שאלון ההכירות הגדול

Stillwater

New member
../images/Emo37.gif שאלון ההכירות הגדול ../images/Emo27.gif

לא יודעת אם כבר היה אחד כזה, אבל הפורום די חדשים ובאים כל הזמן אנשים חדשים, אני חושבת שיהיה נחמד אחד כזה לטאגליינס...(ועוד דרך להחיות את הפורום ולהעביר לכל המשועממים למינהם את הזמן) 1. שם בישראל: 2. גיל: 3. מקום מגורים: 4. עיסוק: 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): 6. מאכל אהוב: 7. משקה אהוב: 8. צבע אהוב: 9. להקה אהובה: 10. זמר אהוב: 11. זמרת אהובה: 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? 13. שלושה דברים לאי בודד: 14. שלושה דיסקים לאי בודד: 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? 17. קנית את הדיסק המקורי? 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן?

Stillwater

New member
טוב, אני אתחיל...

1. שם בישראל: ענת 2. גיל:20 3. מקום מגורים: ראש העין 4. עיסוק: חיילת משוחררת ומובטלת 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): לא שאני לומדת או עובדת. אבל אני אוהבת לצלם, לשמוע מוסיקה, לקרוא ספרים, לטייל, לצאת לפאבים, להישתכר, לעשות לעצמי פדיחות ולא לזכור כלום יום למחרת (טוב, זה לא בידיוק מה שאני אוהבת לעשות, אבל זה מה שקורה בת'אכלס) לשבת בבתי קפה ולראות סרטים. (ממוצעת לחלוטין, הא?) 6. מאכל אהוב: עוגת טריקולד
7. משקה אהוב:
8. צבע אהוב: שחור 9. להקה אהובה: זה תמיד נורא קשה לבחור רק אחת. אבל פינק פלויד זה מאז ולתמיד... 10. זמר אהוב: 11. זמרת אהובה: 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? 69 לפסטיבל וודסטוק האגדי 13. שלושה דברים לאי בודד: בהתחלה חשבתי על מראה, פינצטה וסכין גילוח, אבל אח"כ חשבתי על זה שזה אי בודד, אז זה לא ממש חשוב. אז אני חושבת שאני אקח את האייפוד שלי, בקבוק פינלנדיה ומצלמה 14. שלושה דיסקים לאי בודד: בת'אכלס אני אקח את האייפוד, אז השאלה הזאת מיותרת. אבל סתם ככה: דרק סייד אוף דה מון של פינק פלויד, דה וול של פינק פלויד ומשוחח עם כיסא של הג'ירפות 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: אוסטרליה (אבל זה לא חלום רחוק...) 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? ברדיו 17. קנית את הדיסק המקורי? יאפ 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות: אנרגיה פוטנציאלית 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? לא 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? עם השוקולד הלבן, הכי טעים!

ninelives99

New member
וואו....

זה כאילו אני כתבתי את זה.... מפחידדדדד.... (בחיי שלא הצצתי...) שנקרא לזה טלפתיה?

טוב נו :) חח

1. שם בישראל: נעם (נום נום בשבילכם :) ) 2. גיל: 15 3. מקום מגורים: הרצליה 4. עיסוק: לומדת.. 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): לשמוע מוזיקה, לראות סרטים, להיות עם חברים וללכת להופעות 6. מאכל אהוב: מממ לא בשר!!!! 7. משקה אהוב: שוקו / קגלביץ' מלון / קגלביץ' נקי עם נסטי 8. צבע אהוב: שחור וסגול 9. להקה אהובה: דפנה והעוגיות כמובן :) , הביטלס, פינק פלויד וביג רק 10. זמר אהוב: קשה לאללה... לאיודעת 11. זמרת אהובה:כנ"ל 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? תחילת השבעים.. זה אחלה זמן להיות בו, לא? 13. שלושה דברים לאי בודד:חברים, גיטרה וסיגריות 14. שלושה דיסקים לאי בודד: דפנה והעוגיות, פינק פלויד (dark side of the moon) והביטלס (anthology) 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: לונדון או ניו יורק.. 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות?מכירה חלק מהנגנים בעקיפין כזה... 17. קנית את הדיסק המקורי? נו בטח!! בהופעת בכורה לא פחות :) 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות: אמממ זה קשה.. להופעות בטוח שחבר ערבי אבל ככה סתם כנראה מיליון 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? הרבה יותר מדיי פעמים 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? ברור שחום..

אני תמיד אשמור על כמה צעדים אחורה..

1. שם בישראל: ניר 2. גיל: 18 3. מקום מגורים:עוטף עזה 4. עיסוק:מובטלת^^ 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו):אמנות 6. מאכל אהוב: סלט, ליצ'י מג'דרה דרוזית 7. משקה אהוב: קפה, קוקטייל אננס, ויטמינצ'יק פטל 8. צבע אהוב:הכל^^ 9. להקה אהובה: פינק פלויד ועוד המון (ביטלס, דרים, פרל ג'אם, המכשפות) 10. זמר אהוב:יוני בלוך והמון! (בק, אביתר בנאי, עברי לידר..) 11. זמרת אהובה: אלאניס
וכמובן (מירי מסיקה, ג'ניס, דיןדין.) 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור?לראות את החומה 13. שלושה דברים לאי בודד:אייפוד, ספר סונטות של שייקספיר, דפים 14. שלושה דיסקים לאי בודד:דארק סייד, אלאניס, יוני 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: ים 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? דרך טלז. שסיפר לי על עצמם בהופעות 17. קנית את הדיסק המקורי?ברור 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות: תאמיני, נכון לעכשיו 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? כן 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? חום

עונהנהנה../images/Emo85.gif

1. שם בישראל: נועה
.. בצרפת זה יובל... [אבל רציני..!!!] 2. גיל: עוד 4 חודשים 15
3. מקום מגורים: בית
4. עיסוק: תלמידה למופ"ת :) 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): בעקרון זה צופים
ותאטרון
.. 6. מאכל אהוב:
פיצה מקפיצה 7. משקה אהוב: שוקו
[חבל"ז שוקו קר
] 8. צבע אהוב: כתום
ירוק תפוח
וסגול לילך
. 9. להקה אהובה: דפנה והעוגיות
10. זמר אהוב: ממ..עברי לידר, והסולן של קולדפליי - כריס מרטין
. 11. זמרת אהובה: מירי מסיקה...
12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? או ימי הביניים, או בתקופה שרק המדינה הוקמה
וכאלה.. 13. שלושה דברים לאי בודד: מוזיקה, ספרים וסרטים. 14. שלושה דיסקים לאי בודד:
דפנה והעוגיות, מירי מסיקה, קולדפליי X&Y.
15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: ניו יורק
16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? אממ לפני ניראה לי שנה יונתן אמר לי: "נועה את יודעת, אני מכיר משהו שמכיר איזה שהיא להקה.." אני: "וואלה? איך קוראים לה??" הוא: "דפנה והעוגיות.." ואז אחרי בערך אממ כמה זמן
היה לו כרטיסים להופעה.. אז התחלתי לשמוע אותם ו..התאהבתי
. אה ללהקתנו יונתן רצה לקרוא לה יונתן והדוקים!! בהשראת דפנה והעוגיות. גאד. 17. קנית את הדיסק המקורי? יס מקס
ברור
. 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות? "איך", "דפנה פיק", "קובי", "ואלס לעניים"..וכל השאר..אה וגם את "איזה גבר" אני אוהבת מאוד! 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? כן
. 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? חום!!!!!1 פעם אחת אבא שלי קנה בטעות את הפצפוצים הלבנים וכשאמא שלי אפתה זה היה כזה מגעיל
לא יכולתי להסתכל!!

prongs3

New member
הנה שלי:

1. שי 2. בן 15 3. גר בעין-גב (על שפת הכנרת, בדיוק מול טבריה) 4. עובד במסעדה בקיבוץ כל שישי שני. 5. לאחר הלימודים אני משחק במחשב, מדבר עם חברים, רואה טלוויזיה, גולש באינטרנט ובימי א' הולך לתזמורת (מנגן על סקסופון טנור). 6. מת על האגרול של מסעדת "הפגודה". 7. חולה על אייס-קפה (מהסוג של הברד, לא מהסוג הנוזלי הרגיל). 8. אוהב את הצבע אדום. 9. מעריץ שרוף של Blackfield. 10. אוהב לשמוע את אביב גפן. 11. מעריך מאוד את דנה ברגר. 12. תמיד רציתי לראות המ באמת קרה בכל השנים של סיפורי התנ"ך. 13. הייתי לוקח לאי בודד את הספר "עולם הסוף", קופסת גפרורים עמידים למים וסכין. 14. ואת הדיסקים של "Requiem for a Dream", "עם הזמן" ו"מטרופולין". 15. בהקרנה של הסרט The Fountain. 16. הכרתי את דפנה והעוגיותדרך כתבת השער שלהם ב"פרומו" של מעריב. 17. יש לי את הדיסק המקורי. 18. אני הכי אוהב את "מסך" שלהם. 19. לצערי לא הייתי בהופעה של דפנה והעוגיות. 20. כמובן שעוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום!

FooK MI

New member
ח"ח על הסאונדטראק של רקוויאם.

ראיתי את הסרט 13 פעמים, לפעמים נהניתי פחות ולפעמים נהניתי יותר, אבל הפסקול תמיד מנצנץ מגאוניות [טוב, אולי גאוניות זה קצת מוגזם, אבל הוא לא רע בכלל].

יו מייד אה פול אוב אווריואן.

1. שם בישראל: רוני 2. גיל: 15 וחצי 3. מקום מגורים: ראש העין *סיטי* 4. עיסוק: בייביסיטר? על מי אני עובדת, מובטלת. 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): מוזיקה, כתיבה, תנועת נוער. 6. מאכל אהוב: פסטה. 7. משקה אהוב: מים קרים זה תמיד טוב. 8. צבע אהוב: אדום, לכל גווניו. 9. להקה אהובה: זה בנאלי לכתוב הביטלס, אבל בכל זאת. 10. זמר אהוב: יש כמה. 11. זמרת אהובה: כנ"ל 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? שנות השישים יכול להיות נהדר. 13. שלושה דברים לאי בודד: חבר'ה נחמדים, מוזיקה ואוכל. 14. שלושה דיסקים לאי בודד: אי אפשררררר 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: אה, לא ברור, לא בבית, בכל אופן. 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? הכרתי. 17. קנית את הדיסק המקורי? כמובן. 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות? תאמיני 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? כןכןכן 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? לבן

FooK MI

New member
../images/Emo46.gif

1. שם בישראל: יהונתן. 2. גיל: 16. 3. מקום מגורים: חולון. 4. עיסוק: תלמיד...? 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): עוד לימודים
, ומה, למנות כאן את כל התחביבים הרגילים? קריאה, כתיבה, נגינה, כל השטויות הממוצעות, אבל ביצפר לא משאיר לי יותר מדי זמן פנוי. 6. מאכל אהוב:
7. משקה אהוב: אתן לרוני לענות בשמי. 8. צבע אהוב: שחור? 9. להקה אהובה: הפיקסיז, החברים של נטאשה, הדרזדן דולז, נושאי המגבעת. 10. זמר אהוב: לא יודע, ערן צור? זכרים פרודוקטיביים יותר במסגרת להקה. 11. זמרת אהובה: פיח... רג'ינה ספקטור, טורי איימוס, ביורק, פיג'יי הארווי, פיונה אפל, וזה לא יגמר לעולם. 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? שאלה טובה. 13. שלושה דברים לאי בודד: אחד מהספרים האהובים עליי [איני יכול להחליט איזה. "פעמון הזכוכית", "זן ואמנות אחזקת האופנוע", "מא' לב' ובחזרה", "אל תשאלי אם אני אוהב", האוסף של יונה וולך. אחד מאלה], יומן ועט כדי שאוכל לכתוב את כל הגיגיי, ואדם אחד שאני אוהב במיוחד [וכאן אפילו קשה יותר להחליט איזה]. 14. שלושה דיסקים לאי בודד: "רדיו בלה בלה", אחד משלושת האלבומים של הדרזדן דולז [נראה לי שאלבום-הבכורה, הקרוי על שמם], ואחד של רג'ינה ספקטור [חשבתי על סובייט קיטש, אבל אולי לא]. 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: כאן די נחמד לי. בעוד שבוע, בשעה הזו כבר אהיה בפולין. 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? דרך פורום יוני, לפני יותר משנה. 17. קנית את הדיסק המקורי? כן, בשבוע שיצא. 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות חבר ערבי. 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? 3. בהייניקן, בבארבי ת"א [מופע ההשקה], ובבארבי כפ"ס. 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? חום, עם לבן כל הפואנטה אובדת! הודגש באמצעות מדגישומטיק

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gifאהוי.

1. שם בישראל: נעם 2. גיל: 13 וחצי 3. מקום מגורים: ת"א 4. עיסוק: לימודים? ^^ 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): לשמוע מוסיקה, לראות 24 או MTV, לעשות צמידים מחרוזים או מחוטים
(תצחקו תצחקו, אבל זה כייף), לחרבש לחברות שלי בשכל שכדאי להן לראות את הראיונות עם דפנה והעוגיות, אני חוזרת לפסנתר בקרוב אז גם יהיה לי עיסוק אינטלגנטי לכתוב בשאלון הבא. וזהו נדמלי. אה, וכמובן להפגש עם חברות ולהיות על המחשב והעיסוקים שיש לכל בן \ בת 13 ממוצע\ת ^_^
6. מאכל אהוב: גלידה. 7. משקה אהוב: מים 8. צבע אהוב: ירוק D: 9. להקה אהובה: דפנה והעוגיות!!!!!1111
(אבל אי אפשר להזניח את מוניקה סקס והביטלס
)
10. זמר אהוב: יהלי סובול 11. זמרת אהובה: דפנה קינן (לא צפוי, הא?) 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? האמת שזו בין השנים הכי טובות שלי. למה לי לעבור? 13. שלושה דברים לאי בודד: דיסק, מחשב, וכרית X: 14. שלושה דיסקים לאי בודד: דפנה והעוגיות, מוניקה סקס והביטלס 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: הופעה של העוגיות.. 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? ראיתי את הקליפ שלהם ב-24 (דפנה פיק) ונורא התלהבתי והתחלתי לחפש עליהם חומר באינטרנט 17. קנית את הדיסק המקורי? בוודאי 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות לפני רגע כתבתי תשובה מאד ארוכה שלאחר קריאתה בשנית, הבנתי שכתבתי כמעט את כל השירים שיש באלבום. לכן אאלץ לסכם את הכל במילה אחת, וזה יהיה "תאמיני" 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? כן
20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? שוקולד חום, כאילו דה.

gong1

New member
אני!

. שם בישראל: אסף, אבל כולם קוראים לי אסי! 2. גיל: עוד כמה ימים 20 3. מקום מגורים: קריית אונו 4. עיסוק: חייל בצבא ההגנה לישראל 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): אין לי כל כך שעות אחרי העבודה... אבל כשאני מגיע הבייתה אני בעיקר שומע מוזיקה, רואה סרטים, נפגש עם חברים באיזה פאב וכמובן כשאני חוזר מהצבא אני אוהב לישון.. שינה טובה כזאת.. עם חלומות... 6. מאכל אהוב: ספגטי בולנז 7. משקה אהוב:סודה (מגיל שנתיים) 8. צבע אהוב: לא יודע.. 9. להקה אהובה: AIR 10. זמר אהוב: ברי סחרוף!!! 11. זמרת אהובה: הממ... אין.. 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? נראה לשנות השישים כשכולם עישנו סמים והיו היפים ולא עשו מזה ביג דיל.. 13. שלושה דברים לאי בודד: את הקריאטיב שלי (כן לי יש קריאטיב! לא אייפוד!) נראה לי ספר.. וכמה חוברות של בלייזר.. 14. שלושה דיסקים לאי בודד: moon safari של air, חם על הירח או נגיעות של ברי סחרוף, וdark side of the moon. 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: ניו זילנד! 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? אחי שירים שלהם על הקריאטיב לפני שנה בערך.. יש לי ביצועים מוקלטים שלהם באיכות טובה שלפי דעתי חלקם נשמעים יותר טוב מאשר בדיסק. 17. קנית את הדיסק המקורי? ברור! איזו שאלה? 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות: איך וסימפטי 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? כמה פעמים! 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? שוקולד חום. הכי טעים ה37%!

gong1

New member
יש לי zen toch

של 20 ג'יגה. והניק הוא על שם הלהקה אבל אחי שם לי אותו... למרות שהם דווקא בסדר..

DirtySpirit

New member
^^

1. שם בישראל: ענבל 2. גיל: 3. מקום מגורים: איזור השרון 4. עיסוק: תלמידS: 5. עיסוקים לאחר שעות הלימודים/עבודה(תחביבים יענו): מוזיקה, גיטרה, חברים, כדורסל, מחשב, טלוויזיה. 6. מאכל אהוב: ספגטי ^^ 7. משקה אהוב: מים 8. צבע אהוב: אדום 9. להקה אהובה: אוונסנס 10. זמר אהוב: יש יותר מדי 11. זמרת אהובה: ^ 12. אילו היה לך מכונת זמן, לאיזה שנה היית רוצה לעבור? איפה שהוא באייטיז 13. שלושה דברים לאי בודד: ספר, אמפי, וסירה כדי לחזור אם ישעמם לי[אני כזה מקורי די] 14. שלושה דיסקים לאי בודד: "מופע הארנבות של ד"ר קספר/מופע הארנבות של ד"ר קספר 2[סלאש 'סיפורה של שילה'", "Evanescense/Fallen", ועוד איזה משהו[האמת שקשה מאוד לבחור] 15. המקום שהכי היית רוצים להיות בו עכשיו: טוב לי כאן 16. איך הכרת את דפנה והעוגיות? שמעתי ברדיו והכרתי קצת, ואח"כ התעמקתי ושמעתי יותר שירים בזכות נעם[כפרעלייך] 17. קנית את הדיסק המקורי? הורדתי|פושע| 18. שיר אהוב של דפנה והעוגיות- יותר גדולה 19. היית בהופעה של דפנה והעוגיות? [עדיין]לא 20. עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד חום או שוקולד לבן? עם שוקולד לבן.

למעלה