הגיגים על דף

Mamoosha

New member
../images/Emo39.gifהגיגים על דף

מבינה כעת את מקור הכתיבה שלי יותר מתמיד – כותבת כשכואב. כותבת כשנורא רוצה לפלוט את העצב מנבכי הוויתי. כותבת כשאין באמת מי ששומע. כותבת כשהממש מעיב על החלום. שעת לילה ואני במיטתי, מדמיינת אותך לצדי. משתוקקת לשלב את רגליי בגופך, כמו שעושה תמיד. תמיד? הלוואי והיה זה תמיד. אך אני זוכה לכה מעט ממך - לוגמת ממיכל האושר העצום הזה ולו טיפות ספורות. נדהמת מהתעצמות האהבה הזאת, ותוהה עד לאן היא מסוגלת להגיע. כמו כל יום שחולף אני רוצה אותך יותר, ובטוחה, ללא צל של ספק, כי אתה חש זאת – במבטיי, בנגיעותי, בנשיקתי ובהתמזגות גופי בגופך. המציאות אחרת, ואני מייחלת ולו לפעם אחת, שהחלום יהיה רע יותר מהמציאות. קשה לדעת ולעכל את היותך כבול באותם כבלים אנושיים חזקים מכל – לאלה אין מפתח! יש בי אופטימיות ומאמינה כי אמצא את הדרך הנכונה שתובילני אל האושר. יודעת שנולדתי להיות מאושרת, וכי סבל אינו חלק ניכר מהווייתיץ צר לי שאינך יכול לחוות את האושר המיוחל הזה. קשה לי כשאינך לידי. קשה לי יותר ההתעלמות הכפויה הזאת. קשה לי להיות שחקנית המשנה. קל לי כששומעת את קולך. קל כשאוחזת בגופך. ויותר מכל – קל לי כל כך לאהוב אותך.

21להי

New member
לצערי...

אני במצב כל כך עגום עכשיו. עגום כמו שלך. וכל כך עצוב לי... ים של כאב שיוצא מתוך מה שכתב נכנס עמוק אל תוך הלב שלי. גם אני רוצה מישהו שלעולם לא יהיה שלי, כמה שארצה וכמה שהיה איתי ואולי יהיה.. אני יודעת שזה לרגעים מועטים. כל כך קשה כל הסבל הזה. והמקור לנחמה זה כתיבה. אני שמחה שכתבת ואני מסכימה איתך לגבי ההתחלה.. "ברגעים שטוב לי אני לא יכול לכתוב.." כתב זמר נדיר.. והתכוון שכאשר כואב אתה מתחבר לפנימיות שלך ויותר קל לך להביע מבפנים. תהיי חזקה. ה.

Mamoosha

New member
../images/Emo39.gifמוקירה

על ההזדהות. על המילים הנוגעות. אותך - שמבינה.

kokula79

New member
../images/Emo5.gif

אולי זו העייפות, אולי רק יתר רגישות... אני קוראת את שכתבת ומרגישה שזה יצא ממני...

ה מוזה

New member
מגיע לך

במה שהיא כולה שלך שבה את השחקנית היחידה אור הזקרורים מאיר רק אותך את הכבלים משחררים .. את שלך יקרה , את שלך שחררי מפתח אחד ויחיד ..והוא בליבך שחררי אותו לשחק בהצגה שלו תעלי על הבמה הצגה שהיא כולה שלך מגיעה לך אהבה שלמה .. מקווה שתמצאי את כוחות הנפש לשחרר את הכבלים שכובלים אותך ולהכיל בליבך את מהותך את האושר הטהור ואת האהבה הזכה מאחלת לך חלומות קסם ומציאות שתהיה יותר מהחלום
ברוכה הבאה אלינו לכותבי המכתב ..

Mamoosha

New member
מודה על קבלת הפנים החמה...../images/Emo77.gif

יודעת כי מסוגלת להיות השחקנית הראשית בהצגה משלי... ויותר מהכל - יודעת שאני ראויה לכך! צועדת באופטימיות בשבילי החיים ומייחלת למציאות קסומה נטולת כבלים ורוויית מפתחות לכל דלת שתקרה בדרכי. שוב תודה, מוזה יקרה. ממושה.

למעלה