חדשה בפורום

innes

New member
../images/Emo39.gif חדשה בפורום

הי אני אינס. ממהרת לעבודה ביי לבינתיים אינס

מיכל ק-ש

New member
אינס ברוכה הבאה

לא כתבת על עצמך כלום, אז אסתפק בלאחל לך ששהותך כאן תהיה מאוד קצרה ומאוד נעימה. מיכל

innes

New member
תודה על קבלת הפנים מיכל../images/Emo39.gif

שלום תפוזים איך הזמן עבר לי כל כך מהר? אני מרגישה זקנה מאוד אבל... יש גם טוב! יש לנו בת מקסימה שנולדה מטפול לגמרי קונבנציונלי (השריית ביוץ) ואני מברכת את מזלי הטוב על כך. אבל עד שנזכרתי שאני רוצה עוד אחד, אומרים לי הרופאים (ובעיקר הרופאות)שאני אכנס להריון רק עם תרומת ביציות בגלל הגיל. עד שהסכמתי לעכל את הרעיון הזה לקח לי זמן, והפורום עוזר לי בכך מאוד. אני רואה שאני לא לבד בעולם עם הבעיות הללו. אז אני מאחלת לכולם ולכולן הצלחה, פריון,פרו ורבו ומלאו את הארץ, ואני מקווה שגם לבת שלי יהיה סוף סוף פרטנר קטן/ה לכל ההשתובבויות. אינס

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ונקוה שנצליח להעביר אותך מכאן לפורום הריון בהקדם האפשרי
נועם

innes

New member
נועם, אני מוחה!!! האם התחרפנתי

לגמרי??? נעם החכמה אני חושבת שאשה כמו עירא (3 ילדים) לא שייכת לפורום הזה. זה כל כך לעג לרש. אפילו אם היו לה כוונות לעשות עוד ילדים, היא לא היתה שייכת. לי יש ילדה אחת, ואני כמעט מרגישה רגשי אשמה לספר על זה בפורום לנשים שעוברות כל כך הרבה תלאות. אני מבינה שסיפור ההפריות משאיר לבן אדם איזה שריטה, אז מה? שמענו את הסיפור שלה, התרשמנו, די. לכי הביתה לגדל עם הילדים. עד היום, כשאני כבר אחרי תואר והכל לא יכולה לשכוח את הסיוט של בחינות הבגרות. אז מה? אולי אני אצטרף לפורום של ניגשים לבגרויות? הכל פה כל כך שביר עדין רגיש כל כך הרבה סבל וכאב יש פה - שגם את זה אנחנו צריכות??? אולי גם תפרסמו פה תמונות של נשים בהריון, כאילו לא מספיק שאנו רואות אותן בחוץ כל הזמן. תפוזיות, תגיבו לי על זה. אולי הגזמתי, אני יודעת? אינס

עמית@

New member
אינס- לדעתי את לא צודקת לחלוטין

ואני לא מסייגת את דברי. היא לא באה להשוויץ בילדיה אלא לומר שזה אפשרי- ואני בטוחה שהיא היתה שם בדיוק כמונו- ויופי שיש לך ילדה- ואני בטוחה שזה מעודד אותך לקראת ההצלחה הבאה. לא מדובר פה על סיפורי הריון ותמונות והצקות- אלא נסיון לספר על מקרה דומה. הריון לא מוקצה מחמת מיאוס- הריון הוא הכמיהה הגדולה של כולנו.

תפוזית ראשונה מגיבה:../images/Emo2.gif

מודה ומתוודה - דבריך בוטים לטעמי וקשים לעיכול. את יודעת , אני לא גולשת בפורום הזה יום או יומיים אלא כבר שנה וזכור לי היטב שב"גלגוליו" הקודמים (ב-iol וב-וואלה) היו גם קריאות כנגד השתתפותן של נשים המצויות בטיפולי פוריות וכבר יש להן ילד/ה אחד/ת בבית. זה חרה לי תמיד , משום שבעיני רצונן של נשים אלו בילד אינו "מופחת קלוריות" יותר והטיפולים + אכזבות קשים להן באותה מידה. מה שאני מנסה לומר לך הוא שאם היית כותבת באותו זמן גם עלייך היה נשפך קיתון של רותחין והיית מרגישה לא רצויה כאן - הרגשה איומה קרוב לוודאי. ועירא? לעירא ישנו פצע מתקופת הטיפולים. הדבר הפך אותה לרגישה לנושא והיא נכנסת מתוך רצון חופשי כדי לעודד פה בנות - וגם מצליחה בכך. מה שאת עושה הוא דה-לגיטימיזציה שלה ופשוט נסיון לגרש אותה , אין לי דרך אחרת להתבטא. באופן כללי נראה לי לא לגיטימי ודי עז-מצח מצדך לנהוג כך - בעיקר כשרק אתמול נכנסת לפורום והפכת למשתתפת טריה. שבי עמנו , למדי את הדינמיקה ואל תנסי לעשות רה-אורגניזציה ברשימת המשתתפים כל כך מהר. עירא לטעמי רצויה כאן כי מטרותיה מטרות חיוביות הן ואין בכוונתה להוות "סדין אדום" כאחת שהצליחה אלא ,כאמור, לעודד ותו לא. ענת.

ינסון

New member
אתנצל בשמך

אני מהחדשות, ולא ממש הייתי מגיבה לדברייך אילולא כל כך כעסתי. אני ממש לא חושבת שדברייך היו במקומם, למעשה הם היו במידה רבה מפלים. מפלים את אלו שהצליחו להביא ילדים לעולם, אחרי קשיים לא מעטים, והאשר החליטו לבוא לפה ולחלוק איתנו את העובדה שאחרי הקושי בא האושר. אני עדיין לא מבינה מהיכן שאבת את התגובה... אבל אני אתנצל בשמך!

הנה אני מגיבה. לדעתי, הגזמת.

עירא נכנסה כדי לתת לכולנו תקווה, כדי להגיד שגם אחרי תלאות רבות זה אפשרי. לא יודעת מה איתך, לי זה נותן הרבה כוח. ברגעים שבהם יש לי תחושה של חוסר אונים, כשהגל של התחושה הקודרת שלי לא יהיו ילדים מאיים לעטוף אותי, אני נאחזת בסיפורים כמו אלו של עירא ובהצלחות של חברים מהפורום והם עוזרים לי לראות את האור בקצה המנהרה. תנסי להסתכל מהצד על מה שאמרת. גם את עשויה לא להיות רצויה, כי יש לך כבר ילד, ויכול להיות שזה מפריע למי מאיתנו שאין לו עדיין אף לא ילד אחד. מרב

שרילי

New member
חוצפה!../images/Emo3.gif

הגזמת ועוד איך הגזמת!!! שלושה ילדים, ילד אחד, מה זה משנה?! כל מי שנמצא/ת פה עברה, עוברת ותעבור את כל הקושי של הטיפולים והאכזבות, וכאלו שהצליחו משתפות אותנו מהנסיון שלהן, מהידע שלהן ונותנות תמיכה וחיזוק. לי עדיין אין ילדים וכל הצלחה מחזקת אותי, נותנת לי תקווה שזה עוד יבוא! אז, "גברתי הנכבדת", קצת סובלנות לסביבה, יש פה אנשים טובים שרק רוצים לעזור. שירלי

אושרת@@

New member
סליחה?????. לדעתי בטח שהגזמת!!!!!!!

למה בדיוק היא לא שייכת???? לא הבנתי! בגלל שיש לה ילדים? הייתי אומרת שזה ממש אבל ממש לא יפה מצדך לרשום דברים כאלו ובצורה כזאת חריפה,,,,,,, יש מסרים,,,יש מיילים,,,,,ואת יכולה לפנות אליה דרכם! אני לא חושבת שבגלל שיש ילדים לא צריך להשתתף בפורום אל תשכחי שיש פה עוד נשים עם ילדים בפורום ואת בניהן ואף אחד לא ביקש ממך ללכת הביתה ובטוח!!! גם לא יבקש! את בעצמך כתבת שהכל שביר ועדין פה ,,,אז להבא תשימי לב מה את כותבת ותצדיקי את דברייך!!! מצטערת על התקיפות! אבל זה ממש מעצבן לראות שמעיפים מפה אנשים,,,,,,,,,כל אחד מתאים את עצמו לאן שהוא רוצה ולפי מה שהבנתי היא לא כתבה נה נה נה לכם יש לי שלושה ילדים!!! ונסיים בנימה חיובית ברוכה הבאה לפורום

עצבנת אותי ובגדול

אין לי זמן לקרוא כמעט בפורום ובטח לא לכתוב אבל הצלחת לשבור את שתיקתי אני מבין את טענתך ומרחיב אותה כדי להמחיש אותה עד תום חוצפה מי שכותבת כאן על כך שבייצה החודש כי יש כאלו שלא מגיעות לביוץ ! שיא החוצפה לכתוב כאן על הזרעה כי זה פוגע במי שאין לו זרע !! בכלל חוצפה ממדרגה ראשונה לכתוב כאן על הפרייה כי זה אומר שיש ביציות ויש כאלו שמחכות לתרומה !!! והכי חוצפה זה לכתוב בטא בפעם הראשונה !!!! בטח שכחתי כמה חוצפות אבל הן מתגמדות לעומת החוצפה שלך ליאור, שאין לו שחלות אז לא שייך לכאן ולמזלו גבר אז לא נדרש לגדל ילדים כי זה תפקיד האישה (אני מניח שאת פמיניסטית אדוקה). נ.ב. ברכות על התואר. גם תואר אין לי (כבר עשר שנים סטודנט) אז אני מקווה שהתנסחתי בכבוד ראוי למשכילה.

שרילי

New member
ליאור, הרגת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

למרות שלא התכוונת
מה שלומך? שירלי

לדעתי עירא סה"כ באה לעודד את ..

בנות הפורום שימשיכו במאמץ לכיוון החלום שלהן להיות אימהות אז למה להרוס היא חיובית כ"כ לדעתי היא גיבורה שעברה 15 הפריות עד שהיגע לילד ואח"כ לעוד תאומים למה כל הרוע הזה . ?????????????????????

innes

New member
אתה לא יודע עלי כלום.

גם בקורת צריך לדעת לכתוב. ולקבל (וקיבלתי, אתה לא יכול להתחיל להבין אפילו איזה פחד זה) חלק מכם עשה בי לינץ´ רציני . לא הייתי רוצה לעמוד מולכם במציאות הממשית באותו רגע

תפוזית, יותר נכון פומלה..זועמת ../images/Emo46.gif

יש לי כלבה נורא מתוקה, זה נספר לי?
היא מאומצת ולא גזעית (לעבור פורום?) דווקא קוסם לי הרעיון של להיכנס לפורום של הבגרותיסטים ולהגיד להם שיש חיים אחרי זה ואפילו לא רעים כל כך... רק שמבחני הבגרות האמיתיים הם לא בבית הספר. זה גם מבחן בגרות, מבחן לסובלנות לדעות, עמדות ותחושות של אנשים אחרים, זרים, שאנו יודעים עליהם רק מקריאה בדפי הפורום. ד"א אני זוהרה שנכשלת...מותר לי להישאר עם השם של המצליחה, או שאולי הוא עלול להפריע למישהו?
זוהרה שמברכת אותך על הצטרפותך לכאן ומקווה שתצאי מכאן מהר היישר לפורום בו הכי עדיף להתבטא..(והמבין יבין)

למעלה