שאלון ההכירות הגדול

צריך לקנות דיסקים כדי..../images/Emo85.gif

שהם יקבלו אלבום זהב
ואז פלטינה ואז פלטינה כפולה ואח"כ פלטינה משולשת.. ומה שיש אח"כ... ולצרוב דיסקים.. זה...לא תורם למטרה!!!

DirtySpirit

New member
אני רוצה לקנות

אבל א. אין לי מספיק כסף ב. אין חנות דיסקים שקרובה אליי[אלא אם כן אני אטרטר את ההורים] אז העדפתי להוריד

DirtySpirit

New member
עכשיו אני מסתכל בתשובות של אחרים

ורואה שאני היחיד פה שלא קנה את הדיסק;[ |מאדים מבושה| טוב נו נקנה בקרוב.

prongs3

New member
אתה מודע לעובדה שהדיסק עולה רק

40 ש"ח? (50 מחיר לצרכן, אבל בכל החנויות שנתקלתי מוכרים ב-40)

Stillwater

New member
אני ממליצה על דיסק סנטר!!!

בדיזנגוף סנטר! המחירי דיסקים שלהם פשוט מטורפים! כמעט כל החנות בין 39 ל69 ש"ח... אין הרבה דיסקים שעולים יותר! אחלה חנות ואחלה מוכרים יש שם! ומבחר גדול! אני קניתי שם את דפנה והעוגיות ב39 ש"ח... וזה שאין חנות דיסקים שקרובה אליך זה לא תירוץ! עוד מעט חופש סוכות, קח אוטובוס/רכבת וחבר (או לבד) ותיסע על העיר הגדולה!

יו ויו

1. שם בישראל:ליאת [לעט] 2. גיל: 15 3. מקום מגורים: ירושלים 4. עיסוק: תלמידה [או בעצם כלום..] 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): צילום, קריאה, כתיבה, התחרפנויות עם חברות, סריגה. דברים סבתיים בקיצור. 6. מאכל אהוב: אננס. לא, שוקולד. בעצם, אוף אני אוהבת אוכל. 7. משקה אהוב: בירה שחורה 8. צבע אהוב: כחול 9. להקה אהובה: דפנה והעוגיות [וחוצמזה, קולדפליי, הבילויים.. מלט בננה] 10. זמר אהוב: 11. זמרת אהובה: אניס קרוז/רג'ינה ספקטור/קמיל 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? מאה ה-18. לא יודעת למה :) 13. שלושה דברים לאי בודד: יומן, ספר [החטא ועונשו :)] והאמפי3 שלי. 14. שלושה דיסקים לאי בודד: דפנה והעוגיות, דיסק של regina spektor וcheap show של anais. 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: פריז. 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? מחברה שלי אילה. 17. קנית את הדיסק המקורי? ברור. 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות - תאמיני 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? בשתיים 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? שוקולד לבן לנצח - כל השאר לרצח!!!

FooK MI

New member
ח"ח על רג'ינה ספקטור,

בקמיל הכוונה לזמרת מנובל ווג?

אממ..

אין לי מושג. התחלתי לשמוע שירים של קמיל רק כי עכשיו אני נורא בקטע של מוזיקה צרפתית.

jony543

New member
הממ

. שם בישראל: יונתן 2. גיל: 15 וחצי 3. מקום מגורים: אשדוד 4. עיסוק: בצפר 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): כל מיני.. 6. מאכל אהוב: עגבניה 7. משקה אהוב: מים 8. צבע אהוב: כחול 9. להקה אהובה: פינק פלויד 10. זמר אהוב: הממממ..... עיברי לידר
11. זמרת אהובה: לא יודע 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? 1967 מזה השאלה הזאת? 13. שלושה דברים לאי בודד: גיטרה, דיסק עם שירים נחמדים, אוכל 14. שלושה דיסקים לאי בודד: הדארק סייד אוף דה מון של פינקפלויד, פאראשוטס של קולדפליי, אוקיי קומפיוטר של רדיוהד 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: איפה שאני 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? לא זוכר... בתקופה שהיה אפשר להוריד תשירים באתר שלהם הורדתי כמה 17. קנית את הדיסק המקורי? לא. אבל נעה כן אז נשמע אצלה
18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות איך 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? כן 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? חום. בלאכס לבן

jony543

New member
בעצם לאי בודד

פצעים ונשיקות של מוניקה סקס במקום רדיוהד

FooK MI

New member
אוקיי קומפיוטר עמוס פילרים,

והוא מיואש מדי, צריך איזושהי טיפה של אופטימיות. דה בנדס מוצלח יותר, לדעתי

jony543

New member
קשה להחליט

אני נורא אוהב את שני האלבומים האלה אבל וויתרתי עליו לאי בודד כי חשבתי שצריך משו בעיברית

Stillwater

New member
אני חושבת...

שאם תקשיב לאוקיי קומפיוטר או לרדיוהד בכלל, באי בודד אתה תתביע את עצמך בים או תתלה את עצמך על עץ קוקס, באיזשהו שלב... לא שהבחירה שלי בthe wall של פינק פלויד יותר מעודדת. (אני תמיד בוכה כשאני שומעת אותו, במיוחד את החלק השני)

jony543

New member
חחח דה וול באמת גורם דכאוני

ובדיוק בגלל זה וויתרתי על אוקיי קומפיוטר כי זה מסוכן קצת על אי בודד

Stillwater

New member
בגלל זה

אני אקח גם את משוחח עם כיסא של הג'ירפות שישעשע אותי קצת

tipeshet

New member
כל הסרטים בעולם.

1. שם בישראל: עומר 2. גיל: 17 3. מקום מגורים: מושב ליד רחובות 4. עיסוק: שוטרת בדימוס. 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): צילום, תופים, יענו. 6. מאכל אהוב: פיצה 7. משקה אהוב:קולה. 8. צבע אהוב: ירוק. 9. להקה אהובה: דפנה והעוגיות. 10. זמר אהוב: 11. זמרת אהובה: רונה קינן 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? לזו בה אני שולטת בעולם P: 13. שלושה דברים לאי בודד: מצלמה, מכחול וצבעים. 14. שלושה דיסקים לאי בודד: רונה קינן, דפנה והעוגיות, פיונה אפל. 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו:
16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? מפורום יוני בלוך. 17. קנית את הדיסק המקורי? בהחלט. 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות: סלחו לי אם קשה להחליט. קובי, מסך, תאמיני. 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? בהופעת הבכורה [ואפילו תמונות שלי מופיעות באתר של העוגיות
] 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? שוקולד צ'יפס!

למעלה