הפינה שלי

YugiBoy

New member
אהה מגניב!

לא שמעתי על זה... יש לזה שם באנגלית? ותודה :) התמונה מדהימה... זה מאיזשהו טקס אני מניח?

Brit22k

New member
כן ..

רשום על הטוש Pfomarker ויש המון המון צבעים !!! צבעי גוף , וכל מיני גוונים של צבעים ממש מיוחדים ועם הטוש הזה אפשר לעשות הצללות וזה מאוד מיוחד! ויש טוש דק וההפך ... והתמונה כן היא מטקס ה- MTV משנת - 2001 באותו הטקס היא עשתה את ההופעה עם הנחש דרך אגב אפשר גם לצבוע עם לק! וזה גם מיוחד ... או שנגיד אתה יכול לצבוע עם צבעי עיפרון ... ואז אתה יכול למרוח לק שקוף על זה וזה עושה את זה כזה מבריק! זה גם יפה !

YugiBoy

New member
תודה :)

העיפרון נשמע מגניב... עד עכשיו עבדתי רק בשחור לבן ורק עם עפרונות כמו B6.... נחמד לנסות סגנונות חדשים.... ואם ההצללות קלות עם העפרונות - מה טוב :) ובקשר ללק, אם רוצים שזה יהיה קשיח אפשר לצפות את זה בטפט שקוף (או מבריק או מט, אני מעדיף מט) מ2 הצדדים וזה קשיח ונשמר היטב.

YugiBoy

New member
*

אגב חיפשתי באינטרנט את השם שהבאת לי... לא מצא כלום בהקשר... זה כתוב נכון?

Brit22k

New member
בקשר לטוש...

הנה מצאתי לך קישור על הפאנטונים אני קונה את הטושים ההלה בארטא זאת רשת גדולה לציוד וחומרים ... הטושים די יקרים ... אבל שווים

YugiBoy

New member
תודה:)

לא עובד אבל אם יש באתר אני אמצא כבר...לא בעיה

YugiBoy

New member
לא בדיוק...

אין לי כחל כך זמן לזה אבל בזמן האחרון יש לי מוזה...אולי אני אלמד ציור אפילו.... :)

Brit22k

New member
אההה יופי

מי המוזה שלך
יופי ועם אתה אוהב ציור אז תתחיל לעבוד מהעכשיו ולקדם את עצמך שיהיה לך בהצלחה
אולי אפשר לקבל את האי סי קיו שלך ולדבר איתך שמה אתה נורא מעניין חחח

YugiBoy

New member
חחחחח ../images/Emo8.gif

נחמד לשמוע... כרגע אין לי מסנג'ר כי הוא נדפק ואייסיקיו, אני כל כך שונא את התוכנה הזו שאני לא אתחיל אפילו חח.... בכל מקרה אני בדרך כלל לפי מצבי רוח, או שירים...אם שיר נוגע בי הוא מכניס אותי לסרט שלם וזה נותן לי מוזה...לצייר, לצלם, לשיר לרקוד... תלוי במצב....חחח :)

YugiBoy

New member
בקשר לעפרונות

לא מצאתי את הדגם הספציפי באתר... אבל לכל מוצר כתוב למעלה או למטה "מקט" בלבן (ובקטן) ואחרי זה כתוב מספר. את המספר אפשר לחפש ולהגיע לדגם ספציפי.... אז אפשר את ה מקט של זה?

Brit22k

New member
בקשר לעפרונות....

אני גם לא מצאתי באתר על העיפרונות אני דיברתי על הטוש פאנטון אתה מבין ... אבל עם אתה מדבר על העיפרונות הציבועניים זה בא בקופסה כחולה עם 12 עיפרונות .. ורשום Faber- Castell ואתה תוכל להשיג אותם גם בארטא!

YugiBoy

New member
בלבלת אותי לגמרי.

אמרת שציירת את זה עם טושים או עם עפרונות? והשם\מספר מקט של הטושים על בסיס אלכוהול

Brit22k

New member
ואוו ממש מדליק ../images/Emo8.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Brit22k

New member
זה נייר

מיוחד לצבעי מים למרות שלא צבעתי שמה עם מים ... יש כל מיני ניירות ... יש גם נייר מיוחד לגואש ... וכל מיני שטויות כאלה חח

ציורים מדהימים.

בסלייב עשית אותה אנורקסית חח.. היו לי ציורים שמישהי ציירה לי פעם את בריטני ב'לאקי' וזינה + בריטני (עם קרחת) חחח שילוב מצחיק. אני אעלה אותם אם יהיה לי סורק....

tali44

New member
בן אדם.................!!!../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

זה מדהים................................!!!!! אני פשוט בשוק..!!!!
(נ-נ-י-ח)שבריטני תבוא לארץ וכשכל הפורום (הזה) ניפגש איתה ונביא לה חוברת עם מכתבים ויצירות שלנו אתה משכפל או משהוא את אלה....!!!!!!!!!

למעלה