שאלון!!!!

../images/Emo39.gif שאלון!!!!

לקוח מפורום מגרש ביתי...שלקוח מתשוקות
1 איך קוראים לכם? 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? 3 בת/בן כמה את/ה? 4 התאהבת פעם? 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? 6 החלום שלך? 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: 8 מעשן/ת סיגריות? 9 פעם חשבת להתאבד? 10 החברים הכי טובים? 11 הקול האחרון ששמעת? 12 המקום האחרון שהיית בו? 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? 17 למה דווקא שם? 18 קר לך או חם לך? 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? 23 השיר האחרון ששמעת: 24 השיר שנדבק לך: 25 שיקרת פעם? 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? 27 מסנג'ר: 28 אייסיקיו: 29 מילה שעולה לך בראש: 30 התאהבת בידיד? 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: 32 אם כן קרה לך?: 33 הסרט האחרון שראית: 34 היה יפה? 35 בקולנוע או בטלוויזיה? 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? 37 מי האיש האחרון שראיתם? 38 מאמינ/ה באלוהים? 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? 40 עשית פעם סיאנס? 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? 44 היית פעם בחו"ל? 45 הרביצו לך? 46 הרבצת למישו? 47 איך היה הסקר? 48 מה אוהב/ת לאכול: 49 מה אוהב/ת לשתות: 50 צבע עיניים: 51 צבע שיער: 52 סמיילי אהוב: 53 הדבר הכי מגעיל: 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: 55 כמה זמן על המחשב: 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: 57 פתגם שעושה לכם את זה: 58 אוהבים את החיים או לא: 59 כמה אחים: 60 השם הכי יפה לילד: 61 השם הכי יפה לילדה: 62 איפה אתם גרים: 63 סמיילי הכי מעצבן: 64 הפורום הכי שווה: 65 יש לכם פורום?: 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: 67 את מי אתם מעריצים: 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 69 הכינויים שיש לשם שלכם: 70 הכינוי הכי אהוב: 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? 72 מסר לחיים:

Lady Sohma

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifשלי^^

1 איך קוראים לכם?
דורית איירי-טסוקישירו-סוהמה
2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
קסם, צליל, כוכב, אני אוהבת שמות בסגנון כזה^_^ 3 בת/בן כמה את/ה?
14+ 4 התאהבת פעם?
כן. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?
חולצה ומכנסP: 6 החלום שלך?
בובת קיו, ופוסטר של FMA*_* 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:
כן
8 מעשן/ת סיגריות?
לא
! 9 פעם חשבת להתאבד?
P: לא. 10 החברים הכי טובים?
רותם, ירדן ורעות^_^ וכמובן, בנות הפורום
11 הקול האחרון ששמעת?
של אחותי
12 המקום האחרון שהיית בו?
במטבח
13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
הצעה לעשות בייביסיטרP: 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?
לא יצא לי
15 יש לך חברים הומואים/לסביות?
לא שאני ידעת 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?
ישארל/לונדון. 17 למה דווקא שם?
ישראל, כי זו הארץ שבה נולדתי. לונדון כי זו ארץ מדהימה
18 קר לך או חם לך?
באמצע=X 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:
מוותרת עליו באיזה תחום?
? 20 באיזה גיל תתחתנ/י?
לא יודעת=X 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?
משפחה, חברים, בעליי
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?
*מגלגלתעיינים* לא יודעת 23 השיר האחרון ששמעת:
"רק אתה, האחד, ואני הכי רוצה אותך.." סאקורה-אהבה/מיכל רשף^^ 24 השיר שנדבק לך:
בינתיים אין כזה
25 שיקרת פעם?
שקר בן^^'' 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?
אני פחדניתP: 27 מסנג'ר:
[email protected] 28 אייסיקיו:
שונאת אותו
29 מילה שעולה לך בראש:
אישלג
30 התאהבת בידיד?
לא יצא לי^^" 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:
בטח 32 אם כן קרה לך?:
לא זכור לי 33 הסרט האחרון שראית:
סרט?נמ..נדמה לי שזה היה "ילדות רעות" 34 היה יפה?
סרט אמריקני טיפוסי^^" 35 בקולנוע או בטלוויזיה?
טלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?
איך ניחשתם? 37 מי האיש האחרון שראיתם?
אחותי
38 מאמינ/ה באלוהים?
ככה-ככה 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?
גלגול-נשמות 40 עשית פעם סיאנס?
לא. זה מפחיד
אני קראתי סיפור על אישה בשם מארי, שנשרפו פניה, ואם אומרים את שמה מול המראה 3 פעמים אז הבבואתה מופיעה. חברה שלי שכנעה אותי איכשהו שנעשה את זה, ושקשקתי
~כאן תמו שלוש שניות של שיתוף~ 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?
כן
42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?
לא ממש שונאת, אולם להיות פחות מופנמת^^" 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
כן. 44 היית פעם בחו"ל?
כן 45 הרביצו לך?
O.O 46 הרבצת למישו?
לא לאלימות וכן לשלום
47 איך היה הסקר?
נחמד 48 מה אוהב/ת לאכול:
בטח! 49 מה אוהב/ת לשתות:
בטח! 50 צבע עיניים:
חום
51 צבע שיער:
חום
משעמם
52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:
ג'וק
54 הסרט הכי דפוק שראיתם:
"שחר המתים" 55 כמה זמן על המחשב:
הרבה
56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:
אין שעות קבועות 57 פתגם שעושה לכם את זה:
נמ..*חושבת* לא עולה לי כרגע
58 אוהבים את החיים או לא:
יש רגעים שכן יש רגעים שפחות 59 כמה אחים:
2
60 השם הכי יפה לילד:
רועי 61 השם הכי יפה לילדה:
קסם, כוכב 62 איפה אתם גרים:
חור נידח 63 סמיילי הכי מעצבן:
אני אף פעם לא הבנתי איך עושים אותו
64 הפורום הכי שווה:
אורלנדו בלום
, וסאקורה^^ 65 יש לכם פורום?:
אכן. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:
אורלנדו
67 את מי אתם מעריצים:
אורלנדו וג'וני. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:
תלוי אם באותו זמן יש לי מה לעשות או לא. 69 הכינויים שיש לשם שלכם:
חורית
אבל אתם באמת לא רוצות להשתמש בו
70 הכינוי הכי אהוב:
71 אתם אוהבים מישו עכשיו?
אני באטרף של קיו
72 מסר לחיים:
"תנו לחיות בשקט". ^^

../images/Emo39.gif עונה...

1 איך קוראים לכם? מיכל XD 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא הייתי קוראת לעצמי בשם שונה
3 בת/בן כמה את/ה? 14 4 התאהבת פעם? כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנסיים קצרות וחולצה 6 החלום שלך? לזכות במבצע של גיא פינסXDXDXD סתם...לטוס לארה"ב.. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: כן... 8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד?ולא 10 החברים הכי טובים? זה משנה? 11 הקול האחרון ששמעת? של אבא שלי...אומר לי להוריד כלים
12 המקום האחרון שהיית בו? חדר של ההורים 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? השם באמת ישנה? חחח 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ישראל!!
אבל אם אני אוכל אז בארה"ב לכמה שנים 17 למה דווקא שם? כי זה מקום יפה
18 קר לך או חם לך? חם 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: כלומר? 20 באיזה גיל תתחתנ/י? לא יודעת..בסביבות 25 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפוחה 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם אורלנדו
23 השיר האחרון ששמעת: דסטניז צ'יילד- לוז מיי ברז' 24 השיר שנדבק לך: מיי בו...אשר... 25 שיקרת פעם? כן... 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? אמ...הברזתי..חחח 27 מסנג'ר: אין לי כוח 28 אייסיקיו: כנ"ל 29 מילה שעולה לך בראש: יש 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: מאוד|מאוהב" 32 אם כן קרה לך?: כן 33 הסרט האחרון שראית: אאמממ גברים בשחור 2...היה לי מאוד מאוד משעמם..והיה בהוט.. 34 היה יפה? לא
35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלווזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אממ אבא שלי 38 מאמינ/ה באלוהים? בערך 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? שאלה טובה.. 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא ממש 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? מציקה לפעמים
43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? כן 45 הרביצו לך? כן 46 הרבצת למישו? כן 47 איך היה הסקר? איזה סקר? 48 מה אוהב/ת לאכול: צ'יפס 49 מה אוהב/ת לשתות: קולה 50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער: ג'ינג'י 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: ג'וקים
54 הסרט הכי דפוק שראיתם: אממ הקוביה..או איך שלא קראו לזה..סרט חולני..ועוד יוצא לזה המשך
55 כמה זמן על המחשב: הרבה 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: צהריים, אחרי הצהריים, ערב 57 פתגם שעושה לכם את זה: לא יודעת
58 אוהבים את החיים או לא: כן 59 כמה אחים: 1 60 השם הכי יפה לילד: דניאל זה שם יפה... 61 השם הכי יפה לילדה: מיכל
סתם... 62 איפה אתם גרים: בבית 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: אורלנדו בלום!!! 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: בזה 67 את מי אתם מעריצים: אורלנדו, צ'אד, בלו ועוד ועוד.... 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: בסביבות 11 69 הכינויים שיש לשם שלכם: מיכי, מיכלושי ,מיכלוש, מיכלי ועו מלא 70 הכינוי הכי אהוב: מיכלי
71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כן 72 מסר לחיים: תהיה נחמד

:]../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

1 איך קוראים לכם? קוראים לנו זהר
2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הממ... תום. אבל בעיקרון אני לא רוצה להחליף שם. 3 בת/בן כמה את/ה? 15 ו-3 חודשים 4 התאהבת פעם? יותר מדי
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנסיים ארוכים וגופיה. 6 החלום שלך? להצליח בכל. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: אם אני מאוד מאוד אתאמץ, יש מצב
8 מעשן/ת סיגריות?
9 פעם חשבת להתאבד? לעולם לא! 10 החברים הכי טובים? זאת שאלה? [ליאת ומעיין, וטוב ששאלתם]. 11 הקול האחרון ששמעת? אחותי. 12 המקום האחרון שהיית בו? בחדר שלי. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מעיין. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא. 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ת"א. 17 למה דווקא שם? ככה
18 קר לך או חם לך? נעים לי. 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הממ. הגובה. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 26-28. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אמאבא סבתא. 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? לבד
23 השיר האחרון ששמעת: "חמימות חולפת" של דנה ברגר. 24 השיר שנדבק לך: "אחלום לנצח" של מופע הארנבות של ד"ר קספר. 25 שיקרת פעם? כן. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? הממ. 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 172849039 29 מילה שעולה לך בראש: צלחת [
] 30 התאהבת בידיד? לא. 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן. 32 אם כן קרה לך?: כן. 33 הסרט האחרון שראית: "שודדי הקאריביים" ואחריו חלקים משרה"ט. 34 היה יפה? מאוד
35 בקולנוע או בטלוויזיה? במחשב. 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא. 37 מי האיש האחרון שראיתם? נעה. 38 מאמינ/ה באלוהים? כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? גן עדן. 40 עשית פעם סיאנס? לא. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? הוינאמפ שלי לא משהו
סתםסתם. הממ. אני ביקורתית כל כךךךך >< 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן. 44 היית פעם בחו"ל? כן. 45 הרביצו לך? כן. 46 הרבצת למישו? כן. 47 איך היה הסקר? איזה? 48 מה אוהב/ת לאכול: אוכל. 49 מה אוהב/ת לשתות: שתיה. מים. 50 צבע עיניים: חום כהה. 51 צבע שיער: שטני כהה. 52 סמיילי אהוב:
ו-
53 הדבר הכי מגעיל: יאיר. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: "אחי איפה האוטו שלי" 55 כמה זמן על המחשב: כמה שיותר. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כל שעה ככה. 57 פתגם שעושה לכם את זה:
58 אוהבים את החיים או לא: בטח שכן! 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: תום. 61 השם הכי יפה לילדה: תום. 62 איפה אתם גרים: פ"ת. 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: זה. 65 יש לכם פורום?: לא. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: פה. 67 את מי אתם מעריצים: לא מעריצה. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 10-11 69 הכינויים שיש לשם שלכם: זוארץ. 70 הכינוי הכי אהוב: זוארץ. 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? כן 72 מסר לחיים: אינעל המורה למתמטיקה!

Piece of Wood

New member
יוהוווווו^^../images/Emo182.gif|אליהו|

נהיידר 1 איך קוראים לכם? שי עץ 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בדיוק ככה! 3 בת/בן כמה את/ה? עוד שבוע אני הופכת להיות סבתא
4 התאהבת פעם? לא 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה
6 החלום שלך? סוד
7 אתם חושבים שהוא יתגשם: חלק ממנו אולי... אני מקווה
8 מעשן/ת סיגריות? לא 9 פעם חשבת להתאבד? חשבתי על זה, אבל לא באופן מעשי במיוחד...XD 10 החברים הכי טובים? שמות לא יגידו כלום
11 הקול האחרון ששמעת? מוזיקהההה
12 המקום האחרון שהיית בו? מקלחת?
13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא ממש 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? יש כמה אופציות, כאן בטוח לא.... אני חולמת על... המממ... ניו זילנד, אנגליה וכ'ו.... |אשליות|
, אבל כאן אני באמת לא נשארת.... 17 למה דווקא שם? כי אחרת שם.... 18 קר לך או חם לך? חם 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: כמה תכונות פה ושם 20 באיזה גיל תתחתנ/י? אני לא ממש יכולה לענות על זה... הייתי רוצה בערך בגיל 27+- 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? קשה לי להחליט 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? אוי אתם באמת רוצים לדעת...
23 השיר האחרון ששמעת: Avril Lavigne - Falling Down 24 השיר שנדבק לך: יש מלא... 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?
27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 220011550 29 מילה שעולה לך בראש: כרובית?
30 התאהבת בידיד? נופ 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:
32 אם כן קרה לך?:
33 הסרט האחרון שראית: המממ...אפקט הפרפר 34 היה יפה? אחד החזקים... 35 בקולנוע או בטלוויזיה? בטלויזיה, אבל פעם ראשונה שראיתי אותו זה היה בקולנוע 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן Hoobastank - The Reason 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא
38 מאמינ/ה באלוהים? לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? יאמי יאמי לתולעים?
40 עשית פעם סיאנס? ניסינו.... אבל זה לא הצליח
... מן הסתם 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? ביישנית 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|נקודהרגישהלאלגעת| 45 הרביצו לך? המממ...לא במליון שנה האחרונות...
46 הרבצת למישו? פעם 47 איך היה הסקר? הא? 48 מה אוהב/ת לאכול: הכל 49 מה אוהב/ת לשתות: קולה 50 צבע עיניים: חום כהה ומכוער 51 צבע שיער: חום כהה ומכוער 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: פקאצות 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: הממממ... אני בדרך כלל לא שורדת אותם 55 כמה זמן על המחשב: הרבה מאד 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: אחרה"צ בדרך כלל 57 פתגם שעושה לכם את זה: פתגמים לא עושים לי את זה...
58 אוהבים את החיים או לא: לרוב לא, בעצם תמיד לא. 59 כמה אחים: אח ואחות 60 השם הכי יפה לילד: אליהו?
נו לאדעת 61 השם הכי יפה לילדה: E%&#E%&$%& 62 איפה אתם גרים: באיזה חור 63 סמיילי הכי מעצבן:
הוא דורש איזה כפכף בראש 64 הפורום הכי שווה: 1122 65 יש לכם פורום?: לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: 1122/660 67 את מי אתם מעריצים: זאת שאלה בכלל? :X |אליהו| 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 23:30 בערך 69 הכינויים שיש לשם שלכם: אתם לא רוצים לדעת 70 הכינוי הכי אהוב: :X 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? הרבה מישויים 72 מסר לחיים: "מי בעד התאבדות המונית?" XD

SnoopyElf

New member
אשתו של גיל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לי דמיון מפותח.... הוא עיבר מישהי? ואם לא - איך את סבתא

SnoopyElf

New member
מכות../images/Emo70.gif מכות מגיע לך../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אם את זקנה אז מה אני בבקשה??? ועל כך נאמר: היזהרי בדברייך.... יום אחד - הם כבר לא יהיו מצחיקים, אלא נכונים
!

אפרתיק

New member
עוננההההה יאיי שאלון!!

1 איך קוראים לכם? אפרת =) 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? דניאל או ליאור 3 בת/בן כמה את/ה? 14 וקצת 4 התאהבת פעם? יאפ 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?אמ בוקשר של הלוואין(אתם יודעות הדלעות וכל זה של האמריקאים) וחולצה :) 6 החלום שלך? אממ שאנשים יפסיקו לזהם בכמות אדירה כזו ושיהיה שלום עולמי.. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: לצערי לא.. 8 מעשן/ת סיגריות? חס וחלילה!!! בחיייםםם 9 פעם חשבת להתאבד? כן אבל בצחוק 10 החברים הכי טובים? שמות יענו? טוב..שחר מיכל סתיו דנה יעל עמרי איתי ואממ זיהו נראה לי. 11 הקול האחרון ששמעת? טלוויזיה? 12 המקום האחרון שהיית בו? צופים! 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמממ אמ אמ אמ עם אבא שלי שקרא לי לעזור לו להביא קניות!
14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא... 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?נופ 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אממ או איפה שאני או ת"א 17 למה דווקא שם? כי ת"א זה עיר כלבבי-יש הרבה מה לעשות ,הרבה מקומות ללכת אליהם,ףהרבה אנשים לפגוש,והרבה חלומות להגשים.. ומיתר -כי זה ישוב נחמד שקט חמוד ומקום כזה שכולם מכירים את כולם וכייף פה למרות שזה חור ענק... 18 קר לך או חם לך? קר 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: מה?! מז"א?! 20 באיזה גיל תתחתנ/י? מאיפה לי לדעת? 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה!!! 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם אורלנדו בלום אבל אני אסתפק גם ברן דנקר...
23 השיר האחרון ששמעת: השיר של הפסטיגל
24 השיר שנדבק לך: זוזי של דודו טסה(שחר מעניין למה..) 25 שיקרת פעם?*מתוודה* -כן.. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממ עשיתי אומגה לבריכה!!! אוי היה כיייףף...זה נקרא מטורף?! 27 מסנג'ר:[email protected] תוסיפו אותי!! 28 אייסיקיו: 325119113 תוסיפו גם!! 29 מילה שעולה לך בראש:פוקי 30 התאהבת בידיד? יאפ..אבל לא בתקופה הזו..ממזמן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?:לא..אלא אם כן אורלנדו זה נחשב...
33 הסרט האחרון שראית: אהה איך להיפטר מבחור ב-10 ימים נראה לי.. 34 היה יפה? חמוד 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? נופ 37 מי האיש האחרון שראיתם? כרגע הסתובבתי אל אבא שלי..
38 מאמינ/ה באלוהים? אממ אני מאמינה שאנשים מאמינים באלוהים ושיש ישות כזו אבל לא כל כך אבל קיצר אין לי כח להסביר וזה מסובך אז לפירוט פנו אלי ואשמח לענות לכם
39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? הייתי רוצה להאמין שאני חיה מחדש בתור אדם אחר אבל לא נראה לי...לצערי
40 עשית פעם סיאנס? לא.. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? אמממ בערך 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? רגישות יתר 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל? יאפ לפני חודש!!!
45 הרביצו לך? כ-ל ה-י-ו-ם!! שחר כזו גנגסטריייתתת 46 הרבצת למישו? אממ לפעמים שאני אמיצה אני מחזירה לשחר...=) 47 איך היה הסקר? ת'אמת אחד הטובים....אחלה סקר!!! 48 מה אוהב/ת לאכול:מרק של סבתא,פשטידה של אמא ותפו"א 49 מה אוהב/ת לשתות: מנגגגוווו
50 צבע עיניים: חום 51 צבע שיער:חום 52 סמיילי אהוב: משום מה אני לא מצליחה להעלות את בזה של הסמיילים אז זה שקופא...=)) *חורף רולז* 53 הדבר הכי מגעיל: ראיתי תמונה של לואיסנה ערומה -איכסססס 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: אמריקן פאי..גאד איזה טמטום 55 כמה זמן על המחשב: כרגע? רבע שעה בערך... 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:אממ אחרי בצפר אחה"צ ובערב...כן אני יודעת שאין לי חיים..חחח 57 פתגם שעושה לכם את זה: אממ עכשיו אני חושבת רק על "אל תסתכל בקנקן אלא מה שבתוכו " אבל הוא לא "עושה" לי את זה אז אני אודיע אח"כ...חח 58 אוהבים את החיים או לא: יאאאפפפ החיים זו אחלה מתנה 59 כמה אחים: 2 אחיות 60 השם הכי יפה לילד: דניאל,רן,רון 61 השם הכי יפה לילדה: ליאור,רוני, מורן,דנה 62 איפה אתם גרים: בהבשור 41 ,מיתר! 63 סמיילי הכי מעצבן: לא עולה לי הסמיילים אז מעצבן אותי הארנב בכובע.. 64 הפורום הכי שווה: ברור שזה מה השאלה פה?! 65 יש לכם פורום?: נופ 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: זה..חח 67 את מי אתם מעריצים:אני לא מעריצה אנשים..זה מפגר..מה הם עשו כדי שהם יזכו להערצתי? שיחקו בסרט? לא ולא...אורלנדו פשוט חתיך יותר מדיי. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 11,11 וחצי 69 הכינויים שיש לשם שלכם:אפרתי, אפי ,אפימן?? חחחח, ברווז..חח 70 הכינוי הכי אהוב: אפרתי 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? חוץ מאורלנדו נופ..חח 72 מסר לחיים: 1. אל תזהמווו יש לנו קצת משאבים וגם הם מבוזבזים!!! 2. תהיו נחמדים אחד לשני ותעזרו לזולת 3. תתרמוווו לכל דבר!!! 4. תעריכו את החיים-זו מתנה יקרה 5.אל תבזבזו את החיים על שטויות-החיים קצרים ואין זמן לבזבז אותם! 6.תגשימו את כל חלומותיכם! וזהו-מסרתי את דברי לאומה...=) *חייבת לציין* -אחד השאלונים היותר טובים!!

../images/Emo20.gifmine../images/Emo20.gif

1 איך קוראים לכם? יעל 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לא רוצה לקרוא לעצמי בשם אחר... 3 בת/בן כמה את/ה?14 4 התאהבת פעם?כן.. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?ג'ינס וחולצה 6 החלום שלך?לגור בלונדון ולפגוש את ג'וני דפ וmcfly 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:הלגור בלונדון אולי לתקופה קצרה אבל החלק של לפגוש את ג'וני דפ וmcfly לא נראה לי..
8 מעשן/ת סיגריות?עישנתי... 9 פעם חשבת להתאבד?כן 10 החברים הכי טובים?אתן לא מכירות אז מה זה משנה...?! 11 הקול האחרון ששמעת?חמי רודנר 12 המקום האחרון שהיית בו?חברה שלי (רואה שודדי הקאריביים..בפעם ה-10) 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?לא...אבל אני חושדת השניים 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?בתקווה-לונדון,ואם לא תל אביב 17 למה דווקא שם?כי לונדון זה גן עדן עלי האדמות...
18 קר לך או חם לך?עכשיו?נעים לי 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:המון 20 באיזה גיל תתחתנ/י?מאיפה אני יודעת?!זה בטח יהיה אחרי תואר ראשון ומקום עבודה מסודר 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?את האחים שלי 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם עצמי 23 השיר האחרון ששמעת:נפלת חזק - איפה הילד 24 השיר שנדבק לך:eek:bviosly-mcfly 25 שיקרת פעם?כן..באמת ציפתן שאני אספר לאמא שלי שעישנתי?! 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?אני פחדנית 27 מסנג'ר:[email protected] 28 אייסיקיו: 29 מילה שעולה לך בראש:משבר (מושפעת משיעורי ספרות) 30 התאהבת בידיד?לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:כן 32 אם כן קרה לך?:כן 33 הסרט האחרון שראית:שודדי הקאריביים 34 היה יפה?מאוד....
35 בקולנוע או בטלוויזיה?בדיוידי 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כמובן 37 מי האיש האחרון שראיתם?אמא 38 מאמינ/ה באלוהים?לא יודעת 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?מאמינה שמי שמת ממשיך לצפות עלינו ולשמור עלינו מלמעלה.. 40 עשית פעם סיאנס?ניסתי,רצינו לזמן את קורט קוביין,אבל הוא לא בא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?הייתי משנה כמה דברים אבל בכלליות כן 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?שאני לא מסוגלת לשכוח 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן 44 היית פעם בחו"ל?כן 45 הרביצו לך?כן 46 הרבצת למישו?כן 47 איך היה הסקר?נחמד... 48 מה אוהב/ת לאכול:סושי 49 מה אוהב/ת לשתות:אייס קפה 50 צבע עיניים:חום 51 צבע שיער:חום 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:דברים שזוחלים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:רוחות של תשוקה (רגע מביך מאוד לבראד פיט) 55 כמה זמן על המחשב:מי מודד? 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:מתי שיש זמן וחשק,לא שעה מסויימת 57 פתגם שעושה לכם את זה:צריכה לחשוב ואין לי כוח 58 אוהבים את החיים או לא:לפעמים כן ולפעמים לא 59 כמה אחים:2 60 השם הכי יפה לילד:יואב,אלעד 61 השם הכי יפה לילדה:עדן,סתיו 62 איפה אתם גרים:ראשל"צ 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:טוב,אני רק בזה ובג'וני דפ אז כמובן שזה... 65 יש לכם פורום?:לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:זה 67 את מי אתם מעריצים:ג'וני דפ,טום פלצ'ר ואמא 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:בין 10 ל11 69 הכינויים שיש לשם שלכם:יעלונת,יעלי,יולה,ג'על,יל 70 הכינוי הכי אהוב:יולה 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?כמובן 72 מסר לחיים:תזכרו,חיים רק פעם אחת...

ערב טוב עולם!../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

1 איך קוראים לכם? שחר. נעים מאוד 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אני חושבת שדניאל 3 בת/בן כמה את/ה? 14 וחצי 4 התאהבת פעם? אכן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חלוק! יצאתי מהמקלחת. 6 החלום שלך? להיות מאושרת 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: לא.
8 מעשן/ת סיגריות? חלילה וחס! סיגריות אין מצב 9 פעם חשבת להתאבד? תודה לאל, לא 10 החברים הכי טובים? תומי (אתם לא מכירים) וההתנחלות (אתם מכירים בערך.)
11 הקול האחרון ששמעת? של אמא שצועקת מהמטבח- "ששחחחרררר סיימת להתקלח???"
12 המקום האחרון שהיית בו? מקלחת? חחח סתם בצופים! 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? תם. תפסיקו לשאול שאלות שהתשובות שלהם לא יעזרו לכם!
14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? חחח לא שידוע לי
15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי..
אה בעצם יש את הורביץ! חח אז אולי...
16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אני מקווה שלא ברחוב 17 למה דווקא שם? כי לא נחמד שם 18 קר לך או חם לך? כרגע די נעים 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הכישרון לעשות פדיחות 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 23 שנים 5 חודשים 4 שבועות 8 ימים 12 דקות -8 שניות. מאיפה לי?!
21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה. ואורלנדו 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? נחשו 23 השיר האחרון ששמעת: Guns N Roses- November Rain 24 השיר שנדבק לך: דבק- פשוט ונאמן (מה שגלגלצ עושים לי..) 25 שיקרת פעם? ברור 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? וואלה לא זוכרת 27 מסנג'ר: [email protected] 28 אייסיקיו: 283656328 29 מילה שעולה לך בראש: פוקי 30 התאהבת בידיד? לצערי כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: אכן 32 אם כן קרה לך?: יאפ 33 הסרט האחרון שראית: ספיידרמן, אתמול בהוט 34 היה יפה? כן 35 בקולנוע או בטלוויזיה? טלויזיה כוסאמק אמרתי כבר 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? אכן 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא? 38 מאמינ/ה באלוהים? כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? הולכים לשחק שש-בש עם גבריאל ומיכאל בשמיים 40 עשית פעם סיאנס? לא 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? כיעור?
43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן. (אני כז-את פדחנית) 44 היית פעם בחו"ל? יאאפ 45 הרביצו לך? יאאפ 46 הרבצת למישו? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאפ (אהמ אפרתי) 47 איך היה הסקר? חביב. דומה מדי לאחרים 48 מה אוהב/ת לאכול: תייירררססס 49 מה אוהב/ת לשתות: קולה זה אחלה
50 צבע עיניים: ירוק 51 צבע שיער: שתני 52 סמיילי אהוב:
,
53 הדבר הכי מגעיל: שמוחטה של בנים..יאק.. מאיפה הם מוציאים את זה?!
54 הסרט הכי דפוק שראיתם: קיוב 55 כמה זמן על המחשב: ממממ כמה דקות 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שיוצא 57 פתגם שעושה לכם את זה: אל תסתכל באורלנדו אלא תיגע בו 58 אוהבים את החיים או לא: כן הם חביבים לפעמים 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: דניאל/יותם 61 השם הכי יפה לילדה: דניאל/ליאור/הדס 62 איפה אתם גרים: מיתר- חור נהדר! 63 סמיילי הכי מעצבן:
הוא כזה מכוער.. 64 הפורום הכי שווה: באאארור שזה! 65 יש לכם פורום?: מממ אני מנהלת תפורום של הגדוד שלי, לא בתפוז. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: פה. 67 את מי אתם מעריצים: את אורלנדו. והרבה מאוד מוזיקאים 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: כשיוצא 69 הכינויים שיש לשם שלכם: שחרונת, שחרולה, שחרונה, שחורה, שח, רחש 70 הכינוי הכי אהוב: שחרונת, כפי שאתם רואים 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? ממ לא ממש 72 מסר לחיים: חייכו, מחר יהיה יותר גרוע! ועכשיו כל מי שקרא את זה מההתחלה ועד הסוף שיגיד חציל מטוגן!

אבא ../images/Emo6.gif ../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

חח אבא שלי והשטויות שלו... ואת היחידה שקראה כנראה...

Galadriel 3000

New member
חציל מטוגן!

רק רציתי שתדעי שיש אנשים משועממים (נו סתם... סתם רציתי לדעת למה הגיבו לך בחציל מטוגן)

SnoopyElf

New member
שחר, את קרועה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

"הולכים לשחק שש-בש עם גבריאל ומיכאל"???
וממש ממש אהבתי את "אל תסתכל באורלנדו אלא תגע בו"!!!! כללללל כך נכון! וכמעט שכחתי - חציל מטוגן!!!

למעלה