סוף שבוע :)

לא יודעת מתי ישראל, אבל שני חצאי הגמר הם

ב25.5 וב27.5. ~מאמתת באתר האירוויזיון~ אכן :) ואנחנו בשני, ב27.5

הממ

איך עבר השבוע? חם. אבל סביר, מלא מלא בטלה. :X ראית השבוע הטופ מודל? אכן, הפרק האחרי-אחרון של עונה 14 (זה שעובר על העונה כולה) סרט/סדרת השבוע: עזבו, גיליתי שראיתי המון דברים השבוע ואני לא אביך את עצמי גם פה
ספר השבוע: אשתו של הנוסע בזמן/אודרי ניפנגר
(סיימתי אותו לפני כמה ימים, עוד לא התחלתי אחד אחר) תמונת השבוע: - משהו מעניין לשתף: אני די מסוחררת כבר קצת זמן, נראה לי שזה בגלל שהתעסקתי עם טושים מסריחים כאלה. המוח שלי בטח מלא באדים שלהם
אה ועצומה חשובה - היא דורשת מהאום ומיוניסף לפעול לשחרור זוג הומואים שנשפטו למאסר ארוך במלאווי: http://www.change.org/petitions/vie...couple_steven_monjeza_and_tiwonge_chimbalanga הודגש באמצעות מדגישומטיק

Shir Sparotty

New member
זה היה חייב לקרות,

אחרת הוא היה פשוט נוסע בזמן עוד ועוד ועוד בלי שום אקשן

למי אכפת אם אין אקשן אחרי סוף הספר

שיחייו חיים משעממים אחרי שסיימתי לקרוא אבל שלא יקרו כאלה דברים מזעזעים תוך כדי :'( (סתם נו, אני פשוט עוד בטראומה)

אוקי החלטתי לנסות לעקוב אחרי עונה 11 בטלויזיה

השלמתי את הפרק הראשון הכפול, ואני אצפה בזה בטלויזיה מהשבוע. אני אשתדל לא לפספס אף פרק (ומקסימום אשלים) ואהיה פחות בורה בטופ מודל! P: בינתיים נראה לי שיש כמה בנות
בעונה הזו. וכמה ממש דוחות. >_> (אלה שהיו מאחורי התא בזמן הפוטושוט של אייסיס ודיברו אליה, זה היה מזעזע חושים :|)

נגמר הסופ"ש../images/Emo10.gif

איך עבר השבוע? וואלה היה שבוע טוב! ראית השבוע הטופ מודל? כמובן! הגמר של עונה 14, ועונה 11 שמשודרת שוב בהוט 3
סרט/סדרת השבוע: הישרדות 20, ANTM, מלרוז פלייס, GLEE, יומני הערפד, אמריקן איידול ספר השבוע: הרלן קובן- מעגל מכושף, עוד ספר מעולה שלו! משהו מעניין לשתף: היינו בסופ"ש בבית מלון בת"א כי היתה שבת חתן לבן דוד שלי, והיה ממש כיף! שבוע טוב לכולם

למעלה