שאלון ההכירות הגדול

Before The Dawn

New member
שאלונים זה כיף.

1. שם בישראל: ואל 2. גיל: 16 3. מקום מגורים: ר"ג 4. עיסוק: לימודים וזה, מגמת אמנות פלסטית אמנם. 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): ציבעי מים
, ספרים, צילום
6. מאכל אהוב: גלידה 7. משקה אהוב: נס טי 8. צבע אהוב: סגול\בורדו 9. להקה אהובה: דרסדן דולז, אולי. 10. זמר אהוב: אביתר בנאי 11. זמרת אהובה: אפרת גוש 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? 60-70 13. שלושה דברים לאי בודד: סיגריות ספרים ומוזיקה. 14. שלושה דיסקים לאי בודד: אינפקציה- בכיף, דפנה והעוגיות, דרסדן דולז- איי יז פור אקסידנט 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: כינרת 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? השמועה התפשטה, החלטתי לבדוק 17. קנית את הדיסק המקורי? אהא 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות- זה קשה =\ 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? לא ))): 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? חלב שליטה! זהו. אה כן, אני חדשה :)

clyps

New member
לילי לילילי..

1.שם בישראל: שיר, או בקיצור- ציקי 2. גיל:15 וחצי 3. מקום מגורים:צורן 4. עיסוק: מחדדת עפרונות במשרד ממשלתי (לא יכולה למסור יותר מידע..מצטערת) 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): המון דברים.. ציד מרמיטות, הקפאת מסטיקים וגמדים, גילוח שפמי שפמנונים וגיטרה+גיטרה בס. 6. מאכל אהוב: תפו"א! 7. משקה אהוב:מונופול! (כי בסוף דיזינגוף תמיד שלי
) 8. צבע אהוב:ירוק בקבוק
9. להקה אהובה:המון המון 10. זמר אהוב:שלום חנוך
11. זמרת אהובה:זאת שאלה בכלל? קורין אלאל (!!) 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור?כל מיני.. הייתי קופצת ל84,80,87,90,94,95,97
13. שלושה דברים לאי בודד:גיטרה, מערכת סטריאו, הדיסקים שלי 14. שלושה דיסקים לאי בודד:חח.. דפנה והעוגיות,המכשפות האוסף וקורין אלאל המיטב.. 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: אממ...אני חושבת שמול חרייה (מסיבות שלא אסביר כאן) 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? חבר יקר מבאר שבע שלח לי את השיר "תאמיני" בגרסת הופעה כמובן, לפני איזה... 9 חודשים אני חושבת.. ומאז, הכל התגלגל.. 17. קנית את הדיסק המקורי?כן! בהופעה בבארבי רכשתיהו! 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות: מסך,איך,יותר גדולה,איזה גבר.. 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות?כן
20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן?לבן!! מה זהו?
אוקי טוב... גמר חתימה טובה לכולם! שיר
.

ninelives99

New member
גם אני גם אני...

מתפקדת כרגיל! (אחרי העדרות קלה הפעם...) שם בישראל: ענת גיל: 20 מקום מגורים: עיר השעשועים הבלתי מתפשרת- תל אביב. עיסוק: סטודנטית. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): הרבה אומנות!! מוזיקה כמובן נכלל ורכיבה על אופניים. מאכל אהוב: בשר, בשר ו... קפה?! משקה אהוב: אה, אוקי... פה נכנס עניין הקפה... צבע אהוב: שאלה מעצבנת. כחול כי אין אופציות טובות יותר. להקה אהובה: להקת כל הזמנים שלי - Aerosmith. זמר אהוב/זמרת אהובה: יש כל כך הרבה טובים אם אני אתחיל עם הרשימה שלי זה לא יסתיים... אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? 1969, ארה"ב, כמובן. שלושה דברים לאי בודד: הייתי אומרת דיסקמן אבל אז צריך להכליל גם בטריות וזה נעשה מסובך... אני אלך על מישהו לדבר איתו, מישהו לשכב איתו ו... קרם הגנה
שלושה דיסקים לאי בודד: אתם רוצים להרוג אותי או מה... זה בלתי אפשרי.... נכון לעכשיו- דיסק של אירוסמית', דיסק של דבנדרה בנהרט ו.... את דפנה והעוגיות, כמובן. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: אוסטרליה ניו זילנד, בלי ספק. איך הכרת את דפנה והעוגיות? באינטרנט (באתר indie) ואחרי זה בהופעה ב bloom bar בת"א... משם הדרך היתה קצרה לעוד הופעה בהייניקן הבימה קלאב... קנית את הדיסק המקורי? כמובן, אני פריקית של דיסקים מקוריים! שיר אהוב של דפנה והעוגיות: נלך על "תאמיני", שיר ענק! היית בהופעה של דפנה והעוגיות? בכמה אפילו... עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? רטרו חום.

ninelives99

New member
תשנו את זה ל...

זמרת אהובת: ג'ניס ג'ופלין כמובן. האחת והיחידה!!! איך פספסתי...

IkMfNiY

New member
אני כן כאן ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

1. שם בישראל: יעל
2. גיל: 18 וחצי
3. מקום מגורים: בת ים - חיפה
4. עיסוק: שינשינית ^^
5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): אממ, לא יודעת P: לסרוג זה כיף P:
6. מאכל אהוב: שוקולד.
7. משקה אהוב: לא יודעת. אה, אולי מילקשייק שוקו וניל [אוי, אני יוצאת מזה שמנה בשאלון הזה P:]
8. צבע אהוב: כתום
9. להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר
10. זמר אהוב: שלומי שבן
11. זמרת אהובה: לא רוצה P:
12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור
לא יודעת P:
13. שלושה דברים לאי בודד: אין לי כוח לשאלות האלו P:
14. שלושה דיסקים לאי בודד: קספר שלומי קרח
15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: הופעה
16. איך הכרת את דפנה והעוגיות
טל סיפר לי פעם, אי שם בסוף 2004
17. קנית את הדיסק המקורי
כן
18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות
עוד לא החלטתי
19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות
ברור
20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן
חום = שוקולד חלב. חום. יעל

IkMfNiY

New member
השאלון גרם לי לבדוק ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מתי שלחתי להם אימייל לראשונה.. ספטמבר 2004, ביקשתי שהם יופיעו בחיפה. זה עוד לא קרה :X [ז"א, זה קרה בקטנה- הופעת חימום לשי נובלמן]. יעל

Skicker

New member
גם אני פה

1. שם בישראל:בן 2. גיל:17 3. מקום מגורים:בית שמש 4. עיסוק:תלמיד מובטל 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו):מה שבא בא 6. מאכל אהוב:מה שבא ברוך הבא 7. משקה אהוב:כנ"ל 8. צבע אהוב:אממ לא יודע.. 9. להקה אהובה:יש המון הדג נחש דפנה והעוגיות ועוד הרבה 10. זמר אהוב:עברי נראה לי 11. זמרת אהובה:לא יודע אוף אני לא אוהב שאלונים.. 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור?לא רוצה לעבור!!! 13. שלושה דברים לאי בודד:את הדיסקים שלי משהו לשמוע בהם אותם ופלאפון.. 14. שלושה דיסקים לאי בודד:אממ זה קשה לא יודע 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו:באיזה מסעדה לאכול משהו טוב 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות?לא זוכר אפילו סתם שמעתי עליהם 17. קנית את הדיסק המקורי?עוד לא 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיותגם לא יודע 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות?עוד לא 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן?חום!!

פודום

1. שם בישראל: שחר 2. גיל: 15 3. מקום מגורים: חור נידח 4. עיסוק: רביצה מול המחשב. 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): כתיבה, נגינה והאזנה למוזיקה 6. מאכל אהוב: אוכל מוכן [מנהחמה למינהם] 7. משקה אהוב: פאנטה 8. צבע אהוב: שחור-אפור-לבן 9. להקה אהובה: Opeth, Muse, Porcupine Tree, המכשפות 10. זמר אהוב: ג'יימס לאברי 11. זמרת אהובה: שרון דאן אדל 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? 1993-4 או לתקופת המהפכה הצרפתית. 13. שלושה דברים לאי בודד: מחשב נייד, אייפוד גיטרה. 14. שלושה דיסקים לאי בודד: The Wall, עד העונג הבא ו דיסק כלשהוא של מיוז [אבל לא החדש] 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: לונדון 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? כשיצא הקליפ הראשון שלהם יצא לי במקרה לראות, וגם שלחו לי שירים שלהם ונהנתי מאוד. 17. קנית את הדיסק המקורי? אני עוד אקנה. כשיהיה לי כסף. 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות סימפטי 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? אוטוטו תהיה ואני אלך. 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? חום. דווקא שו'ולד צ'יפס? יש עוגיות יותר מגניבות אבל אסור צקנות אותן כי הן נגמרות בשנייה.

שוודה

New member
אני פה

ואין לי כוח לענות על השאלון זה כזה מתסכל לראות אינטרנט פעם בשבועיים

שוודה

New member
עכשיו יש לי כוח

1. שם בישראל: נגה 2. גיל: 18.9 3. מקום מגורים: אור יהודה 4. עיסוק: שינשינית 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): לשחק עם ילדים אתיופים, להתנדב במועדוניות, לעזור לילדים בשיעורי בית. ועכשיו ברצינות- לקרוא, לצייר, לנגן ו-לצלם. יוהו. 6. מאכל אהוב: שוקולד 7. משקה אהוב: שוקו מחלב וקוביות שוקולד 8. צבע אהוב: כחול 9. להקה אהובה: דה קוקיז, מיוז, נירוונה, 10. זמר אהוב: ממממ שלום חנוך, אהוד בנאי, גידי גוב 11. זמרת אהובה: רונה קינן, שילה פרבר, יהודית רביץ 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? 1969. וודסטוק לָפַּנים. 13. שלושה דברים לאי בודד: פאזל, מצלמה ושוקולד 14. חמישה דיסקים לאי בודד: לנשום בספירה לאחור\ רונה קינן, יהודית רביץ והפילהרמונית, דפנה והעוגיות, מתוק שחור\ שילה פרבר, הקלטות אחרונות\ ענבל פרלמוטר 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: החדר שלי 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? אין לי מושג 17. קנית את הדיסק המקורי? כן 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות: מיליון, יותר גדולה 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? כן. אפילו בשלוש. 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? לבן

AVS1987

New member
סורי שהקפצתי קישור

אבי סער 19 ראשון לציון סטודנט יד' מזויקה ! מאכל אהוב זה משתנה משקה גם צבע שחור או לבן דפנה והעוגיות ( כמה נדוש ) אביב גפן אלוהים קרן פלס שנות ה90 !!!!!!!!!!! אמ פי 4 בת זוג ואמצעי מילוט לילות לבנים - אביב גפן יומן מסע - אביב גפן זמן סוכר - איפה הילד ? במיטה של איקסי מאיזו כתבה במיי מיוזיק מגאזין קנו לי ליומהולדת
זה משתנה כה !!! גם רגילה וגם אקוסטית שוקולד לבן רולז ודן יה כיוונה לי תגיטרה
)))))))))))

למעלה