אנשיםםם אתם מוזמנים לבלוג שלי תהנו
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 5/7/04 #1 ../images/Emo39.gif אנשיםםם../images/Emo124.gif אתם מוזמנים לבלוג שלי תהנו
א אבודה בעולםם New member 5/7/04 #2 מנצלת שירשור............... הפורום הזה פשוט שומםםםםםםם חבלל... פעם הוא לא היה ככה.. אנשים בואו נעורר אותו אכשהווו..
מנצלת שירשור............... הפורום הזה פשוט שומםםםםםםם חבלל... פעם הוא לא היה ככה.. אנשים בואו נעורר אותו אכשהווו..
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 5/7/04 #3 ../images/Emo39.gif למה לנצל../images/Emo35.gif לא יפה../images/Emo70.gif עדיין...תכנסי לבלוגי אמממ...יש לי משחק נחמד שמשחקים כבר דיי הרבה זמן בפורום שאני חברה בו... אם אתם מעוניינים-תגידו
../images/Emo39.gif למה לנצל../images/Emo35.gif לא יפה../images/Emo70.gif עדיין...תכנסי לבלוגי אמממ...יש לי משחק נחמד שמשחקים כבר דיי הרבה זמן בפורום שאני חברה בו... אם אתם מעוניינים-תגידו
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 5/7/04 #6 ../images/Emo39.gif חחח...סבבה...../images/Emo6.gif אז ככה... מיש'ו נותן מילה.. נגיד-"שנים" ואז מיש'ו נותן משפט משיר/שם של שיר על המילה הזאת.. לדוגמא.."שנים חסומות, שנים בלי רגש..." מוניקה-שנים חסומות.. ואז מי שנתן שיר צריך לתת מילה אחרת וכו'..
../images/Emo39.gif חחח...סבבה...../images/Emo6.gif אז ככה... מיש'ו נותן מילה.. נגיד-"שנים" ואז מיש'ו נותן משפט משיר/שם של שיר על המילה הזאת.. לדוגמא.."שנים חסומות, שנים בלי רגש..." מוניקה-שנים חסומות.. ואז מי שנתן שיר צריך לתת מילה אחרת וכו'..
ל לא משוררת New member 5/7/04 #8 ../images/Emo36.gif שלוש דתות, ואלוהים אחד למעלה בשמיים (היהודים- עידן האלוהים) והמילה הבאה היא.. נר
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 5/7/04 #9 ../images/Emo39.gif אמממ..*חושבת* "כדאי לבנות גם בשבילי, עוד ארון אחד".. היהודים-עוד ארון אחת המילה הבאה: בננה/בננות
../images/Emo39.gif אמממ..*חושבת* "כדאי לבנות גם בשבילי, עוד ארון אחד".. היהודים-עוד ארון אחת המילה הבאה: בננה/בננות
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 5/7/04 #10 ../images/Emo39.gif אופס...כנראה הגבנו באותו זמן. בכל מקרה..תגיבו מהבננה...
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 5/7/04 #11 ../images/Emo39.gif אני אמשיך מהנר... "אז בואו ונדליק ביחד נר, נרררררר..." שרית חדד [בעעעבעעעע ]-לייט ד'ה קנדל
../images/Emo39.gif אני אמשיך מהנר... "אז בואו ונדליק ביחד נר, נרררררר..." שרית חדד [בעעעבעעעע ]-לייט ד'ה קנדל
פ פלוגת השמחה New member 5/7/04 #13 מכופף הבננותתתתתתתת שבק ס' *מוזיקה* סתם עלתה לי המילה אבל עכשיו פתאום עלה לי עם זה שיר חחחח=)
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 5/7/04 #14 ../images/Emo39.gif"מוזיקה, ללב היא חודרת... לה לה לה לה , לה לה לה לה .." צביקה פיק - מעלה, מעלה, מעלה. עוד
../images/Emo39.gif"מוזיקה, ללב היא חודרת... לה לה לה לה , לה לה לה לה .." צביקה פיק - מעלה, מעלה, מעלה. עוד
ב בלו הדב New member 5/7/04 #15 עוד סיפור אחד של אהבה.... לפני שסוגרים את האורות... חחח עלה לי לראש---של שימי תבורי ממממ... למעלה
פ פלוגת השמחה New member 5/7/04 #17 אם יש מתים למעלה בשמיים, אז עוד מעט אני איתםםםםםםםםם מה שנשאר לקחת בינתיים הרבה אוויר ולהוציא עשןןןןןן *צבא*
אם יש מתים למעלה בשמיים, אז עוד מעט אני איתםםםםםםםםם מה שנשאר לקחת בינתיים הרבה אוויר ולהוציא עשןןןןןן *צבא*
A AndreaCorr © New member 5/7/04 #18 אביב גפן-פרופיל 97 בתוך מדים מצדיע, נלחם על השפיות, צבא הגנה למות מלאך