10 דברים על....

omer wild

New member
10 דברים שלא ידעתם עלי...../images/Emo41.gif

1. אני התעמלתי בקבוצה ייצוגית מגיל 5 עד גיל 13 ולפני שנתיים פרשתי כי הייתה לנו מאמנת רוסיה ושנאתי אותה...היא חושבת שאנחנו כמו הרוסיות. 2. בזמן שהתעמלתי טסנו עם כל הקבוצה לגרמניה והייתי בכיתה ג´ ושנתיים אחרי זה טסנו לשבדיה
שהיה כל כך כיף... 3. אני מעריצה את התאומות החמודות מרי קייט ואשלי אולסן ! 4. יש לי כלב בפעם הראשונה...עד שאמא שלי הסכימה !! והוא גור קטן מסוג "פקינז" וקוראים לו פיץ´ . 5. אני יחסית גבוהה 1.70 ואני די שמנה (שמתי תמונות...בטח ראיתם) 6. מכיתה ו´ לא היה לי חבר ממש רציני 7. עכשיו אני לא בבית אלא אצל דודים שלי 8. אני טסתי לארה"ב בכיתה ז´ עם כל המשפחה לחודש . 9. אין לי כבר מה להגיד על עצמי 10 ואת זה בטוח שלא ידעתם- אני חולה על המורדים ועל כל החבורה ששם ! ואני מתה ששתחיל כבר התכנית

Scoob¥ Doo

New member
../images/Emo36.gif10 דברים על....../images/Emo26.gif

אני פותחת התחלת שירשור 10 דברים על כל מי שרוצה לכתוב עליו 10 עובדות מענינות

10 דברים עלי:

1)אני צימחונית אבל לא סובלת פירות וירקות 2) אני מתה על קמילוש 3) יש לי חתולה קטנה ומתוקה שקוראים לה פיצי 4) אני מתה על הפורום הזה 5) משעמם לי עכשיו!!! 6) לא הלכתי להקרנה של הפרק של מורדים.............אוף!!!!!!!!! 7) משעמם לי 8) אסול המפגר קרס דווקא 12 דקות לפני מורדים 9) משעמם לי 10) משעמם לי מסקנות: משעמם לי

עלי.....

1.אני מאוהבת קשות בבנחה 2.יש לי עניים חומות 3.יש לי שיער חום 4.גובה אמרתי 5.אני אוהבת אצלי את האצבעות! כי הן ארוכות ודקות וגם המבנה שלהן ממש יפה!והציפורניים שלי אורכות ממש מהר... 6.היום גזרתי ציפורניים אני מספרת את זה כיכבר שנתיים שלא גזרתי ציפורניים-תמיד הן היו אורכות יפה ואז הן היו נשברות לי אז היום גזרתי אותם ושמתי לק... 7. תאריך הלידה שלי הוא:5.2.89-שלושה ימים אחרי לדייגו גרסיה יש יומולדת... 8.אני אוהבת לראות טלויזיה(טלנובלות) הסידרה האהובה אלי היא המורדים,אח"כ המורה פרנקו,ושתגיע העונה השישית אז גם אני יוהב אותה... 9.אני כבר 12 יום מבואסת כי אין לי אינטרנט הוא נדפק-ובנוסף חזרנו ללימודים! 10.אין לי מה לרשום!!!!!!!!

ברקודית

New member
10 דברים עליי...

1. קוראים לי תמה (השם השני שלי זה יעל) ואני גרה בכפר סבא ואני בכיתה ט´ 2. יש לי 2 כלבים חמודים שקוראים להם "ג´סי" ו"טאקו" וחתולה בשם "בל" ודג בשם "דיאגו" (תנסו להבין למה...) 3. אני בצופים בשבט רכ"ס 4. אני מנגנת בקלרינט, סקסופון, גיטרה, פסנטר, חליל, דרבוקה וחצוצרה. 5. אני שונאת הכי בעולם ילדה בשם גל רביב - היא זונה 6. אני אוהבת אוכל מקסיקני - אבל לא סובלת את המקסיקני בטלויזיה (פליפה 7. אביב גפן הזמר הכי אהוב עלי (נילי שתקי) ואני אוהבת את "היהודים" 8. אי רואה קטנטנות מהעונה הראשונה ברצף בזכות ה"נני" שלי-ברטה שהיא היתה ארגנטינאית והיא הכריחה רותי לראות קטנטנות ומרקו "הלב" 9. אני שונאת סרטים קיצ´יים כמו טיטניק או הסרטים של התאומות אולסון, ואני אוהבת סרטים מוזיקליים כמו "שיער" או המופע של רוקי" או "סיפור הפרברים". ואחרון חביב- 10. אני מטטטטטטטטטוווווררררפפפפפפתתתתתתת עעללללל דדיייייאאאגגגגגגוווו גגגגגגגגררררררררססססססססיייייייייההההההה כככככבבבבבבררררר שששששששנננהההההההה ששששלללללללמממממממההההההה!!!!!!!!!!!!!!! אני ונילי הכנו קלטת ויאו מטורפת קצת אחרי שהוא עזב, ורקדנו ושרנו ואפילו הכנו ריקוד מיוחד ל"טה קיארו אי מדואלה" חלמתי עליו עשרות חלומות שאני עדיין זוכרת. ויש לי ידיד (שעבר לאוסטרליה)שמאוד מזכיר אותו בפנים (בחיוך) ואני מחכה כל כך עד פורים כשהוא יבוא כי אני ארדוף אחריו לכל מקוםםםםם. נ.ב. לי ולנילי יש פיצריה קבועה מעוד לפני שקמילה ופךיפה באו לארץ.. והתמונות האלה שהם אוכלים פיצה זה משם (Zה מקום של ארגנינאים) וידיד שלי זרק עליהם ביצים (אבל לא פגע) - עדן דמטי (נילי)

ShaDowS GirL

New member
11 דברים מזופתים עלי...

11 דברים מזופתים עלי, אני שוברת מוסכמות ולעניין.. 1.אני 1.55, ושוקלת כמעט 40.. מידת הנעליים שלי למתעניין זה 37.. למרות שיש לי 36, ו-8, אבל בכלליות זה 7 2.החודש הארור בו נולדתי הוא מאי 3.אני שונאת אותי, ויש לי הרבה סיבות 4.אני מעדיפה לימודים על חופש, אך מתעבת בכלליות את כיתה ח´ 5.אני אוהבת להשטתות באינטרנט, וחובבת ישבנים וירטואלים 6.במציאות אני ילדה עם יד על הלב, ולא על התחת או על רקטומו של מישהו. ואני גם הרבה יותר שפויה, ליד אנשים מסויימים.. 7.אני חובבת שפה בוטה, אך אינני משתמשת בה יותר מהמקובל ליד חברי 8.אני אובססית על לימודים (וזה לא לטובה.. המבין יבין), ואני תלמידה דיי חביבה.. ממוצע 94 כיתה ז(ין), וקיבלתי 100 בלשון השנה.. 9.אני שונאת בנים עילגים, שמחליטים שאני מיועדת להיות חברתם, לאחר שיחת טלפון אחת ואסימון.. ואז מוצצים את הווריד עד שמסכימים.. 10.לא הייתי מתקרבת לאף אחת מהדמויות בקטנטנות עם כפפה ומקל באורך 2 מ´.. אולי עם אקדח 8 מ"מ טעון!! 11.אני מאוד אוהבת לכתוב אם אני אזכר בפרטים פרובוקטיביים נוספים, אני אתקע אותם כתגובה להודעתי המצחינה הנ"ל.

Scoob¥ Doo

New member
10 דברים עליי...

טוב הגעתי לשיא השיעמום אז אני אכתוב.. 1. נולדתי 22.1.87 2.אני אוספת מחזיקי מפתחות. 3.יש לי צבה ושמה הוא בטי! 4.אני אוהבת גרביים. 5. אני חברה במוסקטריות!!! 6.אני מבין אלה שראו את קמילה ופליפה שהיו בישראל(בטעות) 7.אני רואה המוןןןןןןןןן טלוזיה 8.שמי הוא ליהי סגל. 9.אני אוהבת את הצבע סגול! 10.משעמם ליייי

../images/Emo24.gifלילה טוף לכולם../images/Emo24.gif

אני מתה מעיפות אז ביי לילה טוף..... היה לי ממש כיף ואני ממש מתגעגעת אליכם....מחר אני כבר לא יהיה כאן...וגם לא מחרותים וגם לא אחרי מחרותיים..וגם לא אחרי....אין לי כוח להמשיך אני עצובה ממש עצובה! טוף ביי.......לכל מי שהולך לישון ולכל מי שלא הולך לישון לילה טוף! אגב:עידן...למה דווקא היום בחרת לצאת?! דווקא מתי שאני נמצאת.......!טוף לא נורא אני כבר מתה לישון והשעות משפיעות עלי אז בוונאס נוצאס פרה טודאס!!!!!!!!!!

ברקודית

New member
10 דברים עלי...

1. קוראים לי תמה (השם השני שלי זה יעל) ואני גרה בכפר סבא ואני בכיתה ט´ 2. יש לי 2 כלבים חמודים שקוראים להם "ג´סי" ו"טאקו" וחתולה בשם "בל" ודג בשם "דיאגו" (תנסו להבין למה...) 3. אני בצופים בשבט רכ"ס 4. אני מנגנת בקלרינט, סקסופון, גיטרה, פסנטר, חליל, דרבוקה וחצוצרה. 5. אני שונאת הכי בעולם ילדה בשם גל רביב - היא זונה 6. אני אוהבת אוכל מקסיקני - אבל לא סובלת את המקסיקני בטלויזיה (פליפה) 7. אביב גפן הזמר הכי אהוב עלי (נילי שתקי) ואני אוהבת את "היהודים" 8. אי רואה קטנטנות מהעונה הראשונה ברצף בזכות ה"נני" שלי-ברטה שהיא היתה ארגנטינאית והיא הכריחה אותי לראות קטנטנות ומרקו "הלב" 9. אני שונאת סרטים קיצ´יים כמו טיטניק או הסרטים של התאומות אולסון, ואני אוהבת סרטים מוזיקליים כמו "שיער" או המופע של רוקי" או "סיפור הפרברים". ואחרון חביב- 10. אני מטטטטטטטטטוווווררררפפפפפפתתתתתתת עעללללל דדיייייאאאגגגגגגוווו גגגגגגגגררררררררססססססססיייייייייההההההה כככככבבבבבבררררר שששששששנננהההההההה ששששלללללללמממממממההההההה!!!!!!!!!!!!!!! אני ונילי הכנו קלטת ויאו מטורפת - קצת אחרי שהוא עזב, ורקדנו ושרנו ואפילו הכנו ריקוד מיוחד ל"טה קיארו אי מדואלה" חלמתי עליו עשרות חלומות שאני עדיין זוכרת. ויש לי ידיד (שעבר לאוסטרליה)שמאוד מזכיר אותו בפנים (בחיוך) ואני מחכה כל כך עד פורים כדיאגו יבוא כי אני ארדוף אחריו לכל מקוםםםםם. נ.ב. לי ולנילי יש פיצריה קבועה מעוד לפני שקמילה ופךיפה באו לארץ.. והתמונות האלה שהם אוכלים פיצה זה משם (Zה מקום של ארגנינאים) וידיד שלי זרק עליהם ביצים (אבל לא פגע) - עדן דמטי (נילי)

מ רוחאס

New member
10 דברים עליי

1. קוראים לי מור או לפי המורה שלי לאנגלית עופרת 2 יש לי כלבה חמודה שקוראים לה ג´וי 3. אני מתה על בן אדם שקוראים לו בנחמין רוחאס מכירים? 4. השיר שאני הכי אוהבת הוא pacto de amor 5. אני רואה כל יום שישי המורדים 6. אני מחיפה 7. הספקתי כבר להכישל בתנ"ך בבחן שהמורה עשתה 8. מורה למתמטימטיקה שלי קראה לי מטומטמת שנה שעברה 9. המורה הזאת מלדמת אותי גם השנה 10. אני אוהבת לכתוב שירים מצחיקים ואפילו כתבתי שיר על המורה שלי למתמטיקה הזאת

10 דברים עליי..

1)אני רואה את "המורדים" מהפרק השלישי. 2)אני הכי חכם בכיתה. 3)אני חולה על לואיסנה
. 4)חולה טלוויזיה. 5)חולה אינטרנט. 6)אלוף החידונים על קטנטנות של ערוץ הילדים 99´ ו-97´,בצ´אט. 7)מנהל פורומים בנענע. 8)פגשתי את לואיסנה,באוטיסטה וויקו (מהמורדים). 9)שתי שמות משתמש ב
. 10)משנה תמיד ת´חתימה.

charmingirl

New member
חחחח!

גם ידיד שלי רצה לזרוק עליהם ביצים אבל בסוף לא.. טחחח.... ראיתי ת´תמונות. אבל מסכנה קמילה נתקעו לה עם המצלמה בתוך האוכל!!! וזאת בהחלט פיצריה שווה ביותר!

ליהי../images/Emo88.gif

פעם הבאה שמשעמם לך ואת רוצה להגיד שתי דברים או שתשרשרי (מה שכבר עשיתי בשבילך) או שתרכזי את זה בהודעה אחת.

למעלה