חג שמח!!!!!

../images/Emo39.gifחג שמח!!!!!../images/Emo39.gif

שיהיה חג שמח לכולם!!!! תהנו מהחופש ומהאוכל המשובח
תבלו ותהנו, תשירו ת'שירים של האגדה
אביב הגיע
פסח בא

פסח שמח!!

שיהיה לכולכם חג נהדר המשך חופש משהו משהו ושינה נעימה (ארוחה נעימה) בפסח יש באמת אוכל משובח! (ומצבורים של פיתות למקרה שמתגעגעים..) הרי לכם כמה שאלות.. מעין תחרות: -בסדר של מי טרחו לקרוא הכי הרבה מההגדה? -מי אכל הכי הרבה קניידלעך? -מי נסע הכי רחוק לסדר? -מי מאיתנו מצא את האפיקומן? -בסדר של מי קרו הכי הרבה פאשלות ופדיחות? -בסדר של מי נכחו הכי הרבה אנשים? אין לי כרגע עוד שאלות.. לילה לילה!

חג שמח ! אל תרדמו באמצע הסדר ../images/Emo155.gif

אה וכל המוצא את האפיקומן מוזמן להעביר אלי את הפרס,מתנה שלו ואני אטפל בזה...מישהו פה אוהב גפילטפיש?????

יש לי תשובות!!

אנחנו קראנו עד האוכל.. ועכשיו אני הולכת לסנג'ר את אבא שלי ולסיים לקרוא ת'הגדה! קניידעלך? - מאכל משהו משהו! בלי מרק! אכלתי שלושה.. (צריך לשמור מקום לשאר האוכל!!) הכי רחוק? למושב! זה לא רחוק! זה משהו בין 5, או אולי 7. דקות! אני מצאתי את האפיקומן!! אבל זה לא פייר! גם אבא שלי החביא וגם דוד שלי! אני מצאתי ראשונה את האפיקומן! את זה שאבא שלי החביא.. ואחרי זה בנדוד שלי.. פאדיחות? פאשלות? כן! דודה שלי מזגה לי בטעות יין במקום תירוש.. ורק אחרי ששתיתי משהו כמו חצי כוסית הבנתי את זה.. P= אז מה שאומר שגם עשיתי הרבה שטויות.. =) היינו אממ 23 לדעתי.. שניה אני אספור.. היינו 24!! זהו הסיקור לעכשיו אני הולכת להמשיך לקרוא ת'הגדה! עוד לא קראנו ממש הכל.. אז עכשיו זו תהיה פעם ראשונה! אבא הבטיח.. =)

kedeman

New member
כוס יין?

לא ממש משתכרים מזה... לא יותר מכוס קולה

kedeman

New member
אני משתכר מקולה

עם האנשים הנכונים... גם מים זה אלכוהולי!!!!

נ ו ם

New member
אני משתכרת ממים!

סתם לא. זה כבר מוגזם. אני משתכרת משילוב של עייפות וצחוק!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני בכלל לא טרחתי למזוג לי תירוש או יין אף אחד מהם אני לא אוהבת.. לא טעים פעם בת דודה שלי השתכרה מבערך חצי בקבוק תירוש בגיל 5-6 (!!) וגרמנו לה לעלות על השולחן ולרקוד

המצחין

New member
מי שותה כוס?

שי מותק, אני שתיתי בקבוק שלם של יין בסדר הזה. אגב, אני את הסדר עשיתי בקיבוץ(קן מעגן מיכאל שליטה). ואני חושבשזה לא בסדר מצד שי שלא בא להגיד שלום אם הוא כבר במושב

kedeman

New member
זה היה כאילו טייקאוף עלי?

אמרתי שהייתי בגמלא אז אמרת שהיית במעגן מיכאל? או שזה ברצינות? לא באתי לבקר אף אחד באנו, אכלנו, עשינו שטויות, ישנו, נסענו לטייל והביתה

בעעע

זה היה בצחוק.. ולא אמרתי שהשתכרתי מזה! (או שכן?) בכל מקרה תפסיק לקטול!
ולא..
P= חחחחחח וחוץ מזה סתם אמרתי שדודה שלי שמה לי יין במקום תירוש.. ואתה יודע שאני עושה שטויות בד"כ.. אז מה יקרה עם כוס יין.. P= לא חשוב! אתה הורס! פשוט תפסיק!! (הוא תמיד אשם בהכל..!=)

מממ קניידלעך (בטון של הומר סימפסון)

איפה היה האפיקומן? טוב.. עדי- בגלל שאת היחידה שענתה אני מכריזה עלייך כמנצחת!! מזל טוב אני, לעומת כולם כאן, לא מציעה פרסים ויודעת שלא אתן אותם (מי הבטיח כאן לפני כמה זמן מכונית?) אם מאוד תרצי- תנסי לשכנע אותי.

../images/Emo9.gif

ניצחתי.. אוקי אז ככה..: האפיקומן היה עטוף בנייר.. שהם היו בתוך הגדה.. שהיא הייתה בתוך חוברת כזאת (משהו שלא היה לי כ"כ ברור) מאחורי טלוויזיה.. איך הגעתי לשם - לא יודעת! ובדיוק גם התחלתי לדבר עם אבא ודוד שלי בתוך איזה מפית זה ואני מוצאת את זה.. זה היה מצחיק! =) אח"כ אמא שלי אומרת שזה היה בתוך ארון(!).. והיא חשבה שראיתי אז הוא הוציא את זה לאחורי הטלוויזיה.. אבל אני לא ראיתי.. =) זה היה בערך המקום הראשון שחיפשתי בו.. סתם אינטואיציה.. לא יודעת למה שם! =) שיהיה לכם חג שמח! מה קורה בסוף עם המפגש פורום? אתם חושבים לעשות אחד? =\

rinani

New member
אני עונה על השאלות :

אצלנו קראו עד הסוף את ההגדה
אכלתי 4 קניידלעך (זה הרבה???)
אני נסעתי לרמת גן שזה לא כל כך רחוק..
לא מצאתי את האפיקומן אבל אצלנו זה יותר שווה כי כולם מקבלים מתנות הבנתי את זה בערך בכיתה ב' מאז אני לא מחפשת ורק מקבלת....
פאשלות ופדיחות לא ממש קראו לי חוץ מזה שבת דודה שלי החליטה לירוק עליי
אצלנו היו 12 איש...

זה לא הרבה.

זה אפילו מעט מאוד. לא בסדר רנה.. תעבדי על זה! סתם סתם.. אני מסכימה לך (משהו משהו) ערב טוב

למעלה