10 דברים על....

Scoob¥ Doo

New member
משעמם מה לעשות משחק ההיכרות מכירים?

כל אחד כותב משפט עליו למשל אני בת 16 ואחר כך מבקש בקשה ז"א מתחתי יהיה מישהו שמידה 40 בנעליים סתם דברים כאלה כדי לדעת טוב אחד את השני אז מסכימים להעביר כך את השיעמום?

אני מידה 40!!!!!

אבל בנעלי ספורט!!! חחח לא משנה! אני בת 13 ואני רוצה שמתחתי יהיה מישהו ש... הגובה שלו זה בסביבות 1.60

1.54זה טוף?! אבל אני שמה

עקבים אז אני 1.63 בערך.... (אני בחיים לא הולכת עם נעלי ספורט! ככה שזה כמעט אותו דבר!)

אפשר לשחק גם שכל אחד רושם אל מישהו

מישהו לדוגמא: יש לו עניים כחולות שיער שטני... והשאר צריכים לזהות מי זה וכדי שיהיו הרבה דמויות אפשר לצרף דמויות מקטנטנות רוצים?

טוב הנה 20 עובדות עליי

1.שם מלא: מריקה מץ 2.שם ביומיום: מרי 3.בת 14 4.בית ספר עירוני ב´ 5.עיר מודיעין 6.כיתה ט´5 7.מידת נעליים 36 וחצי 8.מידת חולצה S/M 36 9.מידת מכנסיים 38 10.גובה 164 11.משקל 47 (שמנה) 12.צבע עיינים חום 13.צבע שיער שחור פחם עם פסים אדומים 14.סדרות טלוויזיה אהובות טלנובלות קיץנצחי קטנטנות מכושפות בות גילמור אולי זאת אני סמוולוויל חברים איאר 15.אהבות בלתי אפשריות לבנים מאד חתיכים: (יש רשימה ארוכה) בנחמין רוחס דייגו גרסייה צ´אנלדר מריאנו מרטינז, סנטיאגו סטיבן, חורחה מחיו, חואקין מרבלדה, חביאר חואן מאורו ננו ובנחה מקיץ נצחי דין וטריסטן מבנות גילמור דניאל מרק נשיקה ויש עוד הרבה 16.זמרת אהובה ג´ניפר לופז וקיילי מינוג 17.זמר: אנריקה השולט 18.להקה: ERRE WAY ודסטיניז צ´יילד והגורילות וזה כל מה שחשבתי עד עכשין

שכחתי 2 אז הנה

19. אני צמחונית כבר שלו שנים 20. עד כמה שזה מוזר אני אלרגית לשוקולד ואני גם לא אוהבת שקולד

ברקודית

New member
חח מרי........

הזמרים הכי אהובים עליך הם הזמרים הכי שנואים עלי אני שונאת את קיילי ואת ג´ניפר והכי את דסטניז... לא נורא

למעלה