חדשה בפורום

oc101

New member
זוהרה, אני כאן...ולא עושה לפי בקשתך

למרות שביקשת ממני לצאת מהפורום (בפרטי) ... לא מגיבה , לא כותבת , אבל בבקשה בלי רמזים עבים על שהותי בפורום ! שלך הצעירה בבשלניות

הבהרה חשובה ביותר !!!!!

לפעמים דברים שאני רוצה להגיד יוצאים לי ככה "על העוקם"... אז קודם כל לבשלנית, כשנעמותק (כל הזכויות על השם שמורות למרב) התקשרה אליי לפני חצי שעה לאוטו לבשר לי על התגובה שלך, לא הבנתי מה את רוצה ממני. מה אני באה להגיד לך? שכשכתבתי את התגובה לאינס, התכוונתי רק אליה (כולל הסרקזם והציניות), את אפילו לא עברת במוחי. מה אני עוד באה להגיד לך? שכאשר אמרתי לך שהפרשה סגורה מבחינתי, באמת לכך התכוונתי ואני כבר מזמן שכחתי ממנה (מה ל´שות, יש לי צרות אחרות) והציניות עם השימוש בשם שלי בהחלט כוונה לאינס... ומה אני רוצה להגיד עכשיו אני לא רוצה שאף אחת תצא מהפורום (בטח ובטח לא לכך התכוונתי כשכתבתי לך בפרטי, פשוט לא הבנת אותי ואני מאוד מצטערת על כך) האינטרנט הוא מקום פתוח לכל. כל אחד יכול להיכנס ולכתוב מה שבא לו. כולל אלמוניות מרושעות וכולל סתם חברים בפורום שדעותיהם אינן נראות לי. מפה ועד "גירוש" הדרך ארוכה. הפורום הזה "הוא לא של אבא שלי" ואני לא מחלקת כרטיסי כניסה או אישורי יציאה לאף אחד. מצידי שכל אחד יכתוב מה שהוא רוצה כל עוד נשמור על כללי נימוס אלמנטריים. גם אני כשנכנסתי להריון תהיתי האם אני יכולה לנחם עדיין פה בפורום? וגם אותי ניסתה אלמונית רעה לגרש. ההסטוריה שלי מוכיחה לי שוב ושוב שהפורום הזה הוא חלק מ"כרטיס הביקור" האישי שלי גם אם בעוד 10 שנים יהיו לי שלושה ילדים. בואו נמשיך ונקיים את המקום הזה כמקום חובק, תומך ומעודד, בית שבין קירותיו יש מקום להרבה אנשים ולמגוון דעות. בית שדלתו פתוחה לכל. בית שדייריו גם מודעים לחולשתם שלהם ושל אחרים וכמובן גם לחוזקותיהם. אם פגעתי במישהו אני ממש מתנצלת לא זו היתה כוונת המשוררת.. זוהרה

ענתות

New member
סליחה שאני מתערבת , בשלנית , ../images/Emo4.gif

אבל פשוט לא הסתדר לי משהו מאוד מהותי במה שכתבת לזוהרה. מכיוון שאינני יודעת מה היא כתבה לך ב"פרטי" לא העזתי לכתוב כלום , אבל בהכירי אותה הייתי מוכנה לתלוש לעצמי את האוזן אם אמת היו דבריך והיא אכן היתה רומזת (או אומרת) לך לא לכתוב כאן. מדוע שהיא תאמר לך דבר כזה , תסבירי לי? צריך דמיון מאוד מפותח ע"מ להסיק מסקנה כה שגויה שכזו. ומכיוון שאני מכירה את זוהרה היטב אני יודעת שהסבירות שהיא תעשה כן אינה אפס - כי אם מינוס אינסוף. זוהרה לא צריכה עו"ד ואני אינני כזו בהשכלתי , אבל חברה שלה אני כן ואני מזדעקת לומר לך : "ביג , ביג מיסטייק. יוג´ מיסטייק".טיפסת על העץ הלא נכון. ענת איתן (שמשום מה מהמחשב בבית היא ענתות).

vegas10

New member
אני פשוט המומה

לא ראיתי שמרשים להיכנס לפורום על פי קרטריונים מסוימים. גם לא ראיתי שצריך לסבול באופן מסויים. למה הריון או לידה או ילדים צריכים להיות כל כל כך מכאיבים. הרי זה נותן תקווה לכולנו. בימיו הראשונים של הפורום שגיליתי שאני בהריון מיהרתי לספר בפורום למרות שלא השתתפתי באופן פעיל. קיבלתי תגובה אחת שקשה לי לשכוח (וזה היה לפני 8 חודשים) ממישהי שהודיע לי שאני צריכה לצאת מפורום פוריות. למה? משום שהייתי בהריון? משום שראו שק ושמעו דופק? היו לי דימומים והרגשתי שזה הפורום שאני מרגישה שייכת אלי. הסתבר שצדקתי.משום שהפלתי לאחר מספר שבועות. כדאי שכל אלה שמקצים מפה אנשים יהיו קצת יותר סבלניים להצלחות (גם לא זמניות). אף אחד לא צריך להרגיש לא נוח אם הצליח לו מהר, או אם יש לו ילד בבית. אלו החיים. יש כאלה שסובלים יותר ויש כאלה שפחות. מקווה שאלו שהצליחו ימשיכו לבקר פה למרות הביקורות הצוננות.

אלסי

New member
התאפקתי ובכל זאת כותבת

האמת שעוד אין לי כוחות להשתתפות ממש פעילה ,ובטח לא בדיונים כאלה ,אבל רציתי להאיר משהו מזוית אישית. כשגיליתי שאני בה...ן והב.א עלתה והכפילה (מותר לומר הכפלה?),התחלתי להתלבט עם עצמי.בתור אחת מותיקות הפורום רציתי להישאר ולעודד,אבל היו גם מחשבות של עד כמה ואיפה הגבול. האם לעודד מנקודת מוצא של מי שהצליחה יגרום לשריטה ברגשות של משהי? אפילו אם אני לא מספרת כלום על עצמי,האם עצם הנוכחות שלי באופן שוטף תפריע? (והיו פה כבר ויכוחים גם בנושאים כאלה). לצערי לא הספקתי להנות מהדבר הזה שאסור להזכיר פה ,ועכשיו אני מוצאת את עצמי חסרת כח לעודד או לשמוח בהצלחת אחרים. והצלחה של אחרת טיפה צובטת, מודה,אבל רק מתוך האין שלי ולא בגלל שלה יש.יחי ההבדל הקטן. ואין לי ילדים למרות שהייתי יכולה להספיק לעשות כבר כמה, וכשאני רואה ברחוב את האמהות שחוזרות עם ילדים בגיל גן זה צובט לי לא פחות מלראות תינוקות. עירא כל כך ביטאה בכניסה שלה רצון לעזור,ללא שום רמיזה של באתי לנפנף במשהו.איך הצלחת לעוות ככה את הכוונות שלה? ושוב ממקומי כותיקה,כמה דיונים היו כבר על מותר ואסור.וחזרו וניסו להניח חוקי יסוד,של לא לדווח על מהלך הריון,לא להחביא ילדים שיש אבל לא להזכיר יותר מדי. אבל מפה ועד כל מה שנשפך,והוצאה של אנשים מחוץ לפורום. דרך אגב,אולי תסבירי לי מה המשמעות של המילה תמיכה שתחתה התכנסנו כאן. ופה נגמרו לי האותיות במקלדת. מספיק ודי.

innes

New member
סליחה

סליחה ושוב סליחה אם פגעתי. לא זו היתה הכוונה, להיפך, אני מזדהה עם נשים שעוברות טיפולים כל כך מסובכים, הרי גם אני מצויה בסירה הזו. אני מצטערת על כל כשלון שקורה לחברי הפורום,ושמחה להצלחות (וגם הגבתי למכתבים) אלסי זה לא נכון שאסור להגיד לידי הריון הכפלה בטא וכל השאר. אני לא חושבת שהריון זה דבר שמוקצה מחמת מיאוס. אני גם לא חושבת שמי שעושה טיפולים לילד שני או שלישי "שווה" פחות. מאז שגיליתי את הפורום קיבלתי תמיכה שבחיים שלי לא נתנו לי כך. ואני מקווה להמשיך לתת מעצמי (אם תקבלו אותי בחזרה לשורותיכם) קראתי והגבתי רק לכמה מכתבים, יותר לא היה לי אומץ לקרוא. ואולי תמיד קל יותר להאשים אחרים, אז אצלי זה את הזקיקים המחורבנים שהצטמקו כולם הבוקר, ואת הרירית ואת כל ההורמונים כולם, שאיך הם לא יודעים שאני מצפה מהם לעלות? עוד חודש הלך לאיבוד. אינס

אינס,

אני מצטערת על הזקיקים שלך, זה באמת קשה לאבד עוד חודש... קבלי
בוודאי שאת מתקבלת מיד חזרה לשורות, אף אחד לא נידה אותך, אבל הרעיון העיקרי פה בפורום זה סובלנות לאחרים. לכן צריך להתייחס מאוד בעדינות לאנשים שמצבם אחר משלך, לא לתקוף סתם ולא "לגרש" אנשים. כל מי שבעיות פריון מעניינות אותו או קשורות אליו בצורה כלשהי מוזמן לכתוב ולהיות חלק מהקבוצה, רק שבזמן האחרון היו כמה שממש "ניצלו" את הפורום ואח"כ התחילו להתייחס מאוד לא יפה. אני מניחה שחלק מהכעס עליהם יצא כאן גם עלייך, ואני בטוחה שלא זו היתה הכוונה, כמו שאני בטוחה שמה שכתבת למעלה לא היה נכתב אם היה לך יום יותר טוב, או אם היית קוראת שוב לפני שהקלקת על "שלח". תישארי, חמודה, שיהיה לך חודש יותר מוצלח בחודש הבא, ותשימי לב מה את כותבת. טוב?

אוראושר

New member
בטוח שכולם יקבלו אותך חזרה

רק להבא כמו שכתבו לך,,,,,תקראי לפני שאת לוחצת שלח ותנסי להסתכל מנקודת מבט של החבר האחר פה,,,,,,,,, מקווה שהפעם הבאה תהיה מוצלחת יותר אושרת (שהשם אוראושר לא רוצה להמחק פה)

נועם@בת

New member
כן יקירה, התחרפנת קשות

אני מתארת לעצמי שהלחץ והאכזבה גורמים לך להגיד דברים שאת לא אומרת בדרך כלל. אבל אני חושבת (אמרה המורה נועם) שאת חייבת התנצלות ענקית לעירא. הניסוח שלך היה בוטה וחריף ולחלוטין לא במקום. כללי הכאב בפורום שלנו אומרים שלא מדברים כאן על חוויות הריון. ועד היום, רק האלמונית הנבזית גרשה מפה אנשים. מצטערת, לא מחלקים כרטיסי כניסה לפורום. הדבר היחיד שאסור לעשות כאן זה לפגוע בצורה ישירה באנשים. או במילים אחרות לכתוב משפט כמו "די לכי הביתה". אם לא היו עונים לך בנתיים- הייתי מוחקת את ההודעה ללא היסוס. תארי לך שאגיד לך שאני לא חושבת שיש לך כאן מקום כי כבר יש לך ילדה ולי אין. על אחת כמה וכמה שעירא הגיעה כדי לתמוך ולתת, ועל כך אני אסירת תודה לה. כל אשה שמספרת שהיא הצליחה למרות כל הקשיים נוטעת בי תקוה. כי במצבי אני זקוקה לתקוה. גם אם היית חושבת שמשהו בדברים של עירא מכאיב לך- יש דרך לכתוב. ויש דרך שלא לכתוב. אני מאחלת לך מכל הלב לעמוד בהתלבטות- האם כאם ל3 ילדים את שייכת או לא
וחוצמזה, מה בדיוק הקטע של "החכמה"?
נועם

innes

New member
טלפונים לתרומת ביציות

המרכז בקפריסין 3574333020 המרכז הרפואי לפוריות (ראשון לציון) 1800200002 אם מישהי מוכנה לשבור את השיניים באנגלית ולדבר עם קפרסיסין, בבקשה התחלקו באינפורמציה עם הפורום אני יודעת שיש להם גם אתר אינטרנט. בהצלחה לכולן ולכולם אינס

ברוכה הבאה, אינס ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אני בטוחה שיהיה לך נהדר פה... שיהיה בהצלחה!

dalia100

New member
תרומת ביציות ../images/Emo35.gif

אינס שלום, אני העלתי את הנושא כאן בפורום לפני כמה ימים. בקשר לקפריסין, האם אפשר לעשות את הטיפול ישירות מולם ולא דרך רופא מהארץ. כלומר, איך זה עובד. את כותבת שאת הולכת לכיוון של תרומת ביציות. את יכולה לכתוב לי קצת יותר במפורט מה הדרך שהחלטת ללכת בה, קפריסין או ראשל"צ. אני התקשרתי לראשל"צ ואני הולכת אליהם ביום חמישי לשיחת היכרות. מאחלת לך בהצלחה ומחכה לשמוע ממך. דליה

נועם@בת

New member
דליה האם בררת אצל הרופאים

אפשרות של ציטופלסמה טרנספר? זאת טכניקה שבה מחדירים לביציות שלך ציטופלסמה של תורמת. קשה להשיג ביציות לתרומה, אבל ציטופלסמה כן, כי מדובר גם בביציות קטנות שלא ראויות להפריה. בבתי חולים פרטיים מבצעים את זה, ואני שמעתי על הצלחות. נועם

dalia100

New member
אני הולכת לברר ביום חמישי../images/Emo84.gif

היי נועם, כבר כתבתי תגובה אחת ואני לא מוצאת אותה אז שוב: ביום חמישי אני הולכת למרכז הרפואי הפרטי בראשל"צ, בקשר לנושא של תרומת ביציות, אז אני אשאל גם בנושא של ציטופלסמה טרנספר. בינתיים - תודה על ההתעניינות. אני אכתוב לכן מה אמרו לי. דליה

innes

New member
עדיין לא יודעת כלום אבל (ארוך) !

אני מחכה לרופא שלי שיחזור ממילואים. רוצה לשאול על מה שנועם ספרה - ציסופלסמה טרנספר. באשר לקפריסין - עוד לא התקשרתי בעיקר בגלל התשלום בדולרים באשר ליבוא ביציות נציגי משרד הבריאות יסעו לרומניה לעשות בקרת איכות של המרכז הרפואי עצמו. (כנראה שבפברואר תהיה החלטה סופית) כשלעצמי עדיין לא ויתרתי על הריון טבעי. זאת למרות שהחודש הגוף הפתיע אותי, ואני ממש לא מבינה מה קרה לי. בכל אופן תספרי על כל אינפורמציה חדשה שיש לך (ואני מבטיחה לעשות זאת גם כן) כי כאן בפורום אין הרבה נשים שזקוקות לתהליך זה. וטוב שכך. נשים, מנסיון אל תגיעו לגיל בו איכות הביציות מתחילה לרדת, כי הספור של תרומת ביציות לא פשוט כלל. לא אתית, לא טיפולית, לא גנטית. - יש לי הרבה הסתייגויות מהטפול. אם כי הרצון בילד הוא אדיר, והפורום כבר נתן לי אומץ ולגיטימציה ללכת לטפול שבסופו של דבר יביא הריון. הצלחה לכולן/ם אינסה

למעלה