סיכום שבועי

הייייייייייייייייייייייייית מתה,

עאלק לא מכירה שום שחקן אחר, פפפפפפפפ'ח. סתמי,בטח שאני לא אכיר ת'שחקנים האלה שאת אוהבת,D: הפועל יהוד,מי מכיר אותם .. | ; סוג ז'.P; ואין על פארקר אין אין אין אין !!1111 [ ;

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הפועל יהודדדדדדדד
איפה זה יהוד בכלל?
פ'חחחח אין על פארקר! ראינו מה זה! שחקן גבוה ומקריח
הדבר היחיד שטוב בו זה שהוא חכם...אם הוא היה נשאר במכבי ת"א הוא לא היה רק מקריח הוא היה גם טיפש! מכבי ת"א זה קבוצה של אפסים! אפילו הרוסים האלה שתמיד מפסידים ניצחו אותם:||

מה קשור מקריח יא זולה,PP ;;;;;;;;

הוא השחקן הכי טוב באירופה אז סתמי! ואנ'לא רואה ת'המשך מרוב ה-
... "אם הוא לא היה נשאר במכבי הוא לא היה רק מקריח" .. [ ? ] D; חה אין לי מושג איפה זה נמצא... \ ;;;;;;;;;; D ;

lililulu

New member
הוא לא היה רק מקריח הוא היה גם טיפש:|

כי מכבי הם קבוצה של אפסים! אפילו הרוסים האלה שתמיד מפסידים אכלו אותם! ואני לא זולה יא בלאטD:

את כן זולה,+טיפשה,+פותחת לכורדים.DDDDDDD:

חחחחחחחחחחחחחחח תימי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא משנה, חחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור סתמי,איייייייייך הרוסים תמיד מפסידים אאאאאאה ? D : הם אלופי אירופה של שנה שעברה בללללאט !!1 זה שמכבי ניצחה אותם פעם אחת זה כבר אומר משהו D: חחחחחחחח סתמי עדיף,D; והם לא אפסייייייייייייייייייים ! ><" חה P:

lililulu

New member
איך ידעת שאני פותחת לכורדים?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

תהיי בטוחה שכורדים לא עושים לי את זה :) רותם, תביני משהו, מכבי ת"א הם אפסים וזהו! אם הם היו טובים הם היו מנצחים אותם שוב...חוץ מזה בערך כל השחקנים שלהם זרים אף אחד לא מדבר עברית! קבוצה של כופרים שלא עשו ברית מילהD:

טוב.\\\\\\\\\\\ :

יואו,צסק"א זו קבוצה ברמה של NBA איך את רוצה שננצח אותם , שהיתרון היחיד שלנו מעליהם זה הקהל ? ועוד המשחק היה במוסקבה בכלל , || : בקיצור מכבי היא קבוצה מעולה זה מה שבטוח !!!!! השנה לא הלך להם , כי הרבה שחקנים עזבו . ! בע"ה שנה הבאה יהיה טוב [: ודווקא יש הרבה ישראלים בקבוצה .. !! וווווווווומה רע בשחקנים זרים ? בתאכלס הם יותר טובים.XP וכן, את פותחת לכורדים.

../images/Emo103.gifעונווות P=../images/Emo103.gif

דילב: שיר השבוע? את האחחחת :] של הגיים בויז D= [מההופעה חח] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין פה סרט\סדרה\תוכנית TV? סוד של אהבה 3> ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חחחח בוודאי ברגע זה אני חוה חוויה מדהימה ונמצאת עם שחפוש שליי :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ.. יום שבת שאני יחזור הביתה :\ משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפפפר :| מה קניתם השבוע? גלידדדה P= [ברגע זה שחף נישקה אותתתי] D= אדם השבוע? ש=ח=ף 3> ואביחחחי כפרעלייו ציטוט\סקופ\משפט השבוע? נסיכתתת הנילוווס D= שחף שיר השבוע? לחבק אותך - סינרגיה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין סרט\סדרה\תוכנית TV? ים של סודות ספר\עיתון\כתבה כלשהי? :] חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עם דילבושקהה היפשליי אני כ"כ שמחה שפגשתי אותה!!! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? - משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בית ספר מה קניתם השבוע? נשיקה של דילב D= אדם השבוע? ד=י=ל=ב= :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "דילבווווקה"

hen love noli

New member
עונה לחיימשליי:]]

שיר השבוע?כבר לא יכול-אייל גולן תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?=>כמה שאני אוהפ'ת אותוווווווו סרט\סדרה\תוכנית TV?נאאממ..סוד של אהבה[מי רואה את זה ביכלל חח] ספר\עיתון\כתבה כלשהי?=אין= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?ה~ו~פ~ע~ה של הבנייים היה מוושלםם משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?נאממ..לא'דעת:] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בצפפפפר לאא ס*י*ו*ט:[ מה קניתם השבוע?לאפה עם לבנה חוחוחו אדם השבוע?
ר=ק שרון והראל
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?בנווווות אני אוהפ'ת אותכם הכי בעולםם ! #=]

../images/Emo20.gifמסכמת בריבוע D:

שיר השבוע?בשבילך נוצרתי-אילל גולן המלך תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?יאפ > סרט\סדרה\תוכנית TV?השיר ששלנו , סטאפ אפ :) ספר\עיתון\כתבה כלשהי?נוו חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?עם הבנננות !, והיום בערבב עם חניי ושירני משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?נאממ \ : שביתה ? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?ראשון שני יום השואה +לימודים מה קניתם השבוע?נאממ פיתה בטבון DDD: !! אדם השבוע?כל מי שבא ברוך הבא ציטוט\סקופ\משפט השבוע?.."בשביך נוצרתי רק איתך אני קייםם.." איייל תעשה ילך יללד !!

למעלה