סוף שבוע :)

../images/Emo39.gifסוף שבוע :)

אמנם הפורום רק נפתח, אבל השבוע בדיוק נגמר... נלך על סיכום שבועי? (זה בא לי טבעי כבר, אני לא יכולה להתנגד לזה!
) איך עבר השבוע? ראית השבוע הטופ מודל? סרט/סדרת השבוע: ספר השבוע: תמונת השבוע: משהו מעניין לשתף: (מדגישומטיק) אם בא לכם שזה יהיה קבוע, שכל אחד יוסיף וישנה כדי שזה יהיה פחות מטופש שמישהו יפתח את זה בכל סופ"ש. P:

../images/Emo66.gifווהו :)

איך עבר השבוע? בנעימים...הרבה מאוד חופש
ראית השבוע הטופ מודל? חחח כמובן. ראיתי את הגמר של עונה 14, פרק 2 בעונה 11
, ועוד פרק בעונה 8 סרט/סדרת השבוע: הישרדות, הטופ מודל, גוסיפ גירל
, האוס, חברים... ספר השבוע:
תמונת השבוע: ממ בטח משהו של גוסיפ גירל אבל אין לי כוח להוסיף משהו מעניין לשתף: לילה טוב!~

סוף שבוע ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? ממש קצר מדי
בגרות באנגלית ואח"כ חופש מתמשך וגשר, קצת בזבזתי את כל הזמן
ראית השבוע הטופ מודל? לפני שבוע היה הגמר של 14, אז מן הסתם ראיתי.. וראיתי את הפרק הראשון של העונה הראשונה XD אני מורידה את כל העונות אז יהיה לי הרבה מה לראות בזמן הקרוב D: סרט/סדרת השבוע: נגמרו מלא סדרות
- הישרדות 20, גוסיפ גירל, האוס, והאנטומיה! וחוצמזה ראיתי גם את מה שיצא השבוע של ביג באנג, צ'אק, איך פגשתי את אמא, טארה, גלי, לוסט, פארנטהוד, וי, ופלאשפורוארד
ספר השבוע: The book Thief
תמונת השבוע: התמונה מלפני איזה חודשיים אבל התחשק לי לשים אותה D: משהו מעניין לשתף: כבר כתבתי את זה פה איפשהו, אבל קניתי חשבון פרימיום במגה-אפלואוד למשך חודש וזה לגמרי שווה את זה, אני מורידה את כל מה שרציתי כל החיים ובאיכות 100ממת

Shir Sparotty

New member
יהי ../images/Emo140.gif

איך עבר השבוע? מעייף למרות שלא היה בצפר בכלללל
ראית השבוע הטופ מודל? מה שהיה בהוט
סרט/סדרת השבוע: סדרה-הישרדות 20 שנגמר
וסרט חייו של דיוויד גייל,נפלאות התבונה ,באטמן מתחיל ו5 שעות מפריז
וגדיאטור תכף
ספר השבוע: - תמונת השבוע: מ"היומן",סתם מצאתי והתלהבתי :) משהו מעניין לשתף: שבוע הבא אירוויזיוןןןןן
!!!!!! שנה שעברה ראיתי כי לא נרדמתי והתאהבתי באלכסנדר ריבאק
אולי יראו אותו שוב?

אירוויזיון../images/Emo45.gif D::::::::::::

ברור שיראו את אלכסנדריבאק, הוא הזוכה הקודם :) תמיד הזוכה האחרון פותח את הגמר

ANTMboy

New member
אממממ רק שתדעו...

כשהזמר מופיע הוא בדרך כלל מופיע עם שיר אחר ולא השיר ששר בגמר שבו ניצח... אבל אולי השנה זה יהיה אחרת...

ANTMboy

New member
זה כן השיר שזכה

את בטוחה שקראת את מה שכתבתי? אמרתי שבד"כ הזמרים לא מופיעים בגמר עם השירים שזכו אלא עם שירים חדשים...

אמג אני יודעת

רק אמרתי שזכרתי משהו וכנראה זה לא נכון. ואתה חשבתי שאמרתי משהו על פייריטייל שזכה או לא זכה, או לא יודעת מה.

אה, לא../images/Emo12.gif

חצי הגמר הראשון הוא באותו יום של הבגרות, יום שלישי. חצי הגמר השני הוא ביום חמישי (זה היום של הבגרות בצרפתית, אם זה קשור למישהו פה חוץ ממני P:) והגמר ביום שבת ה29.5. (ולמחרת יש לי מתכונת בביולוגיה אבל זה כבר הסבל הפרטי שלי
)

למעלה