבה שלי לישראל המצב פה ח-ר-א!אין עבודה,אנשים כל הזמן בוכים על המצב שלהם ועוד ועוד דברים...מדינה על הפנים...מקווה שיהיה יותר טוב בשביל כולם! 18 קר לך או חם לך?נעים לי... 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:התחת הגדול שלי
...(למרות שיש כאלה שחושבים שזה יפה...אוי עשו לי טובה
)... 20 באיזה גיל תתחתנ/י?לא יודעת...אבל בטוח זה יהיה אחרי גיל 25... 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?המשפחה שלי... 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?אמממ אמממ עם אורלנדו
או עם ווסטלייף
...או עם אחד משני החתיכים שאני דלוקה עליהם כרגע..
23 השיר האחרון ששמעת:i'm stupid של אנה ג'ונסון... 24 השיר שנדבק לך:irish son של בריאן מקפאדן...ו-almost here של בריאן ודלתה גודרם...
25 שיקרת פעם?ברור...כל בנאדם משקר...מי שיגיד שהוא לא שיקר אפעם הוא שקרן!!
26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?היו הרבה... 27 מסנג'ר:[email protected] ... 28 אייסיקיו: 337069211... 29 מילה שעולה לך בראש:אממ מבחן... 30 התאהבת בידיד? נופ...
31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לא,לא ממש..
32 אם כן קרה לך?:נופ... 33 הסרט האחרון שראית:סוף כל המלחמות...סרט מדהים!
34 היה יפה?מאוד מאוד... 35 בקולנוע או בטלוויזיה?בטלויזיה... 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?יאפ... 37 מי האיש האחרון שראיתם?אמא... 38 מאמינ/ה באלוהים?כן... 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?לא סגורה על זה...עוד לא החלטתי... 40 עשית פעם סיאנס?לא...וגם לא מתכוונת..
41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?כן...חוץ מהתחת שלי.. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?שאני לפעמים אנוכית... 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כה... 44 היית פעם בחו"ל?נופ..
45 הרביצו לך?כה...
...אבל לא ההורים.!
46 הרבצת למישו?כן...
47 איך היה הסקר?נחמט... 48 מה אוהב/ת לאכול:שוקולד..!
...וצי'פס..ואמממ כמעט כל דבר שאמא מבשלת... 49 מה אוהב/ת לשתות:קולה,מיץ תפוזים... 50 צבע עיניים:חום... 51 צבע שיער:חום עם קצת פסים..
52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:יש הרבה.... 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:חחחחחחחחחחח היו הרבה...אממממ לא זוכרת סרט עכשיו... 55 כמה זמן על המחשב:מה כמה זמן? 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:אמממ כל פעם בשעה אחרת... 57 פתגם שעושה לכם את זה:אממ יש הרבה...ויש אחד...אממ טופ אני לא אגיד אותו פה זה לא המקום...
58 אוהבים את החיים או לא:כן...די סבבה החיים אחרי הכל..!
59 כמה אחים:1... 60 השם הכי יפה לילד:עידן
61 השם הכי יפה לילדה:לורן 62 איפה אתם גרים:קרית ים המעפנה...בעעעעע... 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:אורלנדו בלום ווסטלייף... 65 יש לכם פורום?:לא.. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:לא יודעת...נראה לי פה... 67 את מי אתם מעריצים:ווסטלייף ואורלנדו בלום... 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:אמממ בסביבות 11-12...וזה ביום רגיל... 69 הכינויים שיש לשם שלכם:יש הרבה..!
...כל אחד ממציא לי כינוי...יש:קארינו'ש,קאריניטה,קוקאין,קיקי,קולי,קאינו'ש,קרן,נולי...וזה רק חלק...
70 הכינוי הכי אהוב:קארינו'ש..
71 אתם אוהבים מישו עכשיו?לא אבל אני די דלוקה(על שניים...חחח עזבו)..
... 72 מסר לחיים:חיה ותן לחיות...או...טוב ציפור אחת ביד משתיים על העץ...

SailoR VenuS

New member
.

1 איך קוראים לכם?רוחמה 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?רותם 3 בת/בן כמה את/ה?14 4 התאהבת פעם?אופקורס 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?בגדים
6 החלום שלך?שיהיו לי את כל סוגי האוריאו הקיימים
7 אתם חושבים שהוא יתגשם:נקווה
8 מעשן/ת סיגריות? איכ, לא. 9 פעם חשבת להתאבד?לא 10 החברים הכי טובים?יש לי כמה חברות הכי טובות :) 11 הקול האחרון ששמעת?של אורית שחף 12 המקום האחרון שהיית בו?הבצפר 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אתמול מתישהו.. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שאני יודעת.. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?פה.. או בחו"ל ללימודים
17 למה דווקא שם?כי אין מקום אחר... (?) 18 קר לך או חם לך? נעים לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:?! 20 באיזה גיל תתחתנ/י?20 ומשו..? 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אמא ואבא
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם אף אחד 23 השיר האחרון ששמעת:אם כבר- היהודים 24 השיר שנדבק לך:משו של באסטד
25 שיקרת פעם?רק שקרים לבנים
26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?הרבה.. מדי
27 מסנג'ר:לא פה 28 אייסיקיו:כנל 29 מילה שעולה לך בראש:שמערט 30 התאהבת בידיד?כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:כן 32 אם כן קרה לך?:בטח 33 הסרט האחרון שראית:טרמינל 34 היה יפה? מאוד :) 35 בקולנוע או בטלוויזיה?קולנוע 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא שלי 38 מאמינ/ה באלוהים?כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?מתים 40 עשית פעם סיאנס?לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?אמ.. כן..
42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?סקרנית מדי
43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן 44 היית פעם בחו"ל?כן 45 הרביצו לך?חסר להם
46 הרבצת למישו?
47 איך היה הסקר?שו סקר? 48 מה אוהב/ת לאכול:אוריאו
49 מה אוהב/ת לשתות:קולה למון ותות בננה
50 צבע עיניים:חום-ירוק-אדום-צהוב 51 צבע שיער:שטני בהיר 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:צבועים ושקרנים. ואנשים שחושבים שמגיע להם הכל. ואנשים מגעילים
54 הסרט הכי דפוק שראיתם:רווק פלוס ילד. 55 כמה זמן על המחשב:6 שעות ביום.. [?] 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:
57 פתגם שעושה לכם את זה:סייג לחוכמה- שתיקה
58 אוהבים את החיים או לא:ייאפ
59 כמה אחים:2 60 השם הכי יפה לילד:עידו ושחר ועוד..
61 השם הכי יפה לילדה:שיר, שני.. ועוד
62 איפה אתם גרים:בבית 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:לא יודעת
65 יש לכם פורום?:לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:איזה אחד לא בתפוז
67 את מי אתם מעריצים:אותך!
68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:11-11 וחצי 69 הכינויים שיש לשם שלכם:פפפ.. הרבה.. רותם\חותם\רותמית\רותמיה\חותמית\מוש\מושה\מושית\רוחמה\מישמיש ועוד
70 הכינוי הכי אהוב:........... 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?:לא :) 72 מסר לחיים:תנצלו כל רגע :} מי שקראה שתגיד, למרות שבטח אף אחת לא קראה P=

Galadriel 3000

New member
חח קוראים לה רותם-

זה מה שמצחיק (אגב גמני קראתי. מגיע לי משו?) בא לי לשים תמונה. אח, הדור הזה... עושים מה שבא להם.

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאני קראתי^^'

שם אהוב לילדה שיר? רותם את מרגישה טוב?0.0"

SailoR VenuS

New member
שיר זה שם ממש יפה!!../images/Emo47.gif../images/Emo86.gif

זה שיש ילדה שמביישת אותו לא אומר כלום :X

SnoopyElf

New member
אותי? מעריצים אותי?

איזה כבוד!!! מה שמזכיר לי, שעדיין לא אמרתי את המשפט שהולך להנחות אותי ב3 השנים הקרובות לפחות: מחלקה 23 - כבוד
יאפ יאפ, אמרתי את זה....

kittycatbone

New member
מזכיר לי,

שאתמול אח שלי כזה הסביר לי מה הוא הולך לעשות בעזה עוד חודש (בצבא) אז הוא כזה מתחיל להסביר לי "אני הולך להיות ה*בלה* של הסמ"חט שהוא של הבלעח"ט של הבלעבלע" חח ובקיצור אני כזה לא קולטת כלוםםםםםם ממה שהוא אומר ליXDDDD אז כזה בסופו של דבר אחרי אתמול אני יודעת כמה דברים סוף סוף בקיצורי צבא

למעלה