הולך נגדד הרוווווווווווווווווווח שלום חנוך((: מממ... לישון
א אבודה בעולםם New member 5/7/04 #21 עכשיו את תגידי מילה..שזה לא יעצר כל פעם כשמישהו יגיד משפט מתוך שיר הוא צריך לבחור מילה.. שזה לא יעצר..תמשיכי..
עכשיו את תגידי מילה..שזה לא יעצר כל פעם כשמישהו יגיד משפט מתוך שיר הוא צריך לבחור מילה.. שזה לא יעצר..תמשיכי..
ש שימשון הגיבורה New member 5/7/04 #24 ../images/Emo176.gif למי צריך להתפלל כדי לישון בשקט משינה-פולארויד המילה שלי היא *סוכריה*
פ פלוגת השמחה New member 6/7/04 #25 או אילנה.................... וגם סוכריה של ניר פרידמן: "תמצצי לי........" *אבטיח* (ראיתי תאייקון אז עלה לי לראש..:/)
או אילנה.................... וגם סוכריה של ניר פרידמן: "תמצצי לי........" *אבטיח* (ראיתי תאייקון אז עלה לי לראש..:/)
ב בלו הדב New member 6/7/04 #28 אישה באבטיח!!!!!! אין לי שמץ של מי...אבל זה הולך ככה... אישה אחת......גרה בתוך אבטיח גדול נורא היו לה שני שרפרפים וכסא ומנורה בלה בלה בלה חחח מממ המילה שלי היא: שעון
אישה באבטיח!!!!!! אין לי שמץ של מי...אבל זה הולך ככה... אישה אחת......גרה בתוך אבטיח גדול נורא היו לה שני שרפרפים וכסא ומנורה בלה בלה בלה חחח מממ המילה שלי היא: שעון
פ פלוגת השמחה New member 6/7/04 #30 איש אינו עוצר את השעון, אני מתבגר בסוף כל יום.. מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא את הטוב *בית*
ר רומי הראשונה New member 6/7/04 #31 שיר ילדים ../images/Emo95.gif אני גם רוצה... אל הבית הגיעה החסידה... ובוומפ,תינוק חדש נמצא במיטה (או במשהו אחר,שחכתי) האם זה נכון? האם זה הגיוני,שחסידה הגיעה אל תוך ביתי.. ככה זה שעושים בייביסיטר... *נצח*
שיר ילדים ../images/Emo95.gif אני גם רוצה... אל הבית הגיעה החסידה... ובוומפ,תינוק חדש נמצא במיטה (או במשהו אחר,שחכתי) האם זה נכון? האם זה הגיוני,שחסידה הגיעה אל תוך ביתי.. ככה זה שעושים בייביסיטר... *נצח*
ב בלו הדב New member 6/7/04 #32 אני אחלום לנצחחחח....אולי אחלום לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח יחי קספר( ממ המילה שלי היא: כוכבים
אני אחלום לנצחחחח....אולי אחלום לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח יחי קספר( ממ המילה שלי היא: כוכבים
T T S F1 New member 6/7/04 #34 אור של כוכבים - תיסלם והנה המילה שלי טלפון (הדבר בראשום שראיתי בחדר...)
ל לא משוררת New member 6/7/04 #36 ../images/Emo63.gif בערבי חמישי תשכבי במיטה עם איזה ספר.. (אריאל הורוביץ- רנה) המילה הבאה היא... שעות
../images/Emo63.gif בערבי חמישי תשכבי במיטה עם איזה ספר.. (אריאל הורוביץ- רנה) המילה הבאה היא... שעות
ש שימשון הגיבורה New member 6/7/04 #38 על המיטה הרחבההההה../images/Emo176.gif על המיטה הרחבהבהבההההה משינה-על פני השטח המילה היא *צמיד*
ל לא משוררת New member 6/7/04 #39 אני לא יודעת מה איתכם אבל... אני לא מצליחה לחשוב על שיר עם המילה צמיד (?) אז אולי תציעי מילה אחרת שהשרשור ימשיך לזרום..?
אני לא יודעת מה איתכם אבל... אני לא מצליחה לחשוב על שיר עם המילה צמיד (?) אז אולי תציעי מילה אחרת שהשרשור ימשיך לזרום..?
A AndreaCorr © New member 7/7/04 #40 עגילים וצמידים, כמעט צנועה... יזהר אשדות-הבלדה על המילה הבאה היא שלום