weinnir

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif../images/Emo35.gif../images/Emo127.gif

פפיוו... עמוד חדש ונקי, בלי שרשראות של 70 תגובות... לא יכול לזכור מתי לא היה כדבר הזה כאן...

alon114

New member
היי ניר, מה עם המאמר על הסקי?

אני יודע שיש בחינות.... אבל בכל זאת?

weinnir

New member
לא יודע מה נסגר פה...

אני כבר כולי שרוי בבילבול נורא... חשבתי שכבר שלחתי את הכתבה, אבל עכשיו אני לא מוצא אותה
, אל חשש, היא תגיע מתישהו בקרוב. אגב, מתי אתה מסיים את המבחנים וחוזר ארצה? האם כמו כולנו ב-16? אגב, לנו יש את המבחן ב- calculus 3 ב- 11 ככה שאם תהיה מעוניין במחבן חזרה... אתה יכול לשאול (my math 200 is the same as your math 253, just a little bit harder)

tricia

New member
מאחלת הצלחה!

דרך אגב לא ממש מבינה איך אתה גר הישם ומצליח לימוד. יש שם מכללה או שאתה לומד בE-LEARNING שוב בהצלחה

weinnir

New member
לא, לא , אני גר בוונקובר עכשיו

ככה שאני יכול ללמוד ב- UBC
, בכל אופן, הנה ראי מה זה - אני חוזר לקולד לייק לכריסמס!, ככה שאני אחלוף בדרך על פני wabasa! תודה, תודה, וחג שמח לכולם!

alon114

New member
ניר

ב 16 בדצמבר, שניהם. בשעה 17:30 אני מסיים את הבחינה האחרונה. בשעה 20:40 המטוס ממריא. UBC לא היו מוכנים להזיז את הבחינה האחרונה, כך שאני מתחיל ומסיים חצי שעה לפני כולם, ואוספים אותי מהאוניברסיטה ישר לשדה התעופה. לחץ לחץ. ותודה על ההצעה. אני בהחלט אשמח לקבל קצת מידע על המבחן.

libimom

New member
נסיעה טובה

אלון ושיהיה לך חג אורים שמח ואם יהיה לך זמן בארץ, תקליט לי בבקשה משחקים של מכבי תל אביב בכדורסל
במבחנים

drz400e

New member
אתה יכול לשלוח לי אותה באימייל

ואני אוסיף אותה למחלקת הכתבות שלנו

Cuteguy

New member
היייייי

זה רק אני או שקלקלוס 3 הוא הרבה יותר קל מקלקלוס 1 ו-2? אולי זה פשוט כי התרגלתי כבר לכל הנגזרות והאינטגרלים אבל באמת שנראה לי שזה הכי קל עד כה...

weinnir

New member
אולי... אם אתה לא לוקח עוד 5 קורסים

יחד עם זה., בייחוד במדעי המחשב

Cuteguy

New member
:)

אני לוקח עוד 4 אחרים ולמרות שמחשבים לא שם, יש שם מספיק קורסים מגעילים כמו (Academic writing) וכימיה אורגנית ושלא לדבר על חשבון אנליטי... אבל עוד מעט אני אעבור אליכם ליוביסי ואז נראה איך זה שם :)

weinnir

New member
אכן, אם כי אני מוכרח לציין

שהרמה בקולג'ים היא מעט נמוכה מבאוניברסיטה, אבל בכל אופן, קלקולוס 3 הוא רק המשכיות קלה לקלקולוס 1 ו-2, מה שיותר חשוב הוא שקורסים מתקדמים במתימטיקה בכלל לא מתעסקים בחומר כה מופשט כמו בקלקולוס אלא בנושאים הרבה יותר אבסטרקטיים ומסובכים להבנה. נו, אני מקווה שתראה בעצמך לכשתגיע (ואם יצא לך - קורס מאוד מומלץ, אבל מאוד קשה, בעל אחוז הנכשלים והממוצע הנמוך ביותר בפקלוטה, math 220), עד אז - בהצלחה במבחנים וחג שמח!

alon114

New member
מאוד קל

קלקולוס 3 הוא אכן הקורס הכי קל שלי, בניגוד למשוואות דיפרנציאליות (MATH 255) שאני ממש בוכה בו. ואני לוקח 6 קורסים. נו יש לי היום עוד אחד (מכניקת נוזלים). מקווה שיעבור חלק. דרך אגב, לדעתי רמת הקולג' שאני הייתי בו (לנגרה) היא מאוד גבוהה. UBC אמנם לא אמורים להעדיף קולג' אחד על משנהו, אך כמעט פה אחד אני שומע ממרצים, סטודנטים ויועצי ההרשמה שלבוגרי לנגרה יש בפירוש סיכוי גדול יותר בUBC. אני לא יודע עד כמה זה נכון, אבל השנה הזו היא הרבה יותר קלה מאשר שנה שעברה. בהצלחה לכם!

Cuteguy

New member
בגדול

לפי מה שאני יודע הרמה של הקולג'ים היא יותר גבוהה בדרך כלל בגלל שהכיתות יותר קטנות ויותר קל ללמד. ביקרון, אני מעדיף ללמוד בקולג כי זה מזכיר לי את התיכון בארץ :) ובקשר למשוואות דפרנציאליות-גם אני אצטרך לקחת את זה ביוביסי-את 2 החלקים של זה....ויש לי עוד כל מיני קורסים במתמטיקה כיאני הולך לביו-פיסיקה....

למעלה